Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 77

• 44 251
  • 765
  •   1
Отговори
# 270
  • гр.София
На какъв етап от цикъла си в момента?
Не е задължително да изпуснете март месец. Имаш назначен антибиотик и противовирусно от първия ден на Ц, след това преди трансфер вливка, ортомола е най-малкото на което може да разчиташ, те са витамини, а другите неща са ти по-важни за НК клетките.
Действай си с назначеното лечение и успех!

# 271
  • Пловдив
Хора,

Аз не знам как вие нищо не сте усетили при биопсията.
Днес направо ми причерня от болка.
Падна ми жестоко кръвното и после около час не можах да се свестя.
Пих кола, хапнах нещо и след час бях по-добре.

Някой друг с подобно преживяване?
До колко време се обаждат за резултатите?
Благодаря ви.

Взеха ми биопсия 2016 година, бях много притеснена, но честно нищо не усетих. Не знам защо се е получило при теб така.

# 272
Момичета, за колко време излиза хистолигията след хистероскопия?

# 273
Относно биопсията - всеки има различен праг на болка. Преди манипулацията изпих един аулин.

# 274
Относно биопсията - всеки има различен праг на болка. Преди манипулацията изпих един аулин.

Не знам дали е до прага на болка, защото направих офис хистероскопия и там не усещах почти нищо, но беше при друг лекар.
Според мен е и до опитността на лекаря.
Трябваше и аз да изпия нещо, но тъй като бях чела от много хора, че изобщо не боли, не го направих...

# 275
Момичета, за колко време излиза хистолигията след хистероскопия?

10-14 дни

# 276
Хора,

Аз не знам как вие нищо не сте усетили при биопсията.
Днес направо ми причерня от болка.
Падна ми жестоко кръвното и после около час не можах да се свестя.
Пих кола, хапнах нещо и след час бях по-добре.

Някой друг с подобно преживяване?
До колко време се обаждат за резултатите?
Благодаря ви.

Относно резултатите, зависи каква биопсия са ти правили, ако е имунологична, излиза за около 10дни, но ако е за имплатационен потенциал се чака около месец за резултата.

# 277
И на мойта първа биопсия много ме заболя,чак ми причерня. Влезнах в тоалетната да се намокря,там вече щях да припадна. След около 10-15 мин се свестих. На втората казах че ми станало много зле и ме оставиха да лежа на магарето около 10мин и ми нямаше нищо. Успех

# 278
Благодаря ви много за отговорите. За мен са доста ценни споделянията ви. Ще знам да не подскачам сега за обаждане няколко дни Simple Smile

Разширена ми пуснаха.

Cruella De Vil 25, дано не ми се налага втора, че не знам...

# 279
Здравейте и аз да питам ,след контролна биопсия ,колко да чакам казаха две седмици ,ама те минаха ,правих разширена имунологична,после рвмс, контролна и чакам още за резултата пред ЗЕТ съм

# 280
Здравейте,

Някой пускал ли е скоро имунулогичен пакет в Надежда, какво включва, каква е цената има ли NK клетки към него?

# 281
  • гр.София
Ето това включва, има НК клетки. 340лв е пакета.

# 282
Здравейте,

Някой има ли мобилен телефон и мейл на д-р Тихомирова.
Ще се радвам някой да сподели опит с уреаплазма и дали добре я лекуват в боницата?

# 283
Здравейте момичета,скоро не съм писала но ви следя редовно.Почваме отново днес бях при др.Цветков за да обсъдим как ще процедираме и той ми предложи три варианта.Първи вариант-добавяне на митохондри,втори вариянт-оплождане на една яйцеклетка с донорски сперматозоид,за да видим дали проблема е от яйцеклетките или от сперматозоидите и трети вариянт-PRP в яйчниците.При нас проблема е че спират развитие до пети ден.Ако някой има опит с тези неща ще съм благодарна ако сподели.Благодаря и успех на всички.

# 284
  • София
При нас има същия проблем, последния път ми сложиха митохондрии, но даже не настъпи оплождане. Бях в шок такова нещо никога не е имало винаги стигат до края на 4-ти началото на 5-ти ден

Общи условия

Активация на акаунт