Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 59

• 56 914
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
/Какво ще рече запечатвам и с какво се запечатва?

# 376
Предполагам има предвид нанасянето на пудра или сянка телесен цвят върху основата, за да я изравни.

Аз винаги го правя,  а брокатени сенки нанасям с мокра четка (напръскана с фиксиращ спрей за грим).

# 377
Да, това е запечатването.

# 378
Бихте ли ми препоръчали Дълбоко почистващ шампоан?/но не от професионалната козметика/.Нещо с по изчистен състав,но ефикасно.Аз знам само на Давинес.Може нещо аптечно.Благодаря!

# 379
Дали е с изчистен състав не знам, но аз използвам  на Balea от DM и съм доволна. Цената е без коментар, в синя туба е. Ползвала съм и професионален на Label M, той е много добър, но цената е в пъти по-висока.

# 380
Аз ползвам задължително база за сенки, защото съм с мазен клепач. Върху нея нанасям тънък слой телесен цвят сянка, след това продължавам с другите цветове сенки.
Бюджетна база мога да ти препоръчам само тази на Артдеко в бурканче, защото за мен тя е единствената от наличните дрогерийни тук, които ми държат сенките по 12 часа.
Може да пробваш и с коректор, ако не си с мазен клепач.

# 381
Дали е с изчистен състав не знам, но аз използвам  на Balea от DM и съм доволна. Цената е без коментар, в синя туба е. Ползвала съм и професионален на Label M, той е много добър, но цената е в пъти по-висока.

Sparkling Heart

# 382
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз ползвам задължително база за сенки, защото съм с мазен клепач. Върху нея нанасям тънък слой телесен цвят сянка, след това продължавам с другите цветове сенки.
Бюджетна база мога да ти препоръчам само тази на Артдеко в бурканче, защото за мен тя е единствената от наличните дрогерийни тук, които ми държат сенките по 12 часа.
Може да пробваш и с коректор, ако не си с мазен клепач.

+1
Абсолютно.Това с коректор не върши нищо при мазен клепач.

# 383
Ползвате ли розова вода? Препоръчайте ми някаква, моля!

# 384
На Армина е много, много хубава, но не е от най-бюджетните.
Другите са ми много химични и неприятни.

# 385
И аз ползвах тази на Armina доскоро и ми хареса. Удобна е защото е и с пръскало, но е 10лв. По бюджетна вода, която съм ползвала и харесвам е тази на Агива.

# 386
А тази на Армина от къде сте си я закупували?  Никъде не съм виждала в моя град. Thinking

# 387
На Леганца, или нещо такова, има я в ДМ.

# 388
Армина в ДМ и Зоя.

# 389
Благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт