Случи ми се нещо странно XXII

• 90 296
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Преди години ми се наложи да живея за малко на квартира с една колежка. Вечерта си лягаме, но аз гледах телевизия до късно, а тя спеше. По едно време седна на леглото, забели си очите Scream, с рошавата коса и започна да гвори нещо неразбираемо Flushed Е познайте дали успях да заспя цяла вечер.. беше ужасно Grinning
Обаче ММ като малък беше касиер по едно време и доста често в съня си, ме е питал, дали искам торбичка или пък ми казва кое колко струва Joy
Аз пък много обичам храна и имах период, в който съм ставала и съм казвала "Искам гризки" или " Остави ми малко краставица" и всякакви подобни Joy

# 496
Сомнамбулизмът си е доста сериозно състояние. За сомнамбулизъм навремето освободиха мой близък от казармата. Знам, че му правиха много изследвания и това си е доста сериозно нещо. Ънноун, на твое място бих говорила с доктор, за да ти обясни какво да правиш в тези случаи. Също има лекарства, които се дават, както и храни и напитки, които го засилват.
Много страховито ми прозвуча поста, не е толкова страшно положението, но мисля, че е възможно да му се помогне.

Скрит текст:
На една ученическа бригада живеехме няколко момичета в една стая. Веднъж едно от момичетата спеше, изведнъж скочи и си удари силно главата в стената. На другият ден се чудеше защо я боли главата, след като не я е удряла никъде.

# 497
Здравейте, пиша за първи път... Но ви следя постоянно! От малка имам много случки, които не мога да си обясня, а след време разбирам какво са означавали! Най - пресната ми ситуация е с милата ми баба! Тя ни напусна преди 9 месеца съвсем здрава и грижеща се за нас както винаги! Около 6 месеца преди смърттаи тя ме помоли да и купя парфюм (беше много чиста и модерна жена), но тъй като покрай децата и работата нямах време, грабнах един от моите парфюми, който беше до половината и в главата ми си казах "този ще и стигне" ей така по инерция, чак се изплаши от думите си! С времето забравих.... 1 месец преди тя да ни напусне сънувах погребение, усещах болката и мъката, но така и не виждах кой е починалия! Когато ми казаха, че баба е в болницата и отидох да я видя... ИзГлеждаше добре.... Но когато си тръгнах целунах я, прегърнах я и и казах да ме Чака... "сбогувах се с нея", погалих я по главата... Без дори да осъзнавам какво правя.... На сутринта ми казаха, че баба е починала.... Sad. На самото погребение, минавайки покрай ковчега някой ме дръпна за рамото и когато се обърнах казах "Да", защото беше много силно, знаех, че там има някой... Но не... Никой не ме дръпна Sad... Сега постоянно сънувам неща, които се сбъдват... Не разбирам сънищата си, но след време осъзнавам какво са означавали Sad... Снощи сънувам, че съм при майка ми... И се чука на вратата и аз съм с малкия ми син в ръцете, който е на 3 години и спи, отварям вратата, но няма никой! Затварям и пак се чука, пак отварям няма никой! Дойде мама и ме гледа на вратата и ме пита какво правя, викам някой чука... Но няма никой! Почука се и пред нея, тя отвори и пак нямаше никой! Другата седмица се навършват 9 месеца от смъртта на баба... И винаги покрай тези неща(Задушница, помени...) винаги ми изпращат някакви послания, които не разбирам!!!! Имам още Мноооого случки, но поста ми ще стане много дълъг... Благодаря, че ме изслушахте ❤️

# 498
  • Пловдив
Здравейте! Ще разкажа случка от вчера. Майка ми е с децата (момче и момиче на 9г.) на село. Сутринта се чухме по телефона и ми разказа, че сънувала неприятен сън, но като мине 12,00 часа на обед, ще ми го разкаже. Нали има поверие, че ако го каже преди 12,00, ще се сбъдне. Около 14,00 часа ми звънят и ми разказват, че в двора до масичката има смок. Баща ми е на работа и в момента са само майка ми и двете деца, ужасени от змията. Баща ми извикал СОТ-а и хората дошли и убили змията. Но странното е, че майка ми след това ми разказа, че сънувала точно този смок, как го вижда у нас. И тя с голи ръце го удушва. Няколко пъти повтаряше:"Много странно, как го сънувах този смок." Да допълня, че ходят всяко лято на село, но до момента никога не са виждали змия там. Не е нещо, което се случва и тя просто да изсънувала страховете си Simple Smile

# 499
  • Варна
Смокът е защитен вид и абсолютно безопасен...

# 500
  • Там където
Смокът е символ на пазителя на дома, както и всяка змия, която обитава двор или къща. Не ги убивайте, ще останете без закрила. По принцип хората, които убиват животни ги чака нелека съдба. Змиите ИЗКЛЮЧИТЕЛНО рядко хапят и има само 2 отровни вида в БГ, които са далеч от урбанизираните региони.
Иначе 2 пъти сънувам сън, че си чупя зъб с шоколад с лешници и 2 пъти се сбъдна- точно с шоколад с лешници и точно този зъб, който съм сънувала, че се чупи.

