Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 59

• 56 899
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Аз скромно, 5 си взех, тоест 10 нали са по две. Дали не трябваше повече?

# 406
В съседната тема за ДМ го има сниман .
нещо не го намирам, но мерси все пак⚘

# 407
# 408
Epiduo-то е изключително силен препарат.  На мен никак не ми понесе. Цялото ми лице сърбеше и се зачервяваше. Ползвам го само на пъпки, ако имам някъде, и то по минимално количество.
Като нищо от него ще са подутините и торбичките.
Да.. най-вероятно е така. Даже се изгорих с него под очите Sad та да премина на въпроса.. така се изгорих, зачервих и обелих, че в момента кожата ми под очите е изключително суха.. мажа се постоянно с околоочен, кокосово масло и какво ли още не, но така си поразих очите, че ми идва да ревна.. малките ми бръчици сега изглеждат като кратери, особено след 8 часов работен ден, когато фондьотенът ми се е събрал под очите. Чудех се дали да не си взема този околоочен (май доста беше хвален) Не видях да пише за над колко години е подходящ? 🤔 П.С Извинявам се дългия пост.

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 22:33 от Бенчита

# 409
Дипрогента ще помогне .

# 410
  • Пловдив
Дипрогента не е ли кортикостероид? Аз не бих се намазала в никой случай.

# 411
А тези маски "златно мляко" и бял шоколад на Балеа правят ли някакви чудеса върху кожата, как се отразяват? Защото Балеа май повече чисто търговски продават заради ароматите на продутите си, отколкото заради качеството им.

# 412
Дипрогента не е ли кортикостероид? Аз не бих се намазала в никой случай.
Има кортикостероид, да, но ако кожата е много зле помага с едно-две намазвания.

# 413
  • София
След химичен пилинг се мазах с Пантенол. Сега е в тубичка. Не е пяна. Много доволна останах! Успокоява, омекотява и възстановява кожата. Цяла нощ бях с него, а през деня с крем и много висок SPF.

# 414
Искам да ви похваля този ФДТ.
Бях на гости и спешно трябваше да си купя,че бах забравила моя(Инфелиъбъл на Лореал). И решх до вшдя какво ще стане ако си взема малко по-евтин.
Такъв хубав цвят. Страхотно покритие и мирише хубаво. Soft vanilla е моя и направо се сля с кожата. Консистенцията е супер приятна,като крем, не стои като маска,а се слива с кожата и хем е естествен,хем покрива идеално. Не се води мат,но пък и кожата стои идна свежа и сочна. Направо съм визхитена. Много е хубав! Само остава и в дългосрочен план да не ми излизат пъпки(че съм склонна) и ще го обавя за перфектен. Ще ви държа в течение как си държи като го ползвам малко повече време. Пробвайте го обезателно ако не сте.

# 415
Тази марка май се води тийн и нещата са по-лекички като съставки Simple Smile
А има ли някакъв слънмезащитен фактор?

# 416
  • на дъното
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали серум?От изчетеното до момента виждам,че доста се хвалят на  Marion  и на bioten та кой според вас е по ефективен като действие? Кожата ми е суха😕. Благодаря ви🤗

# 417
Купих си ампули на Балеа с Q10. Вместо серум ли ги ползвате преди крема?
Аз ги ползвам самостоятелно,ако сложа и крем ще ми стане тежко.Но както си усещаш кожата.
Момичета ,тъп въпрос-какво правите с розовата вода?

Аз я използвам вместо тоник, след като измия лицето си с гел сутрин и вечер,подсушавам и минавам с тампон с розова вода.Тя обира остатъците от измивния гел ако има такива и възстановява баланса на кожата/ Ph то / , усещам  едно моментално облекчение от водата на Агива/ затова казах че много я харесвам/ ,едно успокояване на кожата ,сякаш се съживява, оставям да попие една минутка в кожата,и после нанасям серум ,гел или там каквото съм решила.А от водата на Престиж усещам щипене ....въобще мириса на роза ми е много много любим.Имам и техния   серум за лице  и околоочен които са с розово масло,а също и шампоан и балсам за суха коса пак от същата серия.

# 418
  • Сливен
Новата брошура на ДМ

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 09:19 от oesi

# 419
Цитат
А от водата на Престиж усещам щипене ....въобще мириса на роза ми е много много любим.Имам и техния   серум за лице  и околоочен които са с розово масло,а също и шампоан и балсам за суха коса пак от същата серия.

И при мен Престиж щипеше и не ми хареса. Обожавам розовия аромат, ще пробвам на Агива. А шампоана как е към скалпа, моя е проблемен, заглеждах ги маските и шампоаните, не очаквам чудеса разбира се, но ми се иска да опитам продукти за коса с роза. Как усещаш действието на шампоана? Знам, че косите са различни, но все пак.

Общи условия

Активация на акаунт