Съжалявам за загубата ви. За първи път чувам, че църковни символи не се погребват, мога ли да попитам какви поверия има относно това? Ангела такъв символ ли е?
Съфорумници, чувствам се уплашена
Притеснявам се.Тя беше единствения ми истински близък човек.Единственият човек, който ми помагаше във всички трудности, със съвети, с неща за които изобщо не мога да се ориентирам сама.Единственият човек, който никога не ми е отказвал когато я помоля за помощ.Аз като я питах индиректно дали всичко е наред тя ми отговаря "Да, разбира се защо да не е".Но май потиска чувствата си, усещам го.
Знам, че няма нищо страшно, но тогава когато се случи това, когато помолих приятелката тя да пише от нейния фейсбук на роднината на момчето това май се беше случило преди година точно по това време...не си спомням с точност датата, но някъде там беше и това ме кара да вярвам, че е паранормално явление.Много ме е страх от такива неща , от души на хора, от знаци на Вселената по принцип, особено вечерите и нощите.Но не знам и аз защо.Май реално няма за какво.Това сигурно е защото трудно общувам с хората и си имам някакво предчувствие , че душите като че ли обичат да се свързват с мен.