Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 65

• 33 735
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Така е, тежък и плътен е, ама мебели се правят и от дъб, нали? Разликата предполагам е само в слоестия характер на шперплата - не знам как поема дупчене и сглобки отстрани, ама иначе си има характеристиките на масив.

# 616
Снимките на шкафовете с черните метални профили са много хубави. Има ли още?

# 617
Ох, много ми харесва и на мен този стил, но ми липсва височината на помещенията.
Но все пак - ето една цветова комбинация, която много ме грабна.

и това, включително пейка над радиатор, дето бяхме обсъждали

Ето още няколко тук - класически и "стилизирани" бих ги нарекла
http://www.home-designing.com/industrial-style-kitchen-cabinet-s … ecor-design-ideas

И баня с едни плочки в цвят terra - кафявите, виждала съм ги на живо, уникално е. Не знам дали е индустриален стил точно, но с тези метални ефекти на декоративните плочки - които струват майка си и баща си, за мен има точно такова мъжко, индустриално излъчване

https://tile.expert/en/tile/fap/meltin/i/meltin-fap-12

# 618
  • Варна
Разби ми сърцето! Утре ще постна още идъстриъл, поне да изплакнем очите Simple Smile
Имаше някакъв проблем с винтове и шперплат.

# 619
Като цяло не си падам по този стил. Мога да поцъкам за дизайна, ще ми бъде интересно да прекарам една вечер в такъв ресторант, или даже седмица на хотел, но до там. Да живея вечно в това ще ми е убийствено.

# 620
Май само това ни остава, да плакнем очи Scream Метал и бетон, тухли, дървении, кабели и тръби - всичко ми е много просторно и въздушно, въпреки наглед тъмните цветове. Може би заради обемите, особено на височина.
Текоха ми лигите, като гледах веднъж по ТВ-то нЕкВи девойки-американки, дето си търсеха първи собствен апартамент, като влязоха в бивша фабрика, направена на апартаменти. Ми то височината си беше там, тръбите за вентилацията и тухлените стени - също. Ама какво да правим - мечтиииии!
Тук такива помещения стоят запуснати, докато не рухнат и не построят някакво грозилище. Преди много години в сп. Наш дом имаше френска фабрика/склад, направена на жилища за артистични натури и пишеше: Ако стълбите към второто ниво ви приличат на Айфеловата кула, това не е случайно! Тези стълби са проектирани именно от Айфел!

Дорис, виж банята тук. Апартаментът го "оплюваме" вече 2-3 страници в темата за обявите за имоти, не заради дизайна, обаче. Практически не съм виждала такава баня във форума, може би с изключение на мивката върху крачната шевна машина, но пак стилът беше малко по-различен.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15813464136225 … k=58eumc&f1=2

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 19:18 от man_darin_ka

# 621
  • Варна
Аз съм си харесала във Варна постройка и мислено я обзвеждам Simple Smile Дори екип архитекти имаха проект за "моята" сграда.

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 19:29 от Doris

# 622
  • Варна
Хахахаха Дорииис - нема те огрее : )
Това е старата тухларна и мисля , че е обявена за паметник на културата. Плюс това малко по-встрани е гетото и е на много кофти място - шума от булеварда т.е. Крайезерния път и жп-то.

# 623
Я! Гугъл стрийт вю да не би да е ъпдейтван с нови снимки на улиците? Преди пишеше 2012, сега гледам 2020.

# 624
Дано да спасят "твоята" сграда, Дорис!
Ако пуснеш на търсачка за Захарна фабрика в София, ще видиш за каква разруха говоря. Миналата седмица минавах пак покрай сградите, жалко е, наистина, дори се учудвам, че все още не са се самосрутили част от сградите, при положение, че от 4 стени да речем са останали 1 и половина, покрив и подови плочи липсват.
БДЖ-то също имат красиви сгради, които се саморазрушават.

# 625
Ооо ул Девня.. сградата е супер, ама шума на мен би ми бил прекален ако хипотетично би могла да се ползва.

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 19:44 от second

# 626
  • Варна
Ама много сте дребнави Simple Smile Гето, шум, културен паметник... Аз съм над тия неща. Представям си го хубавият прозорец о витраж, тухлата вътре видима, полиран бетон за под, един кожен честърфийлд, нежен винкел...

# 627
  • Варна
Мечтай си, мечтай си : )))) Дорис. Ако се абстрахираме от околностите - сградата е чудна за такава идея.
Аз съм мераклийка на старите сгради по центъра - големите къщи с високите тавани и големи стаи.

# 628
Хехе, момичета, вие с интериорен дизайн ли се занимавате или просто ви е хоби ?

# 629
Високи тавани, големи обеми... А за отоплението кой мисли?

Общи условия

Активация на акаунт