Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 65

• 34 475
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Дорис, аз го мислех това с гоблените да ги преместя изцяло там, малка масичка под тях и фотьойл, но ще е много дупчене по стената. В крайна сметка като боядисаме напролет ще го умувам. Другата ми идея беше някакъв модерен надпис свързан с четенето, но по-скоро няма да ми се върше. Етажерки или рафтове вече не искам, може нещо много мъничко и съвсем семпло, малко рафтче от икейските. И една лампа дълга някаква в ъгъла. Поне така си го представям.

# 226
Грета, много e хубаво у вас.
Ashley, за да не лъщи паркета трябва да се лакира с лак сатен мат.
Една комбинация, която много ми харесва https://i.pinimg.com/564x/56/7c/10/567c10c481d8f7b9dbd46ed683d04f28.jpg

# 227
Благодаря, Natt!
GG_BG,лак е , сатенен мисля беше. Аз съм го лакирала. Grin
Не можах да навия мъжа ми за омасляване, голяма консерва е.

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 17:21 от gretacvetina

# 228
  • тук и там
И на мен много ми харесва у вас, gretacvetina!
Килима от къде е?

# 229
Килима от къде е?
Хахах, Кайсия, по-неволя се сдобих с него преди две седмици от Кауфланд, за 30 лева. Предишния беше от Юск, ама го изгорих с ютията в опит да почистя парафин от него. Grin

# 230
  • Варна
Diki , най добре дай реални снимки. Само да кажа като потърпевша наемодателка, не вземай толкова евтин ламинат, дай малко повечко пари. Моят не беше много скъп, 8мм, уж като за отдаване под наем, е за две години го съсипаха, толкова жестоко е надран, суркали са мебели и е непоправимо просто, а как се сменя наново? Трябва всички мебели да се местят и къде? През това време стои без да носи приходи...

Допълвам тук, че модераторите пак ще ме мъмрят за последователни постове.

Килима от къде е?
Хахах, Кайсия, по-неволя се сдобих с него преди две седмици от Кауфланд, за 30 лева. Предишния беше от Юск, ама го изгорих с ютията в опит да почистя парафин от него. Grin

gretacvetina И на мен ми е добре у вас Simple Smile Много спокойни тонове, мноооого добре, като този килим май имаше и едни пуфове нали. Моят такъв много се "накъдри" в краищата и постоянно се спъвахме, но за тези пари ги толкова. За килими и пердета не давам отделям много средства, постоянно си ги сменям, не искам да им треперя аз Simple Smile А и така има някакво движение постоянно променящо се.

Мис Каролин Бингли
лампиона задължителен! Много обичам също всякакви осветителни тела. Виж синият цвят на Грета, пода е топъл цвят и това хубаво синьо го успокоява.

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 17:58 от Doris

# 231
Doris, къдри-не къдри, за тези пари -толкова. Много ми допадна и това, че е памучен. Аз като чистя - вдигам всичко и килимите ги тупам, та така си улесних живота. И да, избрах "скандинавски" цветове, но това ми е на сърце - бяло, сиво, дървесно и малко черно. Е, и синьо имам.
А пуфовете по време на промоцията като че ли бяха от материал като кашпата ми до балконската врата.

# 232
Точно това забелязах, че при нея са топли цветове е синьо обаче към сиво ли ми изглежда, като гълъбово ли, светло синьо и много приятно. Но пък в нейния интериор има и повече бели елементи, което допринася за този вид, много добре е комбинирано.

# 233
Мис, сиво е. Може би има синкав нюанс и на някои монитори сигурно синеят, това са тапети. В кухнята цвета е почти същия - латекс, който е тониран. И когато го забъркваха в магазина видях че се слага и син цвят. Тапетите купувах след боята и без да искам съм докарала почти същия цвят.

# 234
gretacvetina, пусни още малко снимки, ако нямаш нищо напротив. Много интересни детайли. И пердетата са много хубави. Аз също съм решила да слагам едноцветен тапет, защото не се цапат, лесно се поддържат, а и хич им нямам доверие на магазините дали ще ми докарат цвета на боята.

# 235
GG_BG, няма проблем - ще пусна. Утре ще снимам на светло. Не харесвам къси пердета, ама са ми "зимният" модел, защото радиатора е в ниша под прозореца и дългите /за лятото, бели/ пречат на топлината, та комфорта пред  красотата.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 08:42 от gretacvetina

# 236
Gretacvetina, много, много ми харесва у вас. Цветовете и лекотата.... чудесно е. Светло и свежо. Пък и ако нещо може да ме заплени, това е синьото

# 237
Kristaline, благодаря!

# 238
Много хубави идеи и замисъл. Браво!

# 239
Doris, къдри-не къдри, за тези пари -толкова. Много ми допадна и това, че е памучен. Аз като чистя - вдигам всичко и килимите ги тупам, та така си улесних живота. И да, избрах "скандинавски" цветове, но това ми е на сърце - бяло, сиво, дървесно и малко черно. Е, и синьо имам.
А пуфовете по време на промоцията като че ли бяха от материал като кашпата ми до балконската врата.
Прекрасно е у вас и сте били много бързи Blush Светло е и очевидно не сте на първи етаж.
Но ей това подчертаното мен ме изкарва от равновесие! Щото си имам комшии, които също са си улеснили живота и обичат да си изтръскват килимите,
Скрит текст:
та аз редовно си чистя цъфтящите лятото цветя от мъхове, косми... дори нокти... Сутрин рано в субота неделя с будилник ставам да затварям прозорците на балкона, да не вземе някой да ми "почисти" прането...
Или в събота сутрин леко килимче метнато на лоста пред блока и съпружието тупа ли тупа, че лекото килимче е тръснато през балкона три пъти в седмицата, но той в събота трябва да го доизчисти Imp
Ама помислете и за по-ниско живеещите, и ние сме хора и искаме да ни е чистичко и красиво! Пък и улеснения живот за някой да не затруднява и загрозява моя! Моля, моля... много моля, пощадете и нас!

Общи условия

Активация на акаунт