Ама бяха сладки и филмът ми хареса, гледала съм го два пъти
, въпреки че е тежък.Ей тук много ми харесват

Втори фрагман с песента за приятелите, които трябва да се събудят.
, въпреки че е тежък.
, за нищо 

, за нищо 

Не искам да се повтарям.
. Без да го анонсират много. За него бяхме чели само 5 реда от представянето на героите и толкова. Та си мисля: защо им трябваше на СЦ такъв герой?
Не може да не са си давали сметка, че зрителите ще заобичат повече него, отколкото избухливия, ревнив и ограничен Санджар и ще искат Наре да е с Гедиз. Нормално е и феновете на Енгин и Неслихан да са разделени в пристрастията си. Едни гледат със съмнение на Гедиз и очакват Санджар да се промени, други искат Наре да е щастлива с човек, който я разбира от половин дума, приютява я, дава ѝ работа и най-вече ѝ вярва. Разбирам ги и едните, и другите. Може би защото съм фен и на Енгин, и на Неслихан. Само апелирам към толерантност и разбиране, лютфен! Актьорите нямат нищо общо с героите си. 
Дали за да ни докажат истинността на приказката, че любовта е сляпа, или, че не винаги главният герой е печеливш..? Дали за да ни покажат „ролята” на традициите в съвременна Турция, или пък, че не винаги нещата са такива, каквито изглеждат… ? Дали ще оставят Гедиз бял и добър до края, или целта им е друга..? Много малко серии са минали, че да можем да отгатваме СЦ. Дотук за себе си съм си дала няколко отговора: 
Може, разбира се. Я, Санджар как си живурка с Теменужката, че чак и задълженията си изпълнява.
Само много се пени, че ще се разведе. Скоро не ми се дава на хоризонта развод галиба. Ей ся Нушката кат’ се обяви за хамилле и традициите пак ще го притиснат г-н Ефе. 

Получава се доста забавно и комично, без да ми е скучно. В един момент все едно гледах „Криворазбраната цивилизация” в някакъв съвременен турски вариант. А тя ми е любима.
Особено комисарчето Тургут, с красивата усмивка, дето обичал да сваля товара от раменете, получавайки признания, а му потънаха гемиите, когато Гедиз му зададе въпрос, за който не се иска много умствен багаж и още повече професионализъм: „ Поне замислихте ли се, че той (посланикът) не е от Мугла, откъде знае всичко това?... Банковите сметки откъде ги знае? Или има къртица?”… Абе, общо взето, двамата приятели много добре се справиха в ареста, все едно с години са репетирали отговорите. Сега нека и да полежат малко в затвора, че да имат време не само да си кажат всичко, дето им тежи, ами и да се изслушат и да имат време да го асимилират. 

Но най-ми хареса последният разговор между Наре и Санджар. За червеното коланче, за вярата в обичания мъж, за загрижеността на единия към другия и за ПРИЗНАНИЕТО. Точно навреме!!! 

Препоръчани теми