КАУФЛАНД - тема 40

• 62 760
  • 767
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Пратих ММ до КФ, в това число и за кана Аквафор. Имало е само с черни капаци, а искахме с бял заради варовитата вода. В КФ Възраждане дали има бели кани? Flushed

# 211
  • София
Преди няколко дни видях в Техномаркeт много варианти на кани Аквафор, на добри цени. Имаше и филтри.

# 212
  • София
При нас затвориха магазините в големия Кауфланд, тъй като ще го разширяват, ще правят фурна. Може би и при вас е така.
Вероятно да... Hands Plus1 Благодаря.

# 213
Здравейте!
Да питам за инхалатора, някой ползвал ли е такава марка, хубав ли е и струва ли си?
В Лидл има същата марка, но изправен и по-скъп с 20 лв.

Аз си купих такъв инхалатор и съм много доволна. От тази марка преди си бях поръчала масажна седалка и се оказа прекрасна инвестиция , затова сега и за инхалатора не се замислих.

# 214
Ориентирайте ме къде да намери мм утре кленов сироп, да не се върти сто часа, че ще се върне изнервен Joy

# 215
И аз се чудя като дойде лятото как само за розови домати се пише, а аз хич не ги поглеждам даже. Никакви домати не обичам, чери абсурд.
Да ме прощава Чревоугодник. Simple Smile

Да похваля лимоните, много хубави са.
Сестра ми като ги видя, се учуди на цвета, доста оранжеви са, но с тънка кора.

# 216
# 217
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря за брошурата! Изпих си кафето с удоволствие! Simple Smile
Нищо не си избрах (засега).

# 218
И за мен нищо. Хареса ми комплект дъски, 7 бр за 10лв...дали ще има такова нещо.

# 219
И аз само тях загледах , но не пише нещо-размери ? Иначе като гледам са 6 + поставката.
От тази седмица съм много доволна от лимоните и от едни мини шоколадчета (като онези в Л. ) , но сега цена/брой тук е по-добре.

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 09:48 от denyil

# 220
За тези дъсчета си имайте едно наум, ако са бамбукови, аз предполагам, че са такива.
На мен ми се забиваха много ситни тресчици и на практика не ми вършеха работа.
По спомен са около 20х10 или нещо подобно.

# 221
И аз благодаря за брошурата. Харесах си доста дреболийки.  Да видим само какво ще отложа предзаплатно. Но Рексона ( отдавна не е имало по веригите на такава цена) и свински врат ще вземем ( става супер за сушене)

# 222
  • Pazardjik
и свински врат ще вземем ( става супер за сушене)
[/quote]
Къде го този врат ? Виждам каре .

# 223
  • Пеликания
Някой от Вас дали е видял дали в кошовете за разпродажбата е имало мъжки халати. Защото днес имаше на 10лв., а на касата излезе 29,99лв. и казаха че най-вероятно някой по погрешка го е сложил там, а имаше поне 5броя. А като казах на информация и те: А така ли, ще проверим.

# 224
  • София
Тези маси за гладене пускали ли са ги преди? Ако някой има подобна, би ли ми казал размерите и, защото не са ги написали в брошурата.
Скрит текст:
Ще погледна и сгъваемия градински стелаж.

Общи условия

Активация на акаунт