👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 1

• 37 211
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Инстаграм профила не е блог. Там обикновено се качват само снимки.

# 541
Соня са я избрали за флиртаджийката на формата, за жалост и за това не става, за готвене пък хептен! Дано тази вечер я изгонят, макар, че и мързеливата даскалица ми е адски неприятна...

# 542
Слаб каст този сезон,или поне до сега.Надявам се да ни изненадат.Соня е като пън-гледа тъпо и безизразно.За мен добрият готвач е емоционален човек,влага любов и страст в готвенето.

# 543
Димитър беше изгонен, защото ритна Реджеп, който му лазеше по нервите. Предишните два дни Ангелов изгони Маргарита и Атанаска. За първите три епизода - трима. Ангелов се обади на Михаил и му каза, че има място за него.
Всъност се казва Атанас.🙂

# 544
  • Испания
Димитър беше изгонен, защото ритна Реджеп, който му лазеше по нервите. Предишните два дни Ангелов изгони Маргарита и Атанаска. За първите три епизода - трима. Ангелов се обади на Михаил и му каза, че има място за него.
Всъност се казва Атанас.🙂

Всъщност, добре.

# 545
  • София
То и Соня и Галя не са за там, Галя и да може и да готви манджи колко интерес да имаш към кулинарията професионално, че да не почетеш малко по темата и да не знаеш степените на изпичане.
Аз смятам, че не е имало желаещи участници, особено жени и затова са взели тези.

# 546
И аз така смятам, не всеки може да преглътне да го правят на шут, особено готвач известен и с кариера...

# 547
  • Sunshine state
Слаба работа са за сега, гледам, ама не е с интерес. То единия да хванеш, другия да удариш е малко работата. Скука. Rolling Eyes

# 548
  • Велико Търново
Да, слаба работа наистина, но при всички положения ще има победител, колкото и никой да не го заслужава. Все си мисля, че ще е мъж тази година - нещо като да се избира по-малкото зло.

# 549
Сега ви изглеждат слаби готвачи, но като наближи краят на формата, изведнъж ще се превърнат в кулинарни виртуози, благодарение най-вече, разбира се, на шеф Ангелов. Simple Smile Много е прозрачен сценарият, въртят го вече трета година.

# 550
  • Пловдив
И аз мисля, че ако не сътворят нещо кардинално различно, никой няма да гладе следващ сезон...

А също си мисля, че все пак си готвят хората, ама по сценарий и заради шоуто така се дънят.

# 551
Според мен, трябва да ги редуват тези формати на някакъв принцип,  че на хората им писва. Аз го чаках с нетърпение НК, пък сега ми е скучен.

# 552
  • София
Сега ви изглеждат слаби готвачи, но като наближи краят на формата, изведнъж ще се превърнат в кулинарни виртуози, благодарение най-вече, разбира се, на шеф Ангелов. Simple Smile Много е прозрачен сценарият, въртят го вече трета година.
За това съм съгласна, но само за част от хората. Ясно е, че тези, работили в ресторанти със звезди, могато много повече и често въпреки че яденето е добро им казва, че не е, за да има драма, обаче немалка част от участниците, не стават и смятам, че ще си останат такива е след предаването, няма да са попили много.

# 553
Аз, пък се чудя каква учителка е Галя. Нито поведение, нито възпитание, нито изказ има

# 554
За съжаление в града им е така,няма учители,няма ученици,запада града.Повечето останаха роми,българите избягаха по селата възрастните(като баба ми),а младите в Плевен или чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт