Кукудрела бързЪла и микици вързЪла - 98!

• 12 670
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • загубено
Либрексче,много тенкю .
Супер си ,ще се пробват.

# 526
Либрексче,много тенкю .
Супер си ,ще се пробват.
Нер, да тий сладку! Рецептите на Танита нямат грешка!

# 527
и ас шъ ги сънуам тия микици,утри ш купуам мая да ги прая.
комшийти стачкувът щото ни им стигат мангизити зъ чинии... Satisfied

ай наздрави!

# 528
Нещо мнооого тихичку у темичката, спят кукудрелките явно. Ами, лека ви нощ и сладки сънища! Пък уж аз днес бях сънлата недоспала.......

# 529
  • Countryside
Сирене,няма безплатен обяд сестро.
Време е мързеливите гърци да поработят. Тук е безумие,то са 13/14/15 заплата,подарък за Коледа,Велигден и лятна отпуска 1/2 от заплатата. Държавен служител не може да се уволни.....и т.н. пенсионата възраст я сменяха 2 или 3 пъти. Ще си платят дълговете и това е. Ако щат да спят пред парламентът.  Инак морето е ок,островите тоже за почивка става Simple Smile
Какво става при вас с вирусът?

Ми Нерче, кой се отказва от хубуту? Да стачкуват, и аз бих стачкувала. Ми мързи ги ората, нурмалну е. И мен мъ мързи, ама на никуй не му дреме. Дълговете ще ги платят някак, важно е да са налигавени. Ние гледаме с ини френдове баш острув за лятуту, Закинтос май ша е или Миконос. Ма искам с чартъри, та гледами уферти. Ша видим де, с тос бацил...

Ми вируса вилней. Нови случаи има дет нямат връзка с Китай и ся са чудят как така. Май се разпространява аеорозолно, тугас не ни мърда пандемията. Но има много хора го карат асимптомно или много леко на крак. Слава богу смъртен случай от европеидната раса няма. Казват, че тежките случаи са предимно при мъжете, знаех си ас че са по-кекави...децата засега уж го карат леко. Бе голяма драма, отлагат събития, експота, театри и т.н. Дремем предимно вкъщи...бях планирала и ходене през април ду Китай, мъ пузнай дали ши одим. Мъка.

# 530
  • Оптимист по принуда
Я стаайти! Няа саму ас да ставъм в 4.30.
Кьорава микица няа!

# 531
  • Countryside
Демич, спицуалну за теб душа, топли, парят!

# 532
Аууу, Сиренце, изпревари мъ….

Е и ут мойти!

# 533
зарад микицити ш стана,ама мнооо ми съ спи...кофи няма ли,чи мъ и мързииииии...

# 534
Малеййй, ки микици!   Соулчето и Сыренцето май ни съ спали микици да праят! Гулеми сти майсторици, златни ви ръчици! Искам, искам, искаааам!

# 535
  • Куциндрел
Хилоу, ида.

На микици ли мириши или на гъбки? Joy

# 536
  • Countryside
Цец, на саламчи мирише Joy

# 537
  • Куциндрел
Цец, на саламчи мирише Joy

А мирси.

# 538
при мени е кофи тайм!ни съм ас,га ни съм пила кофи...

Деми,и ти ли праи микици,та ставъ толкуз рану?

ЕваларкЪ,Соучи! Hands Clap

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 11:45 от Sunshine29

# 539
  • тук, на мястото си
Хилоооу!
Здрастее,  евребари!
Микици, микици, айди напраихви пу идин сандюф пу мой вкус .  Най убичам аз ут тия - два салама и пу сридата тъничка филия.

Общи условия

Активация на акаунт