Празнично пролетна гобленарска темичка - 140

• 31 463
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • Norge
Зоренце, Gift Heartние с теб май трябва да пишем в различни теми. Ами точно това, което започваш, е едно от най-любимите ми неща и даже стои почти  на старт тук на плота. Satisfied
Другото ми любимо е „Каналът“, но там със схемата е голяма мъка.

А това, което бучкам в момента, ще го почакам още малко да порасте и ще покажа.
Не е зимно. Yum старт

# 271
Нелка, не се сещам кой е "Каналът", дай картинен жокер и какъв е проблемът със схемата му?

# 272
  • Бургас
Олелееее изостанах с темата! Scream Много сте актвивни! Браво, само така!
Нелка и аз и се чудя на Зорито ама винаги изрядно изгладени, опънатигоблени, светлината нагласена,  за снимка. Цъкнати от правилния ъгъл, но и ти си така, какво говоря!
Страхотно съвпадение че със Зори харесвате един и същ гоблен, Нелка почвай го и ти! Така като имаш другарче по весело върви! Simple Smile
Зори тъкмо на време дойде снега за да не се отклоняваш от темата! Innocent Очаква те много снежец да ушиеш Simple Smile Но птк радва окото! Two Hearts
Рисия какви мартеници правиш ще ни покажеш ли?
Тихерула и аз ти свалям шапка за черната панама, харесала съм си Момичето със перлената обеца на ГК, а панамата е черна! Ако наделее слабоста ми към този гоблен ще шия и ще рева заради черното, голяма мъка е! Но аз съм луда и ще го сторя!
Аз мама много нежно се получава и цветовете са много приятни! Simple Smile
Цветенце добро решение за гергефа много по леко ще ти е с него! Simple Smile
Нелка покажи картинката и началото поне на новото начинание, че ме гори от вътре! Relaxed

# 273
Браво момичета, големи красоти шиете и много бързо напредвате!

Аз също съм на мартеници и лееко подкарвам Великден, този уикенд ще се пробвам да си пошия малко иконата.

# 274
  • пак там
Тамъъъън да се поФаля грандиозно и... фал. Не мога да си намеря снимките от миналата година. Направо съм за убиване, толкова съм разхвърляна, че... А най-лошото е, че повечето не ги  и помня и няма как да ги повторя в случай на провал на тазгодишните.

Скрит текст:
Иначе засега само заготовки имам, които се надявам да станат мартеници. Ето едната:

Имам я в различни варианти, още не съм решила кои ще правя. Освен тази, има вариант да са с еднаква големина, и да се редуват малко-голямо.

Другата пък е съвсем в начален стадий:

https://drive.google.com/open?id=10nVlYc5xOsBBWVyxzCARf9gxnEh6bP7-, ама нещо не ще да стане по друг начин...

Идеята е да се направят още и бели такива кръгчета и да се сложат на мартеничав конец. Мисля, че би трябвало да стане.

Иначе някой ден и бродирани ще направя, обаче още не съм чак толкова смела Simple Smile

# 275
Зори,  благодаря ти мила !
Панамата е 14 каунт, Аида , шампанско цвят със златни нишки в нея. Не съм сигурна дали нишките са ламе.
В схемата на Ющук беше упоменато , че е желателно да е точно тази панама , особено ако ще го шия без фон (а аз фон няма да шия) и мисля че става хубаво. Като погледна отдалеч,  леко блести ушитото ,  ще стане така ,.че момичето да има брокат в косите си , а аз съм луда на тема брокати Heart

ПС: 3 цели чилета  ми свършиха за тези 4 листа,  от 4 различни цвята. А останалите са на половина. Хубаво ,  че аз не го почнах докато не купя всичките бройки наведнъж .

# 276
  • Бургас
Ето едно ново начинание с което съм решила да правя компания на Зори

Трябва да стане това:

Рисия мартенички на една кука, прекрасно! Flowers Hibiscus
Забравих да допълня, че ключа и цветовете за този Дименшън ги подбра Зорито за което много съм и благодарна!

