Празнично пролетна гобленарска темичка - 140

• 31 461
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Скрит текст:
Девойки, имам хипотермичен въпрос!
Как се захваща панамата на това:
чудо?
Мъчих, въртях, суках... Подлуднах!

Помощ!

Ох, че не мога да ти намеря снимка и не знам как да обясня...

Хващаш горе ушичките (двете зелени) и като го стиснеш кръга става по-малък, за да може да опънеш панамата и да го намушкаш в улея на зеления кръг....дали разбра нещо Simple Smile
Това го схванах, ама не става.

Има супер малко място м/у пластмаската и метала. Като стисна ушите и метала не влиза хубаво в кръга без панамата. А с нея, м/у пластмаската и метала съвсем не иска да влезе. Пробвах да понатисна, ама то излиза все от някоя страна и не ще...
Дажи исках с клещи да захвана ушите, ама нъцки...

П.С.:
Стана номера! Явно като е ново и е още много стегнато Grinning
Фиксирах ушаците и някак си го набутах, дажи го и опънах! Браво на мен!

И огромно БЛАГОДАРЯ на всички вааас! Kiss

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 13:53 от CvEtEmOe

# 286
  • пак там
Благодаря ви, момичета! Обичам ги и двете ръкоделия. Разтоварват ме. И си ги редувам.

Този "Канал" и аз го обичам. Гледах го и при китайците, кумих му се... Но имам един голяяям да завършвам - един "Венециански площад" или нещо такова беше като че ли. Изобщо не съм сигурна, китайче ми е той Simple Smile И преди да го завърша, други няма да купувам. Че имам на опашката едни макове, едно корабче, едно трамвайче и още едно някакво беше, не помня вече. Имам го и прекрасния гоблен, който показвахте преди две страници, ама трябва да го докопам, имам и Трявна, имам и едно лятно имение... Вече не помня кога съм ги купувала. Ама не върви да стоят така.

И за да не съм капо, да ви покажа нещо, шито преди десетина години:

# 287
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
спомням си този гоблен. много народ го ши и с него някакви драми имаше ... Simple Smile Simple Smile Simple Smile
сега ми е смешно, но на тоя младеж май щяха да му скубят брадата косъм по косъм...

# 288
  • Norge
Хахаааа, Рисе, ама че си ги изредила, сигурно са две педи на височина резервите ти. Innocent

Добре, за брадата Bowtie Нещо може да не е била по модата.

Аз пък нямам спомен от тази бродерия, мисля, че сега я виждам за първи път.

# 289
  • пак там
Ха, Добри, нещо не им е била наред схемата, моята си беше ок и си го ших с удоволствие огромно. А ако някой посегне на брадата на младежа ми, ще му отнеса ... перушината Simple Smile

Нелка, аз още не съм разказала колко схеми имам в компютъра...

# 290
  • sof
Да изкажа огромния кеф да изчета всичко от последното ми включване! Творите прелест!

Aetera, направо съм Флюбена, СveteMoe, и аз съм поддръжник на четвъртъчните етапи, но нищо не шия, за да покажа... да си знаеш, че подкрелям значи; имам същия гергеф, много е стегнат в началото, чак ме беше страх за пръстите ми, ама се поотпусна. manzhelka, не остават трайни следите. Butterfly, във връзка сме с ателието в Пд, мерси; това дето шиеш е от алегориите, заради които се чувствам истински стара генерация (не смея да мисля за връзката, ако има такава м/у хубава жена и... куче?, да си ти призная каква към консерва), az-mama2, пристрастна съм към китките, и става много красиво, жалко, че основата не ти е приятна; тихерула, +1 за черната панама! Рися, очарована съм от плетените мартенички, много красиви! St. Dobri!!! сташна си Фурла, как се разкикотих (аз се сподобих с "парен екстрактор" при подозрително подобни обстоятелства)... и Всички! Много ви поздравявам и се надявам да се включа скоро с етап и аз тук. За Валентин не знам колко любов е останала в мен вече, повече съм Трифонски мотивирана... ама пролетта ще отбележим заедно тук, нали!

# 291
  • Варна
Цветенце, честит Nurge. Сега ще видиш колко добре опъва. И една прекрасна фея видях.

Този "Канал" на кого е разработка? Супер е, а не съм го виждала досега.

Понеже някой ме попита дали още шия иконата, да, но поне едно лице да ушия и тогава да покажа, че сега нищо не му се разбира. А всъщност шия от дъжд на вятър, макар и да ми се иска всеки ден. Затрупана съм работа, а вечер докато ми остане време, станало 23.00 ч.

# 292
то може да е лИбоФ лъм пиеньето!
ние ограничения за обекта на либоФта не сме слагали.
нали?
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 293
  • sof
Благодаря, Добри, така-така, трезвеност му е майката...

Manzhelka, Dimensions.

# 294
само да кажа - бейлиса не помага за фикусиране на зрението.
точно обратното.
а и отваря глътка за още...
Simple Smile ама що зима е все е пред нас - ще има врмее и за гобленчетата. Simple Smile

# 295
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Manzhelka, благодаря ти много за успокоението!
Факт е, че още не съм му свикнала, днес ми беше сефтето. Различно е, и се надявам да се оправя скоро от шока Simple Smile

Добри - Наздраве, душичко, наздраве!

dinkov2 ще му дойде времето, не се коси Wink

Butterfly, много хубаво ще ти стане момичето с кучето. И аз много се заглеждам в разни такива нещица. Малко твърде авангардни.. ама няма как да ми сложат нещо вълкоподобно и нещо женско, и да не ми хване очето! Revolving Hearts

Рися страхотни мартенчи ще станат, да ги покажеш и готови!

Mibobo отново - Благодаря за бързият отговор! Flowers Hibiscus

Страхотни сте всички! Flowers Cherry Blossom

# 296
знаех си, че не трябва да си пийвам и да бродирам едновременно...
както си бях с очилата надигнах глава за да си пийна и...
видях една паяжина да виси от тавана.
добре си бях без очила - нищо не виждам, нищо не ми пречи...
Simple Smile

# 297
  • София
ама Dobri, много си словоохтлива днес, личи че не ти се шие:)

# 298
не с лошо, де
боднах едно дясно ухо Wink
днес лявото, а после по средата... и готово.
Simple Smile

# 299
  • Norge
само да кажа - бейлиса не помага за фикусиране на зрението.
……………...

Хахаааа, Добре, видим, видим! Kiss
Обаче съм съгласна с любовта към бай Трифон, само дето ме изпревари с коментара. Ама така е, то зависи от часа на събуждане, а аз там съм все в губеща позиция.

Цвете мое, много смешно за шока от гергефа. Хайде, по-лесно да го изживееш и пак с радост да си бодеш по поредната хубавица. Flowers Rose

Рисе, само за електронните не споменавай, че там е някаква джунгла без начало и край. Освен другото, имам и една цяла кутийка с модели, съхранени на дискове, а те, като ги пусна на последния комп, та като започнат да кашлят докато заредят...Confounded Обаче пазя, нищо не хвърлям, Плюшкин има много да научи от мен...ъъъъ...предполагам, от всички нас Innocent

Общи условия

Активация на акаунт