Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 59

• 56 822
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
В коя дрогерия мога да намеря базата Артдеко която ми препоръчахте тук? Вчера бях и в Лили и в Дм и не я открих.
Също така искам да си сменя фон дю тена Bourjois 123 Perfect използвам от лятото като смених цветовете 54/53 и пак не са точно мойте. Сега искам да пробвам Bourjois Healthy Mix 52 струва ми се по лека.Бях писала по-нагоре ,че имам бръчки по челото (заради очила) и не ми покрива добре. Та ако имате и други мнения ще ги изчета с радост.

И да не пропусна да похваля шампоана на Керастаз макар,че е от скъпите но косата ми живна драстично и от олиото на Oright Purple Rose дори мисля, с времето да изпрабвам цялата серия на Oright Purple Rose.

# 541
  • Ланкър, планините Овнерог
Арт Деко като марка го има в Дъглас, иначе онлайн в Нотино, Мейкъп.бг. Аз лично не съм впечатлена от базата за сенки, която е препоръчвана тук. Мазнее на окото, че и отблясъци има (като брокат). Не съм ползвала на друга марка и сравнение не мога да направя, но ако това е хубава база, не знам как са лошите.

# 542
  • Deutschland
Вчера изпробвах бустъра за коса на Шварцкопф. Незнам за 15 мл заслужава ли си парите. Косата ми стана много мека, направо се мачкаше в ръцете ми, та мазах с олио, четках, изправях с преса и доби вид накрая. Сложих 10 капки в маската и стоях 2-3 минути

# 543
От понеделник в Кауфланд

# 544
Артдеко базата бързо ми засъхва, едва я нанасях, стоеше като сенки на цвят. Сега си взех Алверде, бяла тубичка, много е течна, но попива бързо. Аз съм с мазен клепач, но ме устройва. Цвета е много подобен на Артдеко, леко перлен, цената е по- надолу и освен това не изсъхва. Според мен е доста по- икономичен, а върши същата работа. Състава не съм го гледала...от скоро взех да се замислям за това и не съм обърнала внимание.
И като стана дума за състава, гледах този на ампулите Балеа, не че разбирам нещо, но малко съм скептична, защото са много евтини. Не че не се запазих вече и ги ползвам, но малко ми е странно...Сините ми харесаха, но ми миришат силно. Снощи мазах нощните-също миризливи. Зелените за очи не са така ароматизирани. Мазнички, попиват обаче и усещането на кожата ми харесва. Взела съм почти от всички, но ако кажете няколко думи за състава, ще бъда благодарна.

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 11:24 от Анонимен

# 545
Артдеко на мен ми седи мазна. Леко брокат има, но не си личи толкова. Явно е до кожа.

# 546
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Базата на АртДеко по принцип има перлен финиш.

# 547
Да, само то тях , другите видове няма проблем . Аз не съм ги пробвала , днес взех околочните, за сега съм добре и ми допадат . Може да си взема още няколко броя . Какво е мнението ви за сините и нощните ?
пробвах 1 с Q10 снощи, не ми е парила или щипала ... нищо негативно, за което се радвам ...
хареса ми как се усеща кожата след това Simple Smile да отбележа, че нямам 30 (още 3-4 месеца ще се радвам на 20 и хах) и кожата ми е нормална към леко мазна в Т зоната
нощните съм ги ползвала два пъти, харесаха ми Simple Smile

# 548
Момичета, може да е обсъждано назад, но няма да имам физическата възможност да изчета всичко.
Коментирахте ли новият крем-дезодорант в ДМ We love the planet?

Днес го взех. не съм го изпробвала още. Имам камък-дезодорант от солта на земята, обаче не успях да свикна с мокрото усещане и липсата на аромат. Т.е. не ми мирише свежо понеже няма аромат и не е като спрей дезодорантите да поддържа сухота, а се потя с него. Но и него ще го изразходвам, де.

# 549
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз пък точно, защото няма миризма, харесвам камъка. Не се бърка с какво ще се напръскам, а пък наистина действа да няма мирис на пот.

# 550
Идвам да похваля един захарен скраб за лице на Балеа със семена то киви. За първи път ползвам тяхен и останах много доволна от първото ползване, много добре ми почисти лицето. Купих си и сините капсули за лице на Балеа, понеже доста често се пише за тях и реших най-сетне и аз да ги пробвам. Усещането, когато си слагам на лицето е много приятно и за сега ми е добре кожата, ще видим след като изхабя една опаковка какъв ще е ефектът.
Взех си от един хранителен магазин ленено масло на Балчо с цел да го нанасям върху веждите и основата на миглите ми, защото много лесно ми падат косъмчетата напоследък и не знам дали изобщо това е правилното масло. Ако ли не все ще отиде за някоя маска за коса. Hug

# 551
  • София
+1 за киви-то на balea, както и за другите им маски, миришат много добре и правят кожата мека. Последно ползвах тази с киви, бял шоколад и още една, която забравих.

# 552
И киви и захарния с чиа е много хубав и ми станаха любими . Маските също , тъкмо сега ще си правя с белия шоколад ...

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 13:23 от catwomann

# 553
  • София
Чак искам да ги опитам. 😁 Наистина са се погрижили за аромата. Тази с кивито има затоплящ ефект. И така сме на вълна маски - някоя за разширени пори пробвали ли сте?

# 554
Чак искам да ги опитам. 😁 Наистина са се погрижили за аромата. Тази с кивито има затоплящ ефект. И така сме на вълна маски - някоя за разширени пори пробвали ли сте?
Ох, това ми е най-любимото, затоплящият ефект! Преди време бях писала тук за една много любима маска с такъв ефект на марката Марион:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт