Спирала за мигли - тема №19

• 50 867
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
Както обещах, продължавам със снимките Simple Smile
...
За първи път използвах Dior Iconic Overcurl и въобще не ми хареса. Ужасно ми слепи миглите, трудно се нанася, не ми придаде нито обем, нито дължина. Това е един от малкото продукти на Диор, които ме разочароваха.
Допълвам : Better then sex не ми сред любимите спирали. Не я бях ползвала от месеци. Онзи ден реших да я пробвам отново с цел снимане Smiley Със сигурност е много по-добре, когато е поизсъхнала, но както се вижда и на снимките на моите мигли не прави кой знае какво. По средата на деня започна да ми се рони и размазва яко. Не бих я купила пак.
Тарт също става по-добра с всяко изминало ползване. Много ми харесва, прави общо взето всичко, което искам - дължина, обем, разделяне.
За ланкомските спирали няма да говоря, защото съм го правила безброй пъти. Те са ми абсолютен фаворит. Винаги, когато бързам и искам безупречен резултат използвам тях Purple Heart

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 09:54 от bubanka

# 556
  • Street of Dreams
А защо не ги слагаш без праймър за по-голяма автентичност? Аз, когато ползвах Максимайзер, слагах спирала само за цвят - ефектът си идваше от него изцяло.

Overcurl и аз я ненавиждам.

# 557
С Tarte ми харесва най-много резултата.

# 558
С Tarte ми харесва най-много резултата.
И на мен. Хем са с обем, хем разделени.

# 559
А защо не ги слагаш без праймър за по-голяма автентичност? Аз, когато ползвах Максимайзер, слагах спирала само за цвят - ефектът си идваше от него изцяло.

Overcurl и аз я ненавиждам.
При мен всякаква спирала се рони без праймър. И при положение че всички снимки са с праймър мисля, че автентичността е запазена 🙂.

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 20:01 от Пацолина

# 560
Някой ползвал ли е L’Oréal Paris False Lash Bambi Eye? Чудя се между нея и L’Oréal Paris Telescopic. Втората съм я ползвала доста, но преди доста време, надявам се да не е променена.

# 561
И аз съм любопитна за Бамби. Много ми напомня на пеперудата на Лореал като форма на тубата и на четката, само дето няма гребенче от едната страна.

# 562
  • София
Самоцитирам се от предишна тема по въпроса за Bambi:
https://bg-mam.ma/p/1172328/40036759

# 563
На мен Бамби ми допада много!
https://www.emag.bg/spirala-za-ochi-l-oreal-paris-telescopic-bla … -25232_3642_38920
Чудя се това златният Телескопик ли е или аз не виждам добре Simple Smile Нали нея препоръчвахте във форума?

# 564
На мен Бамби ми допада много!
https://www.emag.bg/spirala-za-ochi-l-oreal-paris-telescopic-bla … -25232_3642_38920
Чудя се това златният Телескопик ли е или аз не виждам добре Simple Smile Нали нея препоръчвахте във форума?
Бях фен на такава, но сребриста, не знам колко бройки изхабих- беше супер. Сега как е обаче, не знам

# 565
  • София
Онзи ден изхвърлих всичките си налични спирали.. Около 15 броя имах, всякакви, голден роуз, есенс, мейбълин и лореал като марки. Купих тази, за втори път я купувам, не мисля, че до момента някоя я е надскочила. С нея миглите ми са равни, гладки, извити, подредени и обемни. Не са анемични, нито претрупани от дебел слой туш. Нямам какво повече да желая на наличните ми естествени мигли. Видях, че има вече и цвят боргунди. Някоя да има мнение за цвета?

Пацолина, би ли споделила коя точно е спиралата на Елизабет?
А аз с мойте 2 си викам че са много!
В дм онзи ден видях че на Буржоа с бялата капачка е намалена на 17 лв а път златния Телескопик в Емаг е на 18 лв та се чудя коя да си взема!

# 566
Тази https://www.parfimo.bg/elizabeth-arden-grand-entrance-spirala-za … 1-stunning-black/
Моля да се има предвид, че абсолютно всяка спирала ползвам с праймър. В момента ползвам максимайзера на Диор и праймъра на Смашбокс.

# 567
  • SF
Мейбълин имат една сребърна спирала с лилаво на капачката. В търсене съм на нова спирала, но нова - нова. Нещо, което не съм ползвала.

Ако ви кажа, че любимата ми е старият златен матов Телескопик на Лореал, коя бихте ми препоръчали. Имам средно дълги към дълги послушни извиващи се мигли. Без спирала не се виждат, но не обичам и леко да ги подчертая, за да стоят естествено. Предпочитам не много естествено подчертаване на окото.

На предишната страница видях съвет за червената на Буржоа и веднага се насочих, но все пак търся мнения и за Мейбълин. Веднъж купих розовата, бестселъра на Мейбълин, по съвети от темата и я подарих. Спиралка като всички спиралки.
Другият магазин, който смятам да посетя е NYX. Търся издължаване. А извиването на моите мигли е много лесно и за него не се притеснявам.

# 568
  • софия
Aз на NYX със спиралите не съм особено запозната, но по време на ИП си взех една тяхна и останах доста разочарована. Миглите ми с нея и без нея са почти еднакви. Та я ползвах два пъти и после само седи и сбира прах в шкафа. Никак не останах доволна.

# 569
  • SF
Много се радвам, че те виждам и тук Simple Smile
Ще взема да пробвам тази сребърната на Мейбълин. А по-нагоре има една препоръчана на Буржоа. В бг мама доста препоръки за Буржоа съм прочела, а самата аз никога не съм си купувала тяхна спирала.

Общи условия

Активация на акаунт