Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 65

• 34 435
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • тук и там
Запазих си снимките ,благодаря! Завеси няма да слагам ,казах го в самото начало.

amy_nka e автор на темата,ама ще трия вече че много се разсейвам.

Благодаря на всички за  мненията, идеите и съветите !:hibiscus:

# 451
Кайсия, какво е това трицветно плюшено нещо до одеалото на първата снимка? Аз мисля, че тази цветова комбинация на това плюшено нещо би паснала идеално. В килима да има задължително черно е втората ми мисъл. На плюшеното нещо виждам циклама, черно, бяло и синьо-зеленикаво. Отделно, забелязах и ъгълчето до гардероба. В същия цвят като на щорите. Ето това, според мен е цвета, който би могла да добавиш също. Розовото бомбонесто го изключих, като видях цветната плюшка и черния стол.

# 452
  • тук и там
С това нещо се мъкне из къщи  през зимата,когато и е студено.Като домашна дреха го ползва.От миналата или по-миналата година е,определено със детско излъчване е,ама е широчко и  изглежда и харесва да го носи.
Grinning.Това е.Не ме кефи комбинацията зебра със мента за  килим..Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 17:38 от Kaisia

# 453
  • Варна
Кайсия, какво е това трицветно плюшено нещо до одеалото на първата снимка? Аз мисля, че тази цветова комбинация на това плюшено нещо би паснала идеално. В килима да има задължително черно е втората ми мисъл. На плюшеното нещо виждам циклама, черно, бяло и синьо-зеленикаво. Отделно, забелязах и ъгълчето до гардероба. В същия цвят като на щорите. Ето това, според мен е цвета, който би могла да добавиш също. Розовото бомбонесто го изключих, като видях цветната плюшка и черния стол.

И аз така за капка черно, виж как добре са тези триъгълници на стената. Това имах предвид като графичните постери черно бяло.

Нещо графично от мен, Кайсия не го считай като предложение, просто съм си запазила малко различни детски стаи.
Може утре да постна още, ако ви е интересно.

Скрит текст:

# 454
С това нещо се мъкне из къщи  през зимата,когато и е студено.Като домашна дреха го ползва.От миналата или по-миналата година е,определено със детско излъчване е,ама е широчко и  изглежда и харесва да го носи.
Grinning.Това е.Не ме кефи комбинацията зебра със мента за  килим..Grinning
Скрит текст:

Не казвам да е в последователност "зебра", а че тази четворна цветова комбинация, пасва идеално с цялата стая. Съгласна съм и аз с Пенева, че нещо графично, геометрично липсва. Липсва движение в стаята. Ето моите идеи:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 17:40 от AnMary

# 455
  • Горна Оряховица
Здравейте трябва ми хубав простор/простир за таван. Преди 6г бях взела от Практикер, ОК си беше, не е ръждясал, само от слънцето поизгоря пластмасовата му стойка, на която се захваща. Та искам нещо по-хубаво.
Като цяло с 4 пръта, че ми е малка терасата и рядко ще го ползвам, гледах...все с 5...6 и т.н са.
Ще се радвам да споделите опита си

# 456
Моите са с 4 пручки от Баухаус. Пластмасата на тойката за закачулките определено не е по-добра от тези в Практикер и Бриколаж.

# 457
  • Cobrs
Момичета, аз пак да попитам дали някоя от вас е с гардероб от масив в спалнята? Интересувам се от цени, модели и мебелисти, от които сте доволни!

