Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 59

• 56 868
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Слънчице, пробвай на добре почистено още топло и влажно лице да нанесеш серум овлажняващ, после масло базово за лице, после крем. Върху серума, може да опиташ някоя овлажняваща маска без отмиване, после масло, крем и т. н.

# 166
Серума на Биотен е наистина форумен любимец,много ми харесва и на мен.
Бях взела околоочен крем на Регал,но нещо не е моя.Не мирише на нищо,а сложа ли го и почва сълзене,нищо ,ще иде на краката ми.
Днес взех на Лореал околоочния хиалурон специалист 25-45 години е,дано е по-хубав.
Базата на Делия наистина е хубава,гримирах се в 9 сутринта,още не ми е лъснало лицето и има лек блясък от нея.
Благодаря на момичетата ,които я препоръчаха.

# 167
Този пробвали ли сте го, доволни ли сте? От тези - Лактацид и Леокрема кой е по добър?
(за ежедневно ползване, нямам инфекции и гъбички)

Или някой от Лактацид

# 168
  • * Under the stars *
Слънчице, пробвай на добре почистено още топло и влажно лице да нанесеш серум овлажняващ, после масло базово за лице, после крем. Върху серума, може да опиташ някоя овлажняваща маска без отмиване, после масло, крем и т. н.

Джаста , благодаря ! Аргановото масло става ли за базово ?  И ако можеш да ми препоръчаш някоя маска без отмиване 🤗

# 169
Става, аргановото е хубаво. Инак за маските, може всякакви само да са без отмиване. На мен Балеа много ми понасят. Ползвам и на Ейвън, маската в бурканче, хиалуроновата, бива, но нанесена под крем е страхотна.

# 170
  • Сливен
Може да пробваш този крем https://epharm.bg/dexeryl-krem-emolient-za-suha-kozha.html?gclid … AYAiAAEgIvhvD_BwE предписаха го за малкия,на 2 години и половина е,появиха му се като лишеи по лицето.С няколко намазвания се оправи,а не е и скъп.По спомен някой го беше препоръчал за сухи ръце.

# 171
Ооо да, дексерил е страхотен при сухи ръце, попива веднага, дава усещане за гладка и подхранена кожа и не е като повечето кремове, които след измиване на ръцете вече не усещаш тази мекота. Съставът му е предимно парафин и силикони и може да се каже, че образува защитен филм. За лице не съм го ползвала обаче.

# 172
Скрит текст:
Този пробвали ли сте го, доволни ли сте? От тези - Лактацид и Леокрема кой е по добър?

Или някой от Лактацид

Ако търсиш и извън тези две марки, мога да препоръчам гела на Жая. Също го има в Лили. Консистенция, аромат, съставки, действие, голямото количество - всичко му харесвам.
Скрит текст:

# 173
Скрит текст:

Или някой от Лактацид

Лактацид със сигурност ти препоръчвам,но и на Евелин състава е хубав-съдържа си млечната киселина ,алантоина който е с успокояващо кожата действие и като цяло и двата са хубави,но от двата според мен лактацид е по-доброто.

# 174
Описанието на Жая звучи добре ''Интимен душ гел с нежно действие, базиран на хиалуронова киселина, която има изключителни омекотяващи и успокояващи свойства и спомага за поддържането на оптимален ph баланс.'' Значи наистина омекотява много?

Този на Дермафарм го загледах, защото пише ''високо'' съдържание на млечна киселина, а на другият вид заради повечето съставки.

На Лактацид кой вид най ви харесва?
Преди време четох някъде, че на някои им се появява проблем от него, други много го хвалят.

# 175
И hyaluronic 3D и hyaluronic gold са хвалени тук, за сега не съм видяла някой да се оплаче от тях. Simple Smile
Ползвам 3Д и златния серум. Нощният ми харесва, но дневния нищо особено не е.

# 176
На Жая с хиалуронова к-на не знам как е, моя е с млечната к-на.

# 177
  • Пловдив
marzeliva, може ли да напомниш с каква кожа си?

Нормална е, но през зимата се дехидратира от вятъра, студа навън и парното. Добре, че са кремовете, че зимно време изляза ли навън без крем, кожата на лицето започва да ми опъва и да се зачервява на места. С кремове е ок.

За хиалуроник голд серията някой питаше. Аз вече ги похвалих, много ми харесват. Нощния крем е плътен, добре хидратиращ, подхранващ и омекотяващ, за моята кожа много подходящ за този сезон. Околоочният - също. По-добри са от хиалуроник 3D. Серума е много приятен с тези разтапящи се перлички, но на мен ми идва лек за момента и го складирах в чекмеджето при продуктите за по-топло време. Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 яну 2020, 21:06 от marzeliva

# 178
Аз ползвам само Лактацид. Доволна съм от класическия. Най-любим ми е новият - oil. Вече трета или четвърта опаковка купувам и не мисля скоро да го сменям.

# 179
Лактацид ползвам от 12-13 години и всеки път като направя опит да го сменя удрям на камък. Ползвам основно обикновения или лилавия (сензитив). Варианта "фреш" не ми допада, мразя охлаждащ ефект на интимен гел и шампоан. В момента съм на средата на най-новия вариант с олиото. Мислих, че ще се разлива обилно, а той си излиза съвсем точно по една капка. Може би ми е малко силен. За съжаление, често получавам инфекции от ежедневната употреба на интимен гел и вече го използвам на всеки 2-3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт