Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 123

• 46 929
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
"Грижи се за брат си, поверявам го на теб."
Какво ще направи Гедиз след писмото, оставено от Наре?

# 601
  • между морето и небето
"Грижи се за брат си, поверявам го на теб."
Какво ще направи Гедиз след писмото, оставено от Наре?

Според мен ще продължи да му търпи изблиците и ще се опитва да го вразуми, ако е възможно. Ще го насочва и ще страда тихо по своему.

Много хубаво пее Ураз. Аз още като пуснаха трейлъра за предната серия го заподозрях, че се справя чудесно. И хубаво изглежда.

# 602
"Защо не написа писмо на мен?"

Санджар полудява, след като разбира, че Наре е взела Мелек и е заминала. Отсъствието на дъщеря му не е единственото, което го наранява. Както и в миналото, дъщерята на посланика го напуска още веднъж. И като оставя писмо на Гедиз, а не на него, сякаш предава писмата, които в миналото са си писали един на друг. Той се опитва да премахне тази болка от предателството с писмата, които пази от години.
Наре, която вярва, че Акън е нейна собствена чума и за да не позволи този микроб да зарази другите, успява в плана си. Много скоро Акън разбира, че Наре е в Барселона. Тъй като е търсен от полицията, той си взима фалшив паспорт и търси начин да отиде в Барселона.
Но Акън не е единствения, който разбира къде е отишла Наре. Санджар и Гедиз разбират, че Наре е фалшифицирала подписа на баща си и е заминала за Барселона. Санджар се съгласява Гювен Челеби да отиде с него в Барселона и да върне внучката си обратно. Когато Гедиз решава да тръгне след тях, работите се усложняват.
Сега Наре има много голям проблем. След нея е не само Акън,. Баща й, мъжът когото обича и най-добрият й приятел са тръгнали заедно с Акън за Барселона. Laughing

Рени, поправяй ме, моля те Heart Eyes

# 603
  • Яко в Матрицата...
"Ти защо не ми написа писмо?" Rolling Eyes Най-големият проблем е това... Нейсе, решила съм вече да говоря за Санджар като за мъртвите - или добро, или нищо... И проблемът не е той, а сценаристките!

Еве, хвърлих един поглед, че нямам много време сега. Но мисля, че е добре.

# 604
  • между морето и небето
Интересно! Съмнявах се, че ще стигнат до Барселона, най вече заради документите на детето, но Наре се справила и с този проблем.
Пак ще гледаме Санджар във обичайното му състояние. Не може ли да се замисли и да прозре защо Наре е написала писмо на Гедиз, а не на него!? Често казано, непоправим ми се вижда. А как ли ще се погажда с бившия посланник🤔, странна работа.
Ооо, забравили са да вземат за Барселона и родата на Санджар. Защо е така щастлива Теменужка? Санджар нещо забрави, че е женен мъж, и като праведен такъв, нарушава семейните ценности🙄.
Гедиз ми се струва, че отново ще го отнесе. И може би ще страда.

# 605
  • Варна
Аз не съм стигнала да изгледам серията, само почнах, но това с писмото е за дето Санджар каза "- сега и писма ще му пишеш на Гедиз" JoyJoyJoy - или нещо подобно беше. Ми на му сега - каквото си пожела , това получи. Stuck Out Tongue Winking Eye
И ми хареса това , което сте пуснали тука - как Наре хвана за гръцмуля Акън. Голяма гадина излезе тоя.

Вуслат ще завърши с 44-ти епизод.

# 606
Пак предателства, пак чудеса...
Най-големият проблем наистина е това, че Наре е написала писмо на друг Grinning
Отсега си представям обаче кервана за Барселона JoyJoyJoyJoy
Но съм сигурна, че няма да стигнат до там, най-много до новото летище в Истанбул Blush
Интересно ми е, каква причина ще измисли Гедиз, за да се насоса и той за Барселона Joy

# 607
  • Плевен / София
"Ти защо не ми написа писмо?" Rolling Eyes Най-големият проблем е това... Нейсе, решила съм вече да говоря за Санджар като за мъртвите - или добро, или нищо... И проблемът не е той, а сценаристките!

+1

# 608
Пак предателства, пак чудеса...
Най-големият проблем наистина е това, че Наре е написала писмо на друг Grinning
Отсега си представям обаче кервана за Барселона JoyJoyJoyJoy
Но съм сигурна, че няма да стигнат до там, най-много до новото летище в Истанбул Blush
Интересно ми е, каква причина ще измисли Гедиз, за да се насоса и той за Барселона Joy

Ами то и на мен ми се ходи в Барселона. Гедиз може да проучва курса долар евро- за следваща сделка на Уолстрийт.

# 609
Аз не съм стигнала да изгледам серията, само почнах, но това с писмото е за дето Санджар каза "- сега и писма ще му пишеш на Гедиз" JoyJoyJoy - или нещо подобно беше. Ми на му сега - каквото си пожела , това получи. Stuck Out Tongue Winking Eye
И ми хареса това , което сте пуснали тука - как Наре хвана за гръцмуля Акън. Голяма гадина излезе тоя.

Вуслат ще завърши с 44-ти епизод.

Време му е на Вуслат-а ,че и там както бяха захванали  "ударно " ,май им свърши ентусиазЪмЪ !
А и крим отдела се саморазпусна ....

# 610
  • Варна
О , те си изпълниха мисията, Софи. Там това беше между другото с крими отдела - вярно го поизтърваха СЦ. Основната им цел беше да покажат тайните учения. Показаха интересни неща, ако се проследи нишката, даже твърде интересни.

# 611
Съгласна съм за ученията, но трябваше малко по- системно и разбираемо за обикновения зрител. Аз се загубих някъде пред 20 епизода...

# 612
  • На луната
Привет.
Еванджелин, благодаря за резюмето Flowers Bouquet
Честно казано, предпочитам темпераментният Санджар, отколкото да го гледам да реве в конюшнята и да си скубе косите.
Много ясно, че ще хукне след дъщеря си и Наре Simple Smile И е съвсем разбираемо, защо се пени за писмото Simple Smile Щеше да е странно, ако не беше изревнувал. Той си е такъв Simple Smile Буря в чаша с вода. Е, поне що се отнася до Наре. Simple Smile
Радвам се, че Гедиз ще го придружи. Харесвам химията в тази двойка Simple Smile много ме забавляват. За съжаление екс посланика
ще разваля купона.
Наре си търси белята с този психопат, дано не пострадат с Мелек.
Изненадаха ме с тази Барселона.

# 613
"Както в миналото, дъщерята на посланика го напуска още веднъж."

Значи аз разбирам оттук, че в миналото той много е искал Наре да остане, обаче тя на, тръгнала си е зорлем.

# 614
  • Яко в Матрицата...
"Както в миналото, дъщерята на посланика го напуска още веднъж."
Значи аз разбирам оттук, че в миналото той много е искал Наре да остане, обаче тя на, тръгнала си е зорлем.
Close Joy не зорлем, а защото си е намерила ново севгили

От фотографа на Кара Севда, името на песента: Ела, сложих/сипах кафе в чашата

https://www.youtube.com/watch?v=WW9PTUvrXBA

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 20:55 от Reni - BG

Общи условия

Активация на акаунт