Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 59

• 56 882
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Захарния скраб не е лимитиран . Само маската златно мляко и бял шоколад . Днес попаднах и на още един вид лимитиран със брокатени частици е май.
Glow нещо си да не е,тя е хубава.Аз в един ДМ във Варна бях,Джаста Праста може да е минала преди мен😁.
Определено не съм виждала оризовия пилинг,ще обръщам внимание като ходя по магазините.

# 451
Препоръчайте ми някаква термозащита, за мен няма значение крем или спрей, стига наистина да предпазва Simple Smile

# 452
Shining star gel maskе пише на нея , взех да я пробвам  , но много малко избор има вече  от маски . Във Варна минах през няколко ДМ и все едни и същи . За витамин ц капсулите да не говорим , никъде ги няма .

# 453
Shining star gel maskе пише на нея , взех да я пробвам  , но много малко избор има вече  от маски . Във Варна минах през няколко ДМ и все едни и същи . За витамин ц капсулите да не говорим , никъде ги няма .
Да,да,тя е.Къде реших glow не знам.Аз днес бях на Севастопол и беше много бедно откъм маски,някой беше казал ,че има капсулки с вит.С в Делта мол,но не съм ходила.

# 454
Може би съм една от малкото недоволни от олиото на Нивеа, не почиства добре при мен, няма усещане след употреба за чиста кожа и не бих препоръчала. Спогаждам се с измивните им продукти, но явно с олиото не успях, почистващия гел с бели гранули си остава моя фаворит от марката.

# 455
И аз днес се заредих с маски на Балеа - фаворитът ми със златно мляко, една нощна, и една с антиейдж с Q10.
Взех си и едни капсулки за околоочния контур. Много ми допадат и дезодорантите им. Последно си взех два - продажната им цена е 02.99 лв (за ориентир), виолетов и розов, мисля че са съвсем нови. Ще си ги изпръскам с кеф.

Тази вечер смятам да пробвам нощната маска. И така една по една мисля да ги опитам всичките  Simple Smile
Благодаря за хубавите отзиви.  Понякога трудно се решавам да пробвам нещо ново.
Единствено не взех пилинг маската с киви, тази с бял шоколад и хидратиращата -  текстът върху етикета не ме мотивира особено, но може би ще ги пробвам някой ден.

# 456
Няма в Делта планет мол, точно там ходих .Даже още като беше спомената от някой в темата отидох и нямаше . На Севастопол също няма . Скраба с киви ми е любим на мен , заедно със този с шеа . Аз много харесах маската с черен въглен от тези, които се белят .За първо ползване добре почисти лицето ми , май ще стане нов фаворит.

# 457
Хидратиращата на Балея е страхотна.

# 458
Коя точно с черен въглен?
Скраба утре ще го пробвам,много обичам частички ,този добре изглежда.
Капсулките за околоочен контур много ми харесват.

# 459
Аз ги бях споменала капсулите, че ги има в Делта планет, но беше пред 2-3 седмици. Днес ходих до ДМ в Левски и тъкмо бяха подредили капсулите за промоцията, но нямаше с витамин Ц. Освен утре да атакувате новия филиал на Чаталджа, все пак ще е откриване и би трябвало да са заредени.
Да се изкажа за маската Shining star - добър ефект, обаче адско парене. Едва я изтърпях.

# 460
На нея пише, че е с черен въглен и е черна на цвят . Отлепва се , аз им казвам белещи , аз всички маски, които имаше да пробвам . Сега въпреки, че не е хубаво всеки ден да се прави , от любопитство си правя обаче . Хидратиращата още не съм я пробвала, но и нейния ред ще дойде Simple Smile . В къщи ми викат , че съм куку да взема от всички видове , до сега не били виждали толкова маски да купувам.

# 461
Изглежда съм избързала с купуването на капсулките, щом ще са намалени от утре.
Надявам се най-после да заредят тези с Витамин "С". Много искам да ги пробвам.

Видях маската с Витамин "С", но струва близо 4 лв и ми се вижда доста скъпа.

# 462
Може ли да споделиш хубава ли е маската с витамин ц ? На фона на намалението на маските на балея си е скъпичко да .  Загледах я и аз иначе , но се въздържах .Ето я черната маска , много хубаво почисти

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 18:40 от catwomann

# 463
Може ли да споделиш хубава ли е маската с витамин ц ? На фона на намалението на маските на балея си е скъпичко да .  Загледах я и аз иначе , но се въздържах .
Аз я харесах много,моментален ефект има.

# 464
  • Пловдив
И аз се заредих с маски златно мляко за сигурно две години напред Grinning Днес бях тръгнала за още, но видях, че имам пакетчета с почти 300 мл и се спрях Grinning Взех от маската с мед и мляко, един брой от тази с киви и около 10 броя от захарния скраб.
А капсулите с витамин С така все още не мога да ги открия, макар че редовно посещавам различни dm клонове.

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 22:29 от marzeliva

Общи условия

Активация на акаунт