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 13:39 от pyypi

# 277
  • Norge
Пипе, такова си слънчице в темата! Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart
Как не ти дотежа за всеки да намериш по нещо добро да кажеш, винаги си толкова внимателна и позитивна, много го ценя!! Flowers Hibiscus

И пак си започнала нещо от най-красивото възможно.
Аз силно съм се заглеждала в идеята, от тази картина да ушия само горната част, тази с къщата.
Със Зорито ще сте си добра компания. А вие и по хубавото общуване с нас си приличате. Kiss

Рисе, нали ти казах, че не си се охарактеризирала правилно! Yum Я как си приказваме хубаво и тук, ето че и картинки намери да ни покажеш, и всичко. Flowers Tulip
Да знаеш, че няма нищо сложно в бродираните мартенички, започвай ги. За мен пък едната кука е някаква тъмна магия, направо си е нещо от друга галактика.

Зоренце, ето го канала, който ми е на сърце:

Cupid

Схемата му е снимана с телефон? и явно на тъмно, защото хем е ситна, хем е омазана.

Впрочем, това със снимките, Пипе, то си е процес, както с всичко. Искам да кажа, процес на учене, но и на потребност за това, де.

# 278
  • Бургас
Нелка Two Hearts благодаря за хубавите думи, много мило! Благодаря!
Нелка тъкмо се канех да пиша да покажеш кой е гоблена "Канал" и гледам си го поснала в темата Simple Smile
И си мисля че на всяка цена трябва да намерим читава схема на Канла, не е за изтърване, много хубав! Слънчев и пролетен Flowers Blossom

# 279

Зоренце, ето го канала, който ми е на сърце:

Cupid

Схемата му е снимана с телефон? и явно на тъмно, защото хем е ситна, хем е омазана.

Ех, някои неща са си космически обослувени да се случват.
Точно този се бях подготвила да започна, но вчерашният снеговалеж ми промени плановете. Амииии имам му схемата, прекрасна, четлива, точно като за теб Heart Eyes. С удоволствие ще я споделя, само дай знак къде и как.

Рися, страхотни мартенички! Как ми повдигнаха настроението само!

Butterfly:3, точно панама с ламе се води. Има със златиста, сребриста и седефена нишка. Поне аз такива съм виждала. Имам един ушит Ланарте на такава панама - бяла аида със седефено ламена нишка, много нежно стои.
pyypi, еха! С теб съм, приятно боцкане!

# 280
  • Norge
Пипе Gift Heart
Нали е хубава картинката! Simple Smile
Аз, разбира се, имам и руска преработка на Дим. схемата, но досега така и не съм шила по друго, освен оригинал и все чакам отнякъде да се появи и той.

А това, с което сега се забавлявам, е в съвсем друг стил. Уффф, щях да покажа снимката, а като направя сравнение между нея и онова, което съм ушила до момента, аууууу Expressionless Head Band Направо е без думи.

Ей, я да питам: какво е положението с валентинките? От тях не се показват процеси, нали? На определена дата се показва готовото, така ли? Аз, да не повярва човек, взех присърце идеята. Innocent

----------------------

Ох бе, Зоре! Gift Heart Нали ти казвам, с теб трябва да си направим отделна тема всяка, и да си пишем сами в нея, иначе ще има да гледат хората еднакви бродерии ден след ден. Sweat SmileSweat Smile

# 281
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Ей, я да питам: какво е положението с валентинките? От тях не се показват процеси, нали? На определена дата се показва готовото, така ли? Аз, да не повярва човек, взех присърце идеята. Innocent
...

Simple Smile Simple Smile правилно си разбрала Simple Smile Simple Smile
"...пълна тайна - пълна изненада, иначе подаръкът пропада..."
помня го като реплика от някакъв детски филм. Simple Smile

# 282
  • Norge
Е, значи супер! Мерси, Добре, няма да разваляме празника. :*

# 283
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Девойки, имам хипотермичен въпрос!
Как се захваща панамата на това:
чудо?
Мъчих, въртях, суках... Подлуднах!

Помощ!

# 284
Девойки, имам хипотермичен въпрос!
Как се захваща панамата на това:
чудо?
Мъчих, въртях, суках... Подлуднах!

Помощ!

Ох, че не мога да ти намеря снимка и не знам как да обясня...

Хващаш горе ушичките (двете зелени) и като го стиснеш кръга става по-малък, за да може да опънеш панамата и да го намушкаш в улея на зеления кръг....дали разбра нещо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт