Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 59

• 56 893
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
Аз идвам да похваля ето този
https://data.arome.cz/arome/images2018/400x300/18/301766.jpg?2
Може би за първи път ми се случва цвят на ФДТ да ми пасне абсолютно точно на цвета на кожата. Или ми оранжевеят, или ми розовеят, този е перфектен на цвят, слива се. Позволява наслагване, не знам как ще се държи, за първи път го нося днес. Но не е особено покривен и е доста течен.

При мен на един слой покри доста, но с четка. Ако нанасяш с гъбичка, заради формулата,  повече от фондьотена ще остава на нея.

# 436
  • Пловдив
Тъкмо щях да питам да ми препоръчате серум за лице, кожата ми смесена, склонна към акне и чувствителна.

Не знам, щом ти е смесена кожата, да не ти е мазен серума на Агива. В сравнение с повечето серуми, той малко мазнее идвестно време сред нанасяне. Но моята кожа през зимата се дехидратира и такъв серум ми е идеален.

# 437
Аз идвам да похваля ето този
https://data.arome.cz/arome/images2018/400x300/18/301766.jpg?2
Може би за първи път ми се случва цвят на ФДТ да ми пасне абсолютно точно на цвета на кожата. Или ми оранжевеят, или ми розовеят, този е перфектен на цвят, слива се. Позволява наслагване, не знам как ще се държи, за първи път го нося днес. Но не е особено покривен и е доста течен.

При мен на един слой покри доста, но с четка. Ако нанасяш с гъбичка, заради формулата,  повече от фондьотена ще остава на нея.
С гъбичка нанасям, с четките не ми харесва резултатът при мен. Наложи се да го сложа на два слоя. Може да пробвам да го нанеса със силиконов блендер следващия път.

# 438
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали серум?От изчетеното до момента виждам,че доста се хвалят на  Marion  и на bioten та кой според вас е по ефективен като действие? Кожата ми е суха😕. Благодаря ви🤗

Според мен от серуми от по 10лв не може да се очаква кой знае какъв ефект,важното е да не ти дразнят и който си вземеш.

За серията с маслина не съм я използвала.

На мен околоочния обаче на Агива не ми хареса,свикнала съм на други консистенции и този ми дойде много течен.Но ще го мажа някъде - по ръце ,по лицето като серум Smiley

# 439
  • * Under the stars *
Може ли да ми препоръчате измивно олио за лице ? Или някоя пяна ? Досега все съм наблягала на почистващи средства във формата на гел и ми се иска да пробвам нещо ново , даже повече към олиото клоня Simple Smile Да не се изсушава допълнително кожата .

# 440
  • Пеликания
Олиото на Нивеа е много хубