🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 1

• 36 199
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Хора цена на торта започваща от 62лева до 133лева!! Кажи честно със златни блатове ли са...

# 361
  • София
Зависи от броя парчета. Понеже сега организирам сватбата си и пиша на сладкарниците из София, дори при 120 парчета, цените са 5.5 - 7 лв на парче, ако има някакви истински продукти вътре. За безглутенови на парче като съм взимала под 6 лв не съм виждала за стандартно висока торта, гараш може и малко по-евтина да е, но общо взето са си скъпички.

Тези дни ще мина и през нейната да видя как е. Малко ми е съмнително, де. Михалчев е прав, че трябва поне малко да престои, а не да се яде веднага, ако така прави и в сладкарницата...

И не мога да разбера защо има право да участва, щом си изкарва парите с това. Поне да беше получила престилка със солено ястие.

# 362
  • Варна
Хора цена на торта започваща от 62лева до 133лева!! Кажи честно със златни блатове ли са...

Има балами явно, които ги дават. 😁

# 363
Каза ли сте вече всичко, което исках и аз. За канадката във Фейсбук видях това:

# 364
  • Варна
И на мен някои престилки ми се струват нагласени. 🤔

# 365
  • София
https://www.facebook.com/ameliesweetshop/
Не е поддържана много, но май работи още. В сайта има и магазин, но не пише колко парчета са тортите и не мога да преценя цените така. На пръв поглед ми се виждат надути на някои.
Сладкарницата има и интернет страница - може би тя е по актуална.

# 366
  • Mediterraneo
Тъпото е, че с тази златна престилка ще гледаме Линда сред 16-те, а иначе имаше шанс да отпадне, докато стигне до там.
Бабата с клина също ми е интересно накъде се е отправила и докъде ще стигне.

# 367
Тъпото е, че с тази златна престилка ще гледаме Линда сред 16-те, а иначе имаше шанс да отпадне, докато стигне до там.
Абсолютно!
И бабата ми е интересна как ще се оправя, и ученичката също.

# 368
  • София
Ами те сега нали ще пуснат повече от 16 и все някой трябва да отпадне в първите етапи за да намалеят до необходимата бройка.

# 369
  • София
Не мисля, че бабата ще продължи напред. Много е готина и предполагам клина е бил вкусен, но се съмнявам, че би се справила с по-завъртяни задачи, обезкостяване, транжиране.

# 370
Защо да не се справи, тя дълги години е готвила, според мен проблема и ще е в бързината.

# 371
  • Варна
Родопската баба може и скрита лимонка да излезе. Миналия сезон и аз не вярвах, че Радка ще издържи много ноо...тя взе че спечели титлата Мастър шеф.

# 372
  • София
Аз съм любопитен дамата с ноктите как ще се справи.

# 373
Понеже няма скрито-покрито от вас :lol , дали ще можем да намерим рецептата за лимоновия тарт? Направо ми проговори снощи от телевизора..

# 374
Тази с ноктите ги е отрязала,някой тук спомена че я следва в инстраграм и там се е показвала без и с гурмета.
Поредната пресилена златна престилка.Гледам на запис и с ден закъснение,затова късно се включвам в темата.

Общи условия

Активация на акаунт