Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 123

• 46 914
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Добро утро и пожелания за един прекрасен ден с Кадир 

# 631
Ураз ни напомня за новата серия Heart Eyes

"Утре вечер?"

Моето разузнаване разправя, че новината за връзка между Енгин и Тюлин е фалшива, но ще навреди на сериала.
Обаче Енгин ако имал ум, щял да се хване с нея, защото била най-красивата в сериала, естествена турска красавица.

Аз не съм съгласна с последното, леко ми е безлична и скучна, иначе няма лошо в новината. Свободни хора, ако се харесват - да се вземат.
Но прави впечатление, че няма силиконови джуки в сериала, браво. За Дуда само не съм сигурна, ама нейсе.
Не знам дали някой се чуди, Неслихан няма грам корекция по себе си. Абсолютно натурална, барабар с торбичките /любима тема за обсъждане Smiling Imp/
Ама представете си, че си ги махне... Ще утрепе конкуренцията, затова си седи с тях Wink

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 15:25 от Еванджелин

# 632
  • Яко в Матрицата...
Еве, Тюлин и в “Малки убийства” играеше злата героиня, но се справяше. Тук героинята й нещо не са я доизмислили, за да оставя впечатление, че не е добра актриса. Иначе не знам що за птица е в живота. Защо да не се харесат с някой ерген, пък бил той и Енгин? То ще се чуе Simple Smile

# 633
Рени, аз за играта й нищо не казвам, гледала съм я в Малки престъпления, откъслечно. Иначе забелязах, че има много чиста дикция, ясен говор. Нуша ми се струва на мен, че ще покаже още от себе си, няма да е все заспала курабия.
По принцип не харесвам този тип красота - сладки ококорени момиченца, ако ме разбираш Grinning
Иначе харесването - нека бе. Неслихан е щастливо женена засега, пас сме за ергените.

Загледах мястото, където е Гедиз. такова сумрачно... Къде ли е? На какво ви прилича?

# 634
  • Яко в Матрицата...
На някакво заведение ми прилича... Ама какъв е гиздав Гедиз Joy с това гълъбово синьо Grinning

# 635
Разконспирирали са го, офиса на Орхан Аби Grinning

Според Бирсен Алтунташ, Кадир води преговори за главната роля в Луна и Слънце, по сценарий на Еда Тезджан. Който гледа Вятърко, знае коя е. Сериалът ще е римейк на индийския Пътеки към щастието.

"Най-голямата сила се крие в най-малката усмивка"

Обожавам това момиче Heart Eyes

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 16:46 от Еванджелин

# 636
Хелоу дружки Hug
Новините от Бирсен обикновено са верни .Иска ми се Кадир да се върне на екран с рейтингов сериал . Само ме е страх коя ще бъде партньорката ,че нещо не му ги избират по размер и популярност Grinning

# 637
  • Варна
Хелоу дружки Hug
Новините от Бирсен обикновено са верни .Иска ми се Кадир да се върне на екран с рейтингов сериал . Само ме е страх коя ще бъде партньорката ,че нещо не му ги избират по размер и популярност Grinning

Фефа JoyJoyJoy
Шегичка Smirk

# 638
Филе, ако следват оригинала, трябва да е гиздаво миньонче Heart EyesJoy
Пък и може да не стигнат до споразумение, водят преговори засега. Но направо си го представих де, в ролята на Арнав Сингх Райзада Grinning

Ново с Неслихан

# 639
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Изгледах си аз серията и си изчетох всичко, що сте написали.
Много ми харесва как трезво и обективно пишете и много се радвам, че нямаме тука влюбени фенки, че трудно изтрайвам хвалебствени оди.
Наивничък ни е сценарият на доста места, ама карай да върви, няма да издребняваме. Важното е, че ГГ ги бива, има човек за какво да се хване, та да гледа. С други не толкоз харизматични и талантливи артисти не бих го гледала въобще.
Това със сложната и труднопонятна схема по освобождаването на "братята" и машинациите с парите въобще няма да го коментирам, обсъдили сте го.
Обаче не мога да подмина Санджар колко натърти на това, че Наре ще живее в къща, наета от него, няма да работи, той ще я издържа и прочие мъжкарски изстъпления. Това не ме учуди толкова, колкото радостта, с която ѝ го поднесе - сякаш очкваше тя да литне от щастие от това предложение.
Иобщо не мога да разбера, като познава Наре - свободомислието ѝ, космополитния ѝ манталитет, модерните ѝ разбирания - как въобще може да си помисли, че това е подходящ начин на живот за нея.

Направи ми впечатление учудващата сполука в каста - Каврук и дядо му. Толкова си приличат двамата, с тези склопени очи, все едно наистина са роднини.

И на мен ми е интересна интрижката с този Локи (името му смешно - Локма. Това нали са някакви сладки, нещо като топчести толумбички.)В началото, преди сватбата на Менекше и нашия човек, майка ѝ много наблягаше на това, че трябва бързо да вкара в леглото Санджар, интересно ми е какво ще илезе от това. Дали пък и тя не турила червеното коланче погрешно?
И последно: ама много рИват тез турски мъже бе!  Много чувствителни и нежни натури.

# 640
Светълчо Hands Facepunch Една забележка имам по поста ти - Санджар не би пропусналда забележи, че Менекшето и тя грешно се препасала с коланчето Grinning Да не обяснява и тя японската легенда Stuck Out Tongue Winking Eye
Ма като се замисля, откъде има такива познания Санджар? Нали уж просто момче беше?

Ох, Неслихан минала през инстаграм и ударила по един-два лайка и на двамата, да не се сърдят Grinning

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 20:15 от Еванджелин

# 641
Добро утро, дами Hug Хубав ден и страхотна нова седмица на всички Hands Facepunch

Днес е понеделник Sunglasses

Какво ще каже този път Каврук, който винаги казва истината?

Много хубаво колажче Heart

# 642
  • Плевен / София
Добро утро, дами Hug Хубав ден и страхотна нова седмица на всички Hands Facepunch

Днес е понеделник Sunglasses

Какво ще каже този път Каврук, който винаги казва истината?

Много хубаво колажче Heart

Здравейте момичета
Ден за кино....Ще видим...дано най после хване декиш това, което казва...

# 643
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Еви, ами чувала съм, че има разни хитрини, дето може да бъде заблуден човек в такива моменти и да не се усъмни в червеното коланче. Може да са само легенди, рабира се, ама в турски сериал всичко очаквам, много иначе труднообясними неща стават.

# 644
Оф, това с червеното коланче го гледах и в още един сериал- Изумруден Феникс. Там бащата го връзва на булката и така го изпуска като Санджар няколко пъти...  отиде 5 минути екранно време.. А иначе даже има пластика на онова място, така че едва ли не на две седмици можеш да си връзваш коланче, ако те е еня...

Общи условия

Активация на акаунт