ОСМИ клас преполови, зайците напериха уши

• 30 753
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аааа как ще е непопулярен?
Здраве и късмет да ти носи името!

# 646
  • В средата на времето
Валя, честит имен ден! Само късмет да ти носи името! Simple SmileFlowers Rose

Моят син става в 6:20 сутрин, за да излезе към седем без десет. Може да си позволи малко по-късно да става, защото училището му е на 10 мин. максимум с тролея, но явно сърце не трае, да иде да се учи, за да сполучи. Мамин той! Joy
От кога я чаках тази първа смяна...Simple Smile

silver pearl, м'че как...не можеш да извлечеш положителото от създалата се ситуация - оплескали са контролното, ама пък оценките няма да ги нанасят, което си печалба отвсякъде. Simple Smile

Аз да измрънкам от липсата на информация покрай срочните оценки. Една част от учителите нанесоха срочните в школото, другите - нищо. В бележника му също няма нищо писано. По синкови думи -  щеше да има 6 по философия, днес гледал дневника - има 5 за срока. Изобщо голямо мазало става, когато има и ел. дневник и бележник.

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 15:10 от Izida

# 647
  • у дома с любимите си хора
Валя,честит имен ден! Да ти е живо името !

# 648
  • София
Валенце, честит имен ден! Жива и здрава да си!

Това "петленце" направо ми изправя косите, последвано от строгия глас "България - дела и документи", който вещаеше, че вече съм закъсняла ... за детска градина Joy

Да ви кажа, на 22-ри от 9:00 е олимпиадата по БЕЛ. Вашите големи деца може би могат да се транспортират сами, но при нас класиралият се е дребен и ще трябва след сбирката на 21-ви да правя чудеса. То ясно, че ще го кара ММ, ама аз трябва да стана.

По БЕЛ заби 5-ца, та толкова ще има за срока. Е, щеше ми се да е 6, но да не ставам алчна, товащяха да са някакви приказни чудеса. Трябва да помисля с какво да ви почерпя.
В крайна сметка девойката се поблазни от парите и прие поръчката. Съответно по цял ден рисува. То няма лошо да го прави в свободното време, но не я виждам грам да учи. Днес мислех да дръпна едно слово за оценките в дипломата, но тя ме изпревари с желание другия срок да изкарала успех за закуска с президента Joy Да ѝ имам мотивировката, но щом работи ОК.

# 649
Живи и здрави имениците!
Izida, M_I_A благодаря за подкрепата, ама наистина енергоспестяването го владее до съвършенство...Не мога да приема, че ще се остави да завърши първия срок  с петица по английски, но....всичко при него е въпрос да го поиска, просто прецени, че стипендията е много малка и няма причина тази година да си дава зор..Фитнесът аз не одобрявам...а ските ги владее перфектно, но толкова малко ходим, че не ги броя изобщо..
Сега първа смяна: гимназия на пешеходно разстояние, два от дните нямат първи час...просто "шапка на тояга" По моите разбирания, рано или късно "ще му излезе през носа" това спокойствие, но той просто нищо не си слага на сърцето, за разлика от мен...Smirk

# 650
  • София
Айде излезе ни и петицата от класно по мат. Ма там поне май ще е 6 за срока. Девойката изобщо не е впечатлена каза само: "ааа добре". Поне се свърши първия срок и при нас. От утре пак в ранни доби. Пък на 20-ти съм на РС. Ще се заформи един интересен тридневен маратон.

# 651
  • София
Благодаря на всички за хубавите пожелания и наздраве Wine Glass
Калоян си остана в 18-то с арабски и се бори - все още чака оценките си за първия срок. Той мина първа смяна и е много доволен, че има мноогоо време за размотаване Smirk
Хубав вечер и до скоро на живо!

# 652
Валя, хубав празник и от мен! Наздраве!🌹

# 653
  • София
Вале, да си жива и здрава!

Много моля да не се жалвате от петленцето, защото след него аз съм чела стихчета на ранобудните дечица. Hands Point Up
Скрит текст:
Участвах в драмкръжок в гимназията и два или три пъти правихме запис за предаването. Май само един пуснаха.
Fair Lady, не успях да пусна нищо от линка.