# 501
  • София
Аз три нощи подред сънувам, че ММ ми изневерява. Взех да се плаша.
Шегата настрана, до каква степен вярвате, че малките деца виждат духове/присъствие и/или усещат тяхната енергия? Снощи докато синът ми (на 2г8м) си играеше, изведнъж скочи и сочеше към стената (празна, без картини) и каза, че там имало баба, която му маха. Той е страшен фантазьор, но все пак? Да подчертая, роден е на датата, на която прабаба ми почина петнадесет години по-рано.

# 502

Шегата настрана, до каква степен вярвате, че малките деца виждат духове/присъствие и/или усещат тяхната енергия?
Вярвам, че има такива деца, но всяко семейство трябва да си направи много деликатен анализ и на конкретните странични фактири - какви филми и предавания са текли на заден план, какви разговори може да е чуло детето.
Леля ми много вярва в прераждането, на 7 бях изчела всичките й книги. Имам много странна емоционална реакция към определени катастрофи в миналото, но ми е трудно да разгранича дали е комбинация от самовнушение и по-тежка енергия или действителна минала травма на душата.

# 503
Сънищата много подсказват, а относно децата, вярвам че виждат разни неща. И защо така си мисля, ами те са чисти и невинни, а това е най близко до Бога, и им се дава да се докоснат до невидимото.

# 504
  • Пловдив
Смокът е символ на пазителя на дома, както и всяка змия, която обитава двор или къща. Не ги убивайте, ще останете без закрила. По принцип хората, които убиват животни ги чака нелека съдба. Змиите ИЗКЛЮЧИТЕЛНО рядко хапят и има само 2 отровни вида в БГ, които са далеч от урбанизираните региони.
На теория-добре. Но я си представете две деца как си играят на двора и змия-пазител Wink, свита на кълбо на стълбите към къщата. Или как си дреме на перваза, до саксиите с цветя. Нереално е! Всеки човек се потриса от вида на змия, камо ли деца и възрастна жена, да стоят безразлично при вида и и да се занимават спокойно с ежедневните си неща.

# 505
  • Балчик
На теория-добре. Но я си представете две деца как си играят на двора и змия-пазител Wink, свита на кълбо на стълбите към къщата. Или как си дреме на перваза, до саксиите с цветя. Нереално е! Всеки човек се потриса от вида на змия, камо ли деца и възрастна жена, да стоят безразлично при вида и и да се занимават спокойно с ежедневните си неща.
А защо е така? Винаги съм се чудела, аз също при вида на змия мога и да припадна, на картинки не мога да гледам, а какво остава на живо..., но все пак защо се питам. Не съм виждала змия никога през живота си, а самата мисъл че мога да имам близка среща с нея ме сковава, постоянно се питам защо се страхуваме толкова много от този вид Божие творение. Насаждан страх от деца, родова памет, изкусителката в Едемската райска градина?!

# 506
Змиите са влечуги, дяволски са . Аз не ги харесвам, не искам и пред очите да са ми. Не искам да ги закачам, не би трябвало да се убиват но , ако няма изход

# 507
Скрит текст:

Ами просто можеше да се извика някой да я махне и пусне на свобода далеч от къщата, явно не е била агресивна, никого не е закачала, не е виновна, че докато се е свила на припек, някой толкова се потресъл от вида ѝ, че решил, че заслужава да умре... Rolling EyesFrowning1

# 508
  • Sofia

Шегата настрана, до каква степен вярвате, че малките деца виждат духове/присъствие и/или усещат тяхната енергия? Снощи докато синът ми (на 2г8м) си играеше, изведнъж скочи и сочеше към стената (празна, без картини) и каза, че там имало баба, която му маха. Той е страшен фантазьор, но все пак? Да подчертая, роден е на датата, на която прабаба ми почина петнадесет години по-рано.
Ако имаш снимки с нея покажи му ги и да я разпознае, ако може.

# 509
Аз вярвам, че децата си спомнят минали животи и/или времето, когато душата е била между два живота. При Стойчо Керев беше гостувала някаква жена, май психолог  беше, която разказваше именно такива случаи. И как едно по-голямо дете казва на по-малко: "Моля те, разкажи ми за бог, защото аз започвам да го забравям".
А за убийството на живи същества - ей така се трупа карма и после се чудим защо ни се случват някакви "несправедливости". Да не говорим за примера, който се дава на децата - жестокост, арогантност и липса на състрадание.

Общи условия

Активация на акаунт