Частни училища - информативно-дискусионна тема 33

• 27 423
  • 781
  •   1
Отговори
# 360
  • София
И аз предлагам да си чете темите за АК, няма какво да ги омесваме точно в тази.

# 361
Селективни, неселективни, Попеа - как пък да не са "селективни", като и там, и в 145-то, и в 107-мо, и в 125-то родителите драпаха да си набутат децата. Новите правила за приема са от една година. Не от 2014-та Simple Smile Всички знаем за няколко училища в София как се слуваше приема до скоро. И после уроци. И 10 точки разлики. Изобщо не седят еднакво като резултати на НВО, а защо и как е друга тема. Нали?

# 362
Fancy, отдавна съм се отказала да се състезавам с майки от СС по надприказване  - нито имам времето, нито желанието за това Simple Smile Специално за тях - СС е най-великото училище на всички времена и децата от него влизат само в най-топ гимназии, университети и после само най-топ работа работят. Точка.

За нормалните четящи и коментиращи стана ясно какво исках да кажа.

П.С. Изключително съм щастлива, че не ми се налага да общувам с майки от СС в реала. Ако съм на мястото на Съни, дори само перспективата за това би ме отказала Simple Smile Ама всеки си знае Simple Smile

# 363
  • София
Нека все пак за новите родители, които четат, да споменем, че докато Фенси в момента има дете в частно училище, Попеа е имала такова преди 20тина години. Наистина не знам с какви очи дава акъл по теми, до които не е имала досег от десетилетия.
И ако ние знаем, новите най-вероятно не, а това е важно за калибрирането на информацията.

# 364
  • София
Бърди, да добавим, че Попея има афинитет към няколко училища в “хубави” квартали и никога няма да бъде обективна Grinning - това също не се знае от новите потребители Wink

# 365
Информацията за класирането на НВО е от последните години, обективна е и  е публична, а тълкуването й е въпрос на елементарни познания по статистика. Останалото е в сферата на субективното.
А в тема за ЧУ да се обсъжда как някое ДУ е добро,  е наистина глупаво, признавам, без значение какви са даденостите му  Simple Smile Ама Sunny е виновна! Laughing  Sunny, с най-добри чувства, не е заяждане Simple Smile Отвъд шегата, ако искаш информация за 73-то, виж в темата за него, може и да питаш там, не е тук мястото за това.

Последна редакция: пн, 20 яну 2020, 17:15 от Анонимен

# 366
  • София
Fancy, отдавна съм се отказала да се състезавам с майки от СС по надприказване  - нито имам времето, нито желанието за това Simple Smile Специално за тях - СС е най-великото училище на всички времена и децата от него влизат само в най-топ гимназии, университети и после само най-топ работа работят. Точка.

П.С. Изключително съм щастлива, че не ми се налага да общувам с майки от СС в реала. Ако съм на мястото на Съни, дори само перспективата за това би ме отказала Simple Smile Ама всеки си знае Simple Smile
Добре де, а защо си причиняваш тази мъка във форума? Joy Я колко сме много и все под калъп- аз, Fancy, Onna, Дъждец... - досущ еднакви сме и по характер, и като начин на изразяване, и като емоции..., абе, не можеш по нищо да ни различиш. Laughing

# 367
Нека все пак за новите родители, които четат, да споменем, че докато Фенси в момента има дете в частно училище, Попеа е имала такова преди 20тина години. Наистина не знам с какви очи дава акъл по теми, до които не е имала досег от десетилетия.
И ако ние знаем, новите най-вероятно не, а това е важно за калибрирането на информацията.
има и куп други, дето децата им са студенти, никога не са били в частно училище, но акъл раздават на килограм.

# 368
  • София
има и куп други, дето децата им са студенти, никога не са били в частно училище, но акъл раздават на килограм.
Може ли с примери, защото така на агро ми е трудно да се сетя към кого е насочен намекът ти, а за втори път го правиш.

