Най-гадната зодия за жена! :)

• 27 852
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Близнаци?

# 661
akoiskash - vqrvai

До някъде тази злопаметност е полезна. Като защитен механизъм. И аз често гледам назад и всичко лошо, което са ми причинили/съм видяла помня като бял ден. Но, и доброто също! И го оценявам високо. За интензивността на емоциите съм съгласна. Но, това си е дълбочината на водата.

Джулая

1 - Близнаци

2 - Стрелец

# 662
Това не е от зодията.

# 663
  • Бургас
Лъв,Скорпион.И,да,не е от зодията.Същото,като при простотията е.

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 15:17 от Nina_Z

# 664
За мен като Стрелец детето е ВСИЧКО! Няма по-важно от него, ни мъж, ни Космос.
Обаче имам личен опит и наблюдения върху майки Скорпионки, където Аз-ът е силно изразен. За мене лично тази зодия е най-лошата за родител.

# 665
  • Бургас
Точно!

# 666
Сатурновите жени - Водолейки и Козирожки, също не се справят особено добре с родителстването. Девите също, че си комплексират децата от безкрайни критики.

За мен майки топ са,

Раци, Телци, Везни

# 667
По задачката на Джулая. Не мога да отгатна какви СА тези майки.

Но НЕ са Раци. 😁

# 668
Според мен риби и Дева не са добри майки, поне сред познатите ми. На Девите даже съм се дивяла много, защото не очаквах.

# 669
Близнаци са!

# 670
Сестра ми е телец и ме е била, като малка 😁 Причина? Взех й един елек без да я попитам. Даже ме извика от училище, за да си ме набие и после се върнах в час. 😁 10 години по - голяма е от мен.

# 671
Ами сигурно има и такива Телци, все пак Хитлер е от " нашите ". Не случайно за Телците казват, че ако няма нито един порок и е прекалено идеален,  най- добре е да бягаш далеч, защото е твърде вероятно да е психопат.
За протокола- аз пороци си имам доста и различни😉

# 672
  • Бургас
Аз пък,доскоро и не подозирах,че има и злобни телци-жени.Все си мислех,че са над нещата,хапка и пивка да има само и са на върха на щастието,но.. Завистливи и комплексирани също.Мнение съм си съставила от една друга тема във форума.В реалния живот,нямам хора от тази зодия в обкръжението си.

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 16:35 от Nina_Z

# 673
  • Тра-ла-ла
Много добри астро-психо анализатори сте Grinning И двете любовчийки са зодия Близнаци Trollface

# 674
  • Бургас
Еее..все си мислих,че са лъвици.

Общи условия

Активация на акаунт