Кукудрела бързЪла и микици вързЪла - 98!

• 12 140
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • тук, на мястото си
Лабрексче, няма такива освен нас. Ние имаме две - пойнтер и  немска овчарка,  големия син имат пинчер, малкия - бивър ( болничкото).

Момичета,  да ви помоля за една услуга -  може ли да дадете по един глас тук

https://thebathroom.bg/project-baninagodinata/150/

# 616
  • Куциндрел
Алфи, гласих. Kissing Heart

Соуче, моите котки кат са три сами са забавляват. Малката гад, която е още игрива и пълна с енергия, се гняви с Бамя, а Бамя и тя обича да дивее. Преди малко се търкаляха пак около и в новата палатка.
Само дето Чушка и Бамя са ме харесали и всяка гледа да ме яхне, а от там се и карат постоянно, но пак имат някакво занимание. Joy
Тиквичка па не се интересува от големите, а си е харесала детето да му се лигави. Идилия. Само дето космите са повече и разходите.
Четири кила гранули измухаха за месец и малко. Паучове към 30на, а котешкия кенеф вече не мога да му хвана края. Добре че поръчвам наедро.

# 617
Алфич, гутоу!

Ного арна таз баня, твойта лий?!?

Цецу, вярно е, че разходите сигур на бая....туй мою звер няма укротване.....напраууууу.......

# 618
  • тук, на мястото си
Много благодаря за гласчетата!
Соулчи, не, пиле, тая баня саму на картинка могъ да я гледам. Авторката на проекта е снаха ми,  кадърна е и си разбира от работата. Тя е майката на близнаците, голямата снаха - както казват в индийските сериали. Grinning
Цеце, като те чета и си мисля как ли ще реагират твоите кукундрета  ако се наложи да ги оставиш някъде за 3-4 дни.

# 619
Ааа....таз година картинка, догодина -наживо!

.....ако не у вас, поне на почивка да та заведът в таков хотел!

# 620
  • Куциндрел
Алфи, те редовно лятото стоят по две седмици сами, една колежка идва да ги храни и наглежда. Като се приберем след това и поне три дена ходяъ по нас и нареждат. С малката гад миналото лято.стоя цял месец без батко си, демек без детето. Много беше нещастна и като го прибрахме от бабите само дето на главата не му се качи.

# 621
  • тук, на мястото си
Като гледам малкото нашето диване и си мисля също като детенце е. При нас си играе, щурее, но днес идва сина и що хлопна, като заподскача  маймуната мръсна, цял ден се върти край него, търси го, само и само да не го изпусне да си тръгне. ММ се смее, че вече наистина съм  одъртяла щом съм взела на куче така да обръщам внимание. Може и да е прав, знае ли се ? Grinning

# 622
  • София
Аз имам два броя котарани...майка и щерка..пухести.. Щерката скоро ходи при приятел, уж стана приятелството..ималу контакт, ама нямаме бебета... Кво да са  праи..мойту мъж вика да я водим на ин витро 😄  Можеше Цецка дъ я уредим с пухче, ама друг път ша е..

# 623
  • загубено
Здрасти ви.

Алфи,гласувах. Мноу фейшън банята,искам и аз такава.

И дан забравите.

Joy

Четох ви по диагонал,сега отивам да читъ внимателно.

# 624
Здрастеее,бандъ!
Алфи,успех на снахичкъта,имъте и моя глас!Хъреса ми банятъ,амъ мноо малкъ ми съ струва стаичкъта зъ гости дет ти е направилъ у тех.

гранд дебил Чушка пак не слушъ...

Лабрексчето кът малку

дойди времи за убяд...

# 625
  • София
Кога си права Нерко-права си... Ей ви ино селфи ут мене ..дъ мъ видите, че ни съм правъ 😅

# 626
  • тук, на мястото си
Хей,  мумичита, гуляму благударско  за гласуването!
Нерко, пожилавъм ти да имаш такъва баня чи и по убава.
Съншайнко, я съм съкровищи,  демек крокодайл, дажи тъз клетка можи да мий гуляма. Ама аз съм хитра и действам пудмолно, готвя убави манджи на унуците кату  додат на гости.
Еликсчи, другио път щи стани!

# 627
  • Куциндрел
Ей туй е идилия. До предималко все някоя досаждаше, ама сега и трите се предадоха.

# 628
Лабрексчето кът малку

Съншайнче, ши прайш гулема кункуренция на Сеса ши знайш, и ти гледаш у кристалната топка , та и видиш! Simple Smile Баш на кокили съ яздъ по секу времи, бой съм яла от майка, че само чаках да иде на работа и бам в нейните кокилки. Добре, че си взех кученце, та на дърти години се изучих с ниски убувки да одя. Нищо, че в началото подтичвах на токчета след него, ама те яки лабрадорчетата, дърпат! Joy Еййй, ма кво убуу беби сам била! Heart Eyes

Алфи, май сал аз не сам си дала гласището, ма кат сам инъ кунсервъ и немам фейсбук, ко да прая, не намерих друг начин. Ку има, подсказувай, ни мий жал за гласо! Hug  

Сесе, ку съ беше гушнала о трите топчици, баш идилия щеше да е!

И днес, ко, инъ микицъ нема!

# 629
  • загубено
Как сте дружки?

Ели,зним съ няя съ пуашиш.

Joy

Либрексче,устай малко и за мен.

Joy

Демо,не бързай толкуз.

Joy

Соучи,даваииииии.

Joy

Свакси,ихооооо

Joy

Съншайн,ко не е ли убуу?

Joy

Алфи,чиирс.

Joy

вчера търсих нещо в гугъл,и ме препраати към мамата. Попаднах на пост на Зуза. Ако четеш тук понякога драсни два редакак сте?

Общи условия

Активация на акаунт