# 369
Попеа, ама като си се отказала отдавна да ни надприказваш защо всъщност продължаваш?

И за новите и друго да кажем - че 10 точки разлика на НВО могат да костват достъп до желаното училище. Да не говорим, че дори една точка стига за това.

А това: "Специално за тях - СС е най-великото училище на всички времена и децата от него влизат само в най-топ гимназии, университети и после само най-топ работа работят. Точка." не е излизало изпод клавишите на никоя майка с дете в СС, която пише в момента тук. Такива внушения и твърдения правиш ти.

Аш, според мен визира Русалка и Анди.

# 370
Скрит текст:

Добре де, а защо си причиняваш тази мъка във форума? Joy Я колко сме много и все под калъп- аз, Fancy, Onna, Дъждец... - досущ еднакви сме и по характер, и като начин на изразяване, и като емоции..., абе, не можеш по нищо да ни различиш. Laughing

Имаше питане за 73-то, отговорих, каквото смятах, че трябва. Обяснения не дължа никому.

Мъките биха били, ако в реала трябваше да общувам с майки от СС, във форума може да си "тръгнеш", когато поискаш, и да не участваш, а в реала не става, все пак детето ти е съученик на техните деца и трябва да се съобразяваш или да противостоиш, когато/ако е необходимо. А и във форума нищо не зависи за детето ти, а в реала от тези майки зависи и твоето дете, те по правило са много активни пред ръководството на училището и могат да натворят доста поразии - от моята гледна точка, от тяхната си е в реда на нещата Simple Smile.  Но слава Богу, пред мен избор за СС не стои, пред когото стои, да си прави сметката Simple Smile
Попеа, ама като си се отказала отдавна да ни надприказваш защо всъщност продължаваш?

Скрит текст:
И за новите и друго да кажем - че 10 точки разлика на НВО могат да костват достъп до желаното училище. Да не говорим, че дори една точка стига за това.

А това: "Специално за тях - СС е най-великото училище на всички времена и децата от него влизат само в най-топ гимназии, университети и после само най-топ работа работят. Точка." не е излизало изпод клавишите на никоя майка с дете в СС, която пише в момента тук. Такива внушения и твърдения правиш ти.

Аш, според мен визира Русалка и Анди.
Защото имаше питане за 73-то тук. Който разбрал, разбрал.

Последна редакция: пн, 20 яну 2020, 17:50 от Анонимен

# 371
  • Пловдив/София
Може ли апел темата да не се обръща към анализ на потребители?
Всеки може да си прецени на чие мнение да има доверие и всеки знае,че това е форум, субективен е и не може да има доверие 100%

На практика може някой да твърди, че има дете в училище Х, а това дори да не е така.
Затова- критично четене, по възможност по-дълго време, на повече места.
Ама това кой какво харесва, кой какви качества има, словесни нападки между някакви никове, е тотално извън темата.

То се вижда на един етап кой на какво симпатизира, не е нужно да се сдъвче и да се каже на новите потребители "ама не е честно, тя Марчето не си изяде супата".

# 372
Попеа, всъщност тръгна от недостоверното ти твърдение, че двете училища "стоят" еднакво по резултати на НВО. А сама каза, че ти е омръзнало да ни надприказваш и ме изумява, че въпреки това продължаваш.
А в реала ще ми позволиш, но и аз не бих общувала с теб. Но причините са по-комплекси от едно училище.

Пипи, ти сега лъжкиня ли ме/ни наричаш?
На практика е възможно и ти изобщо да нямаш дете и да ни провокираш ей така за спорта... И не е нужно да даваш наклон кой какво да пише или не пише. До скоро задаваше елементарни въпроси, които просто изискваха от теб малко повече четене. Но ние ти го сдъвкахме все пак.

# 373
  • Отвъд алеята зад шкафа
Лъжата по-трудно се хваща от грубостта, тя "боде" очи вече поредна тема.

# 374
Лъжата по-трудно се хваща от грубостта, тя "боде" очи вече поредна тема.

Е твоята беше видяна веднага щом влезе в темата наскоро. Да не говорим, че е всеизвестна и във форума.

Общи условия

Активация на акаунт