Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 123

• 46 971
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
  • Яко в Матрицата...
Да, Еве, нейн набор е, ама пак Несли ми младее Rolling Eyes
Ама бяха сладки и филмът ми хареса, гледала съм го два пъти Grinning, въпреки че е тежък.
Ей тук много ми харесват Heart Eyes

Втори фрагман с песента за приятелите, които трябва да се събудят.

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 20:21 от Reni - BG

# 346
  • между морето и небето

Единственото, което разбрах от фрага е, че Ураз/Гедиз може да пее 😮.

# 347
И с превод, благодарение на Reni-Bg Heart

# 348
  • Яко в Матрицата...
Еве Heart, за нищо Grinning
Ама да бяха оставили само Ураз да пее Wink

# 349
Kissing Heart

Много хубаво пее Ураз, валла Heart Eyes

Ама ми се щеше някоя по-любовна песен да изкарат, че сетне и да се сбият Joy

# 350
  • Яко в Матрицата...
Kissing Heart

Много хубаво пее Ураз, валла Heart Eyes

Ама ми се щеше някоя по-любовна песен да изкарат, че сетне и да се сбият Joy
Ми че те са в затвора... И без да пеят песни могат да се сбият Grinning

# 351
  • София
Ревнивеца  Санджар, мира не му дава този Гедиз      

Тези моменти в колата са ми любимите. Как влюбено се гледаха... Любовта им се диша във въздуха

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 01:36 от БлагаВест

# 352
  • между морето и небето
Ревнивеца  Санджар, мира не му дава този Гедиз      

Скрит текст:

Тези моменти в колата са ми любимите. Как влюбено се гледаха... 

Скрит текст:

Ох, Санджар, ох
Вместо да помогне на Наре, която едва ходи ( а и нямаше никой наоколо, който да ги види), той върви напред, тресе се от болезнана ревност и сам се вкарва измислени ситуации. Да му имам влюбените погледи!
А и предната  семейна сцена - 5 минути Теменужка се усуква около него 😮, ама като видя, че Гедиз приближи и заговори Наре, изблъска жена си и запали моторедката 😡.

# 353
  • София
Добро утро къзларки. Нека започнем деня с едно силно кафе   

От утре в Иран започва излъчването на сериала Дъщерята на посланика по канал MBC. 
Много са бързи тези хора, още сме едва на 6-та серия, а иранците нямат търпение да го гледат   

# 354
MBC е собственост на саудитското кралско семейство и излъчва за Иран на персийски. За мен това е нещо като чужда пропаганда. В Иран любовни филми от техни тв не могат да се излъчват.

# 355
  • София
Красивият ни патрон   

# 356
  • Яко в Матрицата...

Ново от Несли Grinning

# 357
Сладурана GrinningHeart Eyes

От официалния канал Hug

На кого да се доверя, когато дори майка ми ме удари в гърба?

Човек се бори за това, в което вярва.

Единственото нещо, за което Наре може да се бори, е частичката от живота й, Мелек Heart

https://www.instagram.com/p/B8BSg1aqXMf/

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 15:57 от Еванджелин

# 358
  • София
Така се рекламира PUMA    

А когато дънките вече са ти скъсани, мъжът ти те води на шопинг за нови   

# 359
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте на всички! Hug

Изгледах си аз серийката, ама ха сега, ха сетне да седна да драсна някой ред и тя седмицата си мина, а вие през това време всичко сте изкоментирали. Много ви са хубави и точни коментарите, ейвалла! Hands Clap HeartНе искам  да се повтарям.

