Случи ми се нещо странно XXII

• 91 581
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
А можеше ли да се движиш? Страхът, който изпитваше от самата жена ли беше, усещапе ли че иска да ви нарани и лоша енергия от нея?
Или беше, защото ти се случва нещо странно и не можеш да го обясниш?
Питам, защото си мисля, че може и някой да ви закриля, особено това с вълка. Знам,че той е пазител

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 13:26 от KPP

# 271
  • софия
Някой потребител може би от тази тема тук, тъкмо ми отговори в темата за сънищата, нарече го "нереално събуждане".
Да, движеш се, борих се с "жената" , иначе щях да помисля че е сънна парализа.  Тук съм споменявала за този вълк, който "видях " до леглото ни , но тогава не можех да мърдам.

# 272
А защо се борехте? Изпитваше ли заплаха от нея реална или просто те беше страх, защото става нещо странно.

# 273
Ех,събуди се малко тая тема -много яко, и аз съм имала сънна парализа.Бях на около 19 и съм си  легнала ,а аз винаги заспивам на телевизор ,беше лято и вратата на терасата беше открехната но само отгоре няма как да влезе човек,и както съм уж задрямала изведнъж виждам някакъв мъж ,с дълга коса,да стои до вратата и да гледа към пода сякаш го беше срам от мен.Така се бях втрещила че не знаех какво да направя,аз и не можех ,и когато страха стана вече много силен се събудих и нямаше никой.

# 274
  • софия
Всъщност аз исках да я махна от там и аз я биех и бях лошата по-скоро, тя не  съм сигурна дали направи някакво действие . Беше без лице, но помня русата коса доста ясно. Беше ме страх от нея просто.
Надето, аз се движех и затова не съм убедена че е сънна парализа, но буквално си ме беше доста страх , както при нея,

# 275
Много яко,аз съм голям фен на свръхестественото и много се кефя на такива случки,мисля че е отговор на това че като малка ме беше много страх и не спях по цели нощи.Истината е и че ми се случваха почти постоянно разни странни работи.

# 276
vera87 Според мен е била безобидна. Попринцип, според моите усещания, щом е руса, вероятно не е дошла от тъмнината. Аз си мисля, че просто ви пази тя и този вълк. Закрилници са на дома ви. Не мисля, че има някаква опасност. Аз последно като изпитах сънна парализа, видях една сянка, само силует, но усетих, че е някаква заблудена душа, дето си броди и искаше да се стресна от нея, за да се нахрани, дето се казва, но чак изпитах досада и му казах само: Оф, махни се и се махна веднага.
А как е била облечена, в бяло ли?

# 277
Здравейте, сега изчетох началото на темата и въпреки, че историите са споделени преди месец, поставям линк към едно изследване върху "вълшебните"  създания в бг фолклора, надявам се да ви бъде интересно и полезно
https://bg-nacionalisti.org/BNF/index.php?action=tpmod;dl=item201
Препоръчвам да започнете от 140 страница

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 14:39 от mellina.

# 278
  • софия
vera87 Според мен е била безобидна. Попринцип, според моите усещания, щом е руса, вероятно не е дошла от тъмнината. Аз си мисля, че просто ви пази тя и този вълк. Закрилници са на дома ви. Не мисля, че има някаква опасност. Аз последно като изпитах сънна парализа, видях една сянка, само силует, но усетих, че е някаква заблудена душа, дето си броди и искаше да се стресна от нея, за да се нахрани, дето се казва, но чак изпитах досада и му казах само: Оф, махни се и се махна веднага.
А как е била облечена, в бяло ли?

Много интересна теза, в момента не мога да се сетя за дрехи, не мога да преценя дали и  съм забелязала облеклото . По принцип майка ми и баща ми са починали, но  тя е  тъмнокоса .

# 279
  • Там където
Нищо им няма да 2-та котарака- както всяка сутрин си дойдоха да закусват, даже единия поспа малко в антрето (той си пада любовник и побойник и не се задържа повече от 30 мин в къщи:)). Нямам наскоро починали котки- последните ми умрели са от преди 10 години. Ох, дано котката ми е жива и здрава- не искам това да е предупреждение, че си отива Sad Но усещането беше супер реално и не е защото я чаках да се качи при мен- понякога тя си спи в хола и не идва до мен.

# 280
Случвало ми се е това с котката, даже няколко пъти.Последно преди месец, легнала съм да спя по корем. Още съвсем будна усещам котката как скача на леглото, преминава по цялата ми дължина и ляга на гърбът ми. Усещам лапичките съвсем ясно. Ляга и усещам топлината й. Отварям очи и я виждам в коридора. Моментално,, котешкото,, чувство от гърбът ми изчезна. Скочих като ужилена, взех да оглеждам завивките, всичко си беше нормално. Котката ме изгледа, все едно съм луда, после дойде и си легнахме заедно вече.

Подозирам, че обикаля в няколко реалности, близки до нашата и ми се подиграва, гадината, че се стряскам.

# 281
  • София
Явно това с котките е често срещано. Когато ми се случва (не еднократно) не се стряскам, макар да съм шубе. Всеки път си казвам, че ми се е сторило, защото съм започнала да се унасям в сън.  Сега като ви чета ми се иска да вярвам, че това, което усещам в леглото си е предишния ни котарак, който почина пред 6 години и до днес много ми липсва. Всъщност за него беше характерно да спи в леглото, а сегашната ни котка рядко спи в леглото.

# 282
Дядо почина преди 4 години. Днес е роден. Много обичаше пуканки и всякакви зрънчовци.
Отиваме днес с детето в парка, а там имаше количка за пуканки. По принцип яде пуканки само на кино. Днес реши да си купи. Бяхме хванали и двамата картонената кутия, все едно изхвърча от ръцете ни и всичко се пръсна по земята. Отиде и си взе нови. Опазихме ги, прибираме се, аз мъкна всичко, той само кутията с пуканки, и си хапва. Погледна към небето и изкоментира колко много звезди имало. Кутията изхвърча от ръцете му.
И навързах нещата, поне така предполагам, че е бил дядо. А аз днес не успях да отида да запаля свещичка. Винаги паля на рожден ден, нищо, че е починал човекът.

# 283
Дари това означава,че дядо ти е с вас!Дори да не си запалила свещичка той Ви дава знак,че го има.Важното е,че е в сърцата Ви и го обичате.Свещичките няма как да върнат починалите.....де да можеше......

# 284
Да, вярвам го.
Днес като взех малкия от училище беше отвратителен- превъзбуден, крещи, вика, абсолютен неандерталец.
По същия начин беше и на погребението. Аз тогава не му бях казала, че е починал, беше си на занималня, аз се прибрах сама. Точно преди да изнесат ковчега ми е звъняла госпожата от занималнята. После ми обясни, че е звъняла, понеже детето не е било на себе си, вече не помня, но беше ужасЕна тя от поведението му, все едно е друг човек.
А те двамата колкото се обичаха, толкова и се дразнеха нарочно един  друг- единия на 3- 4 години, дядо и той с детски акъл накрая.
Явно спретва от небето номера да не яде детето пуканки.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт