Изпитани сайтове за парфюми - 21

• 78 978
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Пуснах поръчка, но се оглеждам за още нещо. Харесах си парфюм, от който е останала 1 бройка, но не мога да я добавя в кошницата. Това означава, че вече не е налична ли? Имам спомен, че и преди съм чела някой да се оплаква от същия проблем.

# 406
От намалението в Елинор, 50мл - Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche + спирала и молив Simple Smile

Скрит текст:
68,80 лв, с отстъпката

# 407
  • Пловдив
Аз си получих най-после поръчката от Елинор - серум на Клиник.
Поръчах преди около 3 седмици с предишния код за грешката. Тъй като идвал от Германия, ми казаха, че ще се забави доста.
Продуктът е произведен декември 2018. Е, не е чак толкова пресен, но става - на цената, на която го взех, съм повече от доволна.

# 408
  • Sofia
Нека всички да споделят какво са си поръчали с кода, че аз съм пред голяма чуденка хаха. Не мога да реша какво искам. Joy

# 409
Аз мисля да си взема един Том Форд и 1 Шанел, но още не съм решила кои. То няма угодия. Simple Smile

# 410
  • Варна
И аз не мога да реша:joy:
Хем ми се иска нещо ново, хем искам голямо бутилче от това което имам и харесвам:confused:

# 411
Момичета, как лесно ли е връщането, ако си поръчам парфюм от Елинор и не ми допадне аромата? Току що открих сайта и вече си набелязах някои неща, но не съм сигурна дали да поръчвам Grinning

# 412
  • До сърцето...
Момичета, как лесно ли е връщането, ако си поръчам парфюм от Елинор и не ми допадне аромата?

Ако погледнете в сайта, то си пише....
Цитат
Имате възможността да върнете или замените закупен от Вас продукт в 30-дневен срок от датата на получаване.
Скрит текст:
Причините за това може да са както следва:
     -Смяна на милилитрите / размера
     -Неудовлетвореност от търговският вид на продукта
     -Промяна на решението относно направената покупка
Транспортните такси се поемат от страна на клиента.

Задължително е прилагането на получения документ при доставка (фактура) и продуктите не трябва да имат нарушен търговски вид.

Връщане на разопаковани и тествани продукти не се извършва.

# 413
  • София
Намаление с 20% с код inlove в Елинор:
https://elinor.bg

Коригирах, извинявайте за подвеждането.
Еее тъкмо снощи поръчах. Пише ми потвърдена. Май няма опция за прекратяване?

# 414

Пусни нова и утре сутринта откажи старата. Не мисля, че ще има проблем

# 415
  • София
    От намалението в Елинор, 50мл - Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche + спирала и молив Simple Smile

Скрит текст:
    68,80 лв, с отстъпката

Супер!
    Може ли линк? Не го откривам.

# 416
    kopche - Последен беше. Опитвам се да отворя линка от поръчката, но дава грешка. Явно е свален. Дано всичко е ок, че такива последни продукти малко ме притесняват.

# 417

А ако им пишеш с молба да ползваш отстъпка, няма ли да я уважат?

# 418
    И аз му се каних на този Black Opium, даже ми беше в любими Simple Smile.
    Мисля да поръчам някоя Mancera и Chanel. Почти го измислих, но още се чудя. И накрая ще свършат Grinning.

Catcher, мисля, че ако им се обадиш, ще ти добавят намалението. Аз така веднъж направих с Парфимо. Поръчах и няколко часа след това пуснаха безплатна доставка. Обадих се и попитах, дали ще мога да се възползвам и се съгласиха Simple Smile.

# 419
    Не откривам до кога важи кодът в Елинор?

Общи условия

Активация на акаунт