# 458
Имам портманто ит масив, ама то си е с много вратички, седалки и прочее. Който го прави, и гардероб ще направи. Правиха ми го от фирма Оникс. Не са хипер супер перфектни, но съвсем задоволителни и повече, и работят на прилични цени и доста бързо, отзивчиви са, идват мерят, карат, правят...
Минималните отклонения от желаното при мен се дължат основно на това, че исках нещо нестандартно, а проектантите им гледаха да е по-лесно за правене, но става дума за микродетайли. Като цяло съм доста доволна комплексно. Имат шоурум около КАТ.

http://www.mebeli-oniks.com/new/

# 459
  • Cobrs
Благодаря ти, Черна станция! Аз се допитах до мебелисти, който за корпус от MDF и вратички масив плюс издърпващи се чекмеджета ми оферират над 4000 лв., което ми е в повече! 😜

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 09:27 от Maggrat

# 460
  • тук и там
Моята "мома" си е всъщност дете и си разсъждава по детски. Пеперудите не хареса.
Разговор от сутринта,на път за училище.
Скрит текст:
 -
               -  Избра ли си килим вече(от всички показани ?-аз
                - Не!            
                - А кой ти харесва най-много?
                -Не знам.Не съм решила!
                - Ами сигурно имаш някаква идея в главата си?
               - Не!
                -Добре де,ти като си избира този цвят за стаята-какво си предстявяше,свързваш ли го с нещо?
                -Не!
                - Ами защо си избра точно този цвят  за стаята?
                - Защото ми харесва.
                - Със някакъв сезон,нещо..не го ли свързваш?
               - Зимата?(разколебана)
                 Аз очаквам да ми каже море,палми,вода и тем подобни,разбира се...
                - Оф,добре! Помисли си и си избери най-накрая,защото и на мен ми писна по цял ден килими да гледам ! Ще купя най-после някакъв какъвто аз съм избрала  и ще приключим с въпроса!!!
                - Не може ли жълт?Чисто жълт например?
                - ?!?!. Жълт? Зашо пък жълт?
                - Ми защото си мисля че ще  отива на стената?
Та така със моята "девойка"....:Rolling EyesGrinning. Ще мисли по темата..Ама в края на краищата се оказа ,че и тя не знае какво иска всъщност...Точно разкази със неочакван край ще се получи при нас!

Благодаря на всички!  Ще се похваля  когато стигнем до реализиране на идеята  за килим!

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 09:32 от Kaisia

# 461
Моята "мома" си е всъщност дете и си разсъждава по детски. Пеперудите не хареса.
Разговор от сутринта,на път за училище.
...Благодаря на всички!  Ще се похваля  когато стигнем до реализиране на идеята  за килим!
Smiling Imp девойката просто си е харесала роклята на Елза (в първия филм) - тюркоаз, но й се е получило малко по-ментово Sweat Smile Та затова ти казва "зима"... Ох, колко ми е познато с 10 годишна щерка вкъщи...

# 462
  • София
Kaisia, но пък за жълтото принципно си е права, само не дюс, а с някаква шарка, че всичко наоколо е дюс... Laughing LaughingLaughing
Покрай твойта килимена дилема, снощи така се зазяпах в килимите на ларедут, че забравих да пиша. И аз си мисля, че килим + пуф + постер на ментовата стена ще преобразят стаята, която и сега си е ок, но стои малко стерилно. "Космическият" килим е много подходящ според мен, но ако ти изглежда твърде смел, си мисля, че и килими като този, този или този биха стояли добре.

# 463
Благодаря ти, Черна станция! Аз се допитах до мебелисти, който за корпус от MDF и вратички масив плюс издърпващи се чекмеджета ми оферират над 4000 лв., което ми е в повече! 😜
Ако направите корпуса от ПДЧ ще е по- евтино. Така и така той няма да се вижда....

# 464
Момичета, някой скоро да е пренареждал и циклил паркет - целия процес ми предстои и да е доволен от майстора си - търся препоръка.  Говорих с един , дава ми цена 22лв. за циклене и лакиране 2 ръце с воден лак (лака  е включен), както и 16лв пренареждане - как ви се струват тези цени - доколкото разглеждам в нета - завишени ми се виждат... и не мога да преценя включения лак доколко е ок и вдига цената.

Общи условия

Активация на акаунт