Izida, малко си е мъгляво в Първа пералня с оценките. Дано се оправят нещата, като преминат изцяло на електронен дневник.

Дъщеря ми става в 6:00 и започва да се мотка под благия поглед на баща си - чай пие, яйце си вари, филийка си препича, чорапи си търси, прегръща кучето, пита го къде му е топката, завира се да я търси под шкафа и т.н. През това време аз дремя с едно око в спалнята и тихичко припявам "омммм".  Накрая не издръжам и ... в 7:00 тя бързичко потегля за училище, а баща ѝ сваля кучето, което не спира да подскача щастливо и да бута топката в краката на когото свари.
Някъде в средата на цялата суматоха, синът ми става, профучава набързо из къщата и излиза пет минути преди нея.

Светкавица, много обичаме цедено мляко с конфитюр у дома. Пробвайте и с орехи вътре.

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 21:54 от Спунк

# 654
Привет, дами, ние изкарахме грипната ваканция на топличко, днес се завърнахме и от утре с нови сили във втория срок...При щерка ми няма промяна на смяната, училището е само в сграда и досега бяха от 08:00, в друга гимназия във Варна обаче започва ремонт и те се нанасят на гости, което води до намалени с 5 минути часове - т.е. по 40 минути, но започване в 7:30, поне няма да им въртят смените, нашите като титуляри ще са все първа смяна и ще свършват в 13:20. Прави ми впечателние, че във Варна има гимназии, в които часовете са по 45 мин, но има и такива с по 40 мин., това разписано ли е в Наредби разни, не е ли дискримиращо едни да учат по-дълго от други Simple Smile

# 655
Валя, жива и здрава, хубав празник!

Говорите кой в колко става. Моят тази сутрин в 6.20 ... си легна. Joy Joy Joy
Две мисии си имал в Списъка от задължителните неща, които трябва да направи в живота си. Да не спи цяла нощ и да гледа на живо Оскарите.
И сега му се падна, от месеци си мечтае и фактът, че не е на училище му дойде екстра. Специално си се подготви с нарочен пазар: тортила чипс, стопено сирене, желирани бонбони.
Оставихме го да си изпълни мисиите и сега е доволен, че е отметнал два check-а. Joy

Иначе Цецо разби мрака, буквално. Joy
Напомни кога ставахме, аз ще довърша с кога излизахме със специален поздрав за M.I.A. Stuck Out Tongue Winking Eye
https://youtu.be/QU8lmRssaVM 

# 656
  • някъде ... тук ...
Валя, честит празник!

Ей, че се сетихте за тия предавания рано-рано сутрин Simple Smile

У дома кисело мляко със сладко, с бисквити, че и разбито с компот на шейк е на почит. Редовно се яде, по всяко време.
Дреб закусва винаги вкъщи, даже само филия с масло да е, независимо в колко трябва да стане. За първа смяна ставаше в 6.15 и в 6.45 излизаше.Сега го будя като тръгваме, в 7.45.

# 657
  • София
О, редовно си закусва със слонско спокойствие, при все че става само 30мин. по-рано. Обикновено закуската е кисело мляко с нещо си - бисквити, кекс, палачинки, баница (ако съм правила предния ден). Естествено си цъка на телефона докато яде и изобщо не го пуска от ръката си. Обува си обувките - държи го с едната ръка, облича си якето - пак го държи, слага си шал и шапка - не го пуска. Питам я защо не остави този телефон докато се облича - за да не го забравела. Казвам да си го сложи в джоба тогава... "спокойно, готова съм".

# 658
  • София
Да бе, ще го забрави. Joy  Те себе си ще забравят, но него - никога.
Вече се питам дали не ги родих с телефоните тези деца.

# 659
Добре де, защо продължават оценките за Първи срок?

Общи условия

Активация на акаунт