🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 1

• 36 147
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Дали наистина всички епизоди за заснети. Тъй като една от участничките скоро бепе в София предположих, че за снимки.

Даже и финалът.

# 616
  • София
Миналата година разбрахме победителят по-рано, сега ще има ли пак изтичане на информация? Simple Smile

# 617
  • Пловдив
И нещо от Димитър - Тако сладолед с черен шоколад

https://masterchef.btv.bg/video/za-nenasitnite/receptata-na-sedm … x5HJcJBy9Kuw_0_a8

# 618
  • Sunshine state
Миналата година разбрахме победителят по-рано, сега ще има ли пак изтичане на информация? Simple Smile
Естествено. Така е, като заснемаш финал в самото начало на излъчване на предаването.. Ето това им е най-голямата грешка, според мен. Всяка година изтича информация и е напълно нормално, понеже няма как да живеят изолирано участниците. Rolling Eyes

# 619
  • Испания

Не я харесвам.

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 19:48 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 620
С тези нокти..

# 621
  • София
Сега гледам запис от вторник - добре дошла на новата Божана - няма такъв гювеч...
Ясно е, че търсят колоритни личности, такива каквито може да правят сеир...

# 622
  • София
Не разпознавам Божана в никой от тазгодишните участници.

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 13:02 от Vivi

# 623
# 624
  • София
Тая Кристина и оная с облеклата за месеци наред не ги харесвам. Да не говорим за г-жа "мисис пародия". 😮 Несъразмерна и грозна ми е, да не кажа и неадекватна. Хареса ми момчето със златната престилка от Токев - скромен и иновативен.

# 625
Не всяка с голяма уста е следваща Божана. Тя може и много да говореше, но от самото начало нямаше равен.

# 626
Преди малко попаднах на интервю с Файчето по ТВ, страхотен, самоироничен, земен. Мнението му за модата биохакинг, съвпада с моето. Как сме забравили и бягаме от това, което имаме от векове, плащаме за продукти изкуствено завишени като цена. А всъщност дали религия или културни традиции си имаме пост няколко пъти в годината за презареждане на тялото.

В тази връзка, онова разреваното момиче Виолина, хлипайки, че не е стегнало нещото в ринга и искала да зарадва/впечатли шеф Роу и сега много съжалявала...... тъпо ми е, Роу нито е израсла с кокосово масло, едва ли го зоба всеки ден, във всичко.

# 627
  • София
По коя ТВи кое редаване са давали Фейчето?

А това, че не си израснал с дадено нещо, не означава, че не може да се развиеш и да го ползваш. Не разбирам такова отношение. Човек се развива, израства, променя.
Аз лично не вярвам в биохраните и спекулативните им храни, особено в България, но пък вярвам в други неща, опитвам нови неща  и така.

# 628
Е, не, не казвам, че не трябва да се пробват нови вкусове, нито да не се развиват, нито, че не пробвам, нито че имам против, стига да не ми се натрапва като панацея

Интервюто беше по btv "тази сутрин", където никой не е изказал лошо отношение към новите модни вкусове, нито невежество, друга философията беше.

# 629

Общи условия

Активация на акаунт