Аз друго си мисля. Много хора очакваха с нетърпение този сериал точно заради Енгин и Неслихан. Аз също. Има и такива, които не са гледали  единия или другия в миналите им проекти, но харесаха сериала и играта на двамата.  В началото едва ли някой се е съмнявал коя ще е двойката, която ще подкрепя. Какво стана обаче? СЦ ни заложиха капан с второстепенен герой. Гедиз – красив, добър, спокоен и честен.  Абе, с една дума - безгрешен (засега) Innocent. Без да го анонсират много. За него бяхме чели само 5 реда от представянето на героите и толкова. Та си мисля: защо им трябваше на СЦ такъв герой? Thinking Не може да не са си давали сметка, че зрителите ще заобичат повече него, отколкото избухливия, ревнив и ограничен Санджар и ще искат Наре да е с Гедиз.  Нормално е и феновете на Енгин и Неслихан да са разделени в пристрастията си. Едни гледат със съмнение на Гедиз и очакват Санджар да се промени, други искат Наре да е щастлива с човек, който я разбира от половин дума, приютява я, дава ѝ работа и най-вече ѝ вярва.  Разбирам ги и едните, и другите. Може би защото съм фен и на Енгин, и на Неслихан.  Само апелирам към толерантност и разбиране, лютфен! Актьорите нямат нищо общо с героите си. Hands Pray
Та, защо вкараха такъв праведен и привлекателен образ като Гедиз, продължавам да се питам? ThinkingДали за да ни докажат истинността на приказката, че любовта е сляпа, или, че не винаги главният герой е печеливш..? Дали за да ни покажат „ролята” на традициите в съвременна Турция, или пък, че не винаги нещата са такива, каквито изглеждат… ? Дали ще оставят Гедиз бял и добър до края, или целта им е друга..?  Много малко серии са минали, че да можем да отгатваме СЦ. Дотук за себе си съм си дала няколко отговора:
1.   Не можеш да заповядаш на сърцето си в кого да се влюби.
2.   Ако обичаш някого, обичаш го безусловно и го приемаш такъв какъвто е.
3.   Силата на бащинството и как голямата малка Мелек с обичта си завладява и променя.
4.   Любовта на двамата към Наре идва като изпитание за тяхното приятелство.
 Колко е силна любовта и колко приятелството? Можеш ли да отстъпиш в името на голямото приятелство? Ще съумее ли Наре да запази това приятелство, без да губи нищо? Въпроси, въпроси… Thinking
Засега обаче едно е неоспоримо: и двамата обичат Наре, но Наре обича само единия. А може ли да живееш с някого без любов..? Hands Point Up Може, разбира се. Я, Санджар как си живурка с Теменужката, че чак и задълженията си изпълнява. Stuck Out Tongue Winking EyeСамо много се пени, че ще се разведе. Скоро не ми се дава на хоризонта развод галиба. Ей ся Нушката кат’ се обяви за хамилле и традициите пак ще го притиснат г-н Ефе.  Smile

Ама, каквото и да се питам, отговори скоро няма да получа. Пък и едва ли СЦ ще се съобразят с моите желания. А не искам и да гадая, за да не се пренавия излишно.  Затова си гледам сериала с интерес и каквото дойде, такова… Само да е смислено и интересно построено. Засега им се получава. Hands Plus1

Ето, серийката на мен си ми хареса доста. Нищо не ми беше излишно. Дори и сцените с изнасянето от конака на сем. Ефеоглу. Интересно ми беше да видя реакциите на всички от това семейство – кой какво взима, кой какво оставя, на кой за какво му пука и на кой изобщо не му пука… Sunglasses
Продължавам да се кефя на стила тип театрална постановка, който е избрал режисьорът при разговорите в семейството на Санджар. Hands ClapПолучава се доста забавно и комично, без да ми е скучно. В един момент все едно гледах „Криворазбраната цивилизация” в някакъв съвременен турски вариант. А тя ми е любима.
И комисарите ми бяха интересни, с някакви причудливи методи на разпит. NerdОсобено комисарчето Тургут, с красивата усмивка, дето обичал да сваля товара от раменете, получавайки признания, а му потънаха гемиите, когато Гедиз му зададе въпрос, за който не се иска много умствен багаж и още повече професионализъм: „ Поне замислихте ли се, че той (посланикът) не е от Мугла, откъде знае всичко това?... Банковите сметки откъде ги знае? Или има къртица?”… Абе, общо взето, двамата приятели много добре се справиха в ареста, все едно с години са репетирали отговорите. Сега нека и да полежат малко в затвора, че да имат време не само да си кажат всичко, дето им тежи, ами и да се изслушат и да имат време да го асимилират. Wink
Хареса ми как Мюге защитаваше Наре пред двете семейства. И изобщо Мюге ми харесва. Аз също в началото се запитах, като повечето от вас, как така един психолог не може да прецени човека в когото се е влюбил. Ама си спомних героя на Енгин - комисар Йомер от КПА и как той, като опитен полицай, не можа да разбере, че любимата му Сибел е била замесена в тъмни дела, преди да я убият. Тогава неговото обяснение беше, че, когато обичаш , ставаш сляп за любимите хора. Rolling Eyes
Хареса ми и как посланикът разбра, че Санджар не познава никакъв свидетел на име Тибор и започна да се усеща за машинациите на Акън. Ще му стигнат ли обаче силите и волята да се пречисти и поне малко да се реваншира пред дъщеря си? Head Band

Страхотни диалози имаше в тази серия и много истини се казаха. Hands ClapНо най-ми хареса последният разговор  между Наре и Санджар. За червеното коланче, за вярата в обичания мъж, за загрижеността на единия към другия и за ПРИЗНАНИЕТО.  Точно навреме!!! Heart

Ох, стига толкова, че пак дълго стана. А уж нямаше да пиша по серията...
Лека и приятна неделя на всички! Flowers Bouquet
И за десерт пак да си сложа моя любимец:

Общи условия

Активация на акаунт