Изпитани сайтове за парфюми - 21

• 79 531
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Моята поръчка се обработва Simple Smile.

Не мисля, че цената е грешна, защото има намаление.

# 286
Има грешка и то доста сериозна-въпреки каквито и да било намаления,цената на нов парфюм не може да е толкова-75 мл-220,50-54-и според мен единицата е пропусната,хмммм.....ще се коригират хората......

# 287
  • София
И аз в кюпа с Номад Абсолю, че и преди това с Мр Бърбъри, дето Валери го спомена с линк. И ми се развалиха стройните планове за редуциране на парфюмите разходи до минимум. Клое-тата съм ги тествала, но не  дотам са ме грабвали, че да се вземем. Ще видим сега какво ще е положението.
Ще ми се някой онлайн търговец да допусне грешка с Отровното момиче на Диор - ЕДП. Heart EyesУаууу мнооого ми харесва. . Свиркайте ако някой види интересна оферта. След това спокойно мога да обявя фалит.

# 288
Има логика да не е грешка,защото си е упоменат процента намаление,който надали се генерира автоматично.И аз се изкуших,благодаря за информацията.

# 289
Ами и аз поръчах Бърбърито Simple Smile))
И според мен, ако беше грешка, досега щеше да е коригирано Wink

# 290
Вече е на 186лв.

# 291
  • Стара Загора
Не мисля, че е грешка- пише 71% намален от 186 лв. и прави точно намалената цена.

# 292
И аз поръчах Chloe Nomad absolu. Нямам никаква представа от този парфюм, но запленена от всеобщата форумна лудост, се поддадох. Поръчах и мостричка и ако не ми хареса, ще го върна.
Имам само Chloe edp и много го харесвам, но така като го гледам този,  не съм сигурна какво да очаквам.

# 293
Не мисля, че е грешка- пише 71% намален от 186 лв. и прави точно намалената цена.

Точно, аз същото си мисля. Освен ако са сложили процентите на грешния парфюм Wink.

# 294
Аз също поръчах снощи към 21 ч. Chloé Nomade Absolu на мига, в който прочетох Bright Crystal, без да се замислям! Flowers Hibiscus  Очаквам с нетърпение развоя и искрено се надявам да няма грешка! Simple Smile С мостра е, ще го мисля, ако не ни допадне (на мен, или на дъщеря ми), предстоят и много женски празници и поводи..
Сега преброих грубо около 15 души тук са писали, че са поръчали, а кой знае и колко още са го направили без да пишат.. Simple Smile

# 295
И аз бях сложила един в кошницата от вчера, но чак сега го поръчах, след като вдигнаха цената. Надявам се да няма изненади.

# 296
  • на брега
И аз снощи поръчах  Chloé Nomade Absolu. Смятам, че ще получим парфюмите. И друг път е имало „ценови находки“ в Нотино.  Миналата година по същото време купувахме HUGO Reversed 75 мл за 30 лева. По-рано подаръчния комплект на Gucci Bloom за 60 лв …. Да, впоследствие коригират цените, но е факт че изпращаха поръчки със „сгрешените“. Според мен е трик някакъв … Благодаря на К., че сподели откритието си с нас. Purple Heart

И за протокола пореден + от мен за Парфимо. Отлично опаковани продукти, без забележки към получените две пратки. След форумната еуфория имам Elie Saab Le Parfum Royal. Уникален за моя парфюмен вкус. Кралска му работа!!! Втори подаръчен комплект Zadig & Voltaire This is Him! ММ е луднал по това чудо. И според мен този аромат е великолепен!

# 297
Значи твърдо сме вече над 20 поръчалите новото Chloé! Wink

По повод Royal-а - в събота приятелка много го хареса върху мен, казах й откъде съм го купила и ако иска да го следи, преди малко ми драсна, че го проверявала редовно и почнал да пада - https://www.parfimo.bg/elie-saab-le-parfum-royal-eau-de-parfum-z … eni-90-ml-tester/ Не знам дали пак ще стигне до 65 лв., но да споделя, ако някой се интересува да го наглежда.. След по продължителна употребя, мога да споделя, че при мен върху дрехи, възглавница няма отмирисване, с дни стои със същия интензитет!! На кожата ми обаче не е така, аз спирам да го усещам след около 3-4 часа, но околните - не..

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 14:19 от Сиси ♥♥

# 298
Сега ще изчакам от Нотино да ми пуснат Съншайна на 100-150 лева и ще съм парфюмно-презадоволена.......хахахаха

# 299
Сега ще изчакам от Нотино да ми пуснат Съншайна на 100-150 лева и ще съм парфюмно-презадоволена.......хахахаха
Да, да....

Общи условия

Активация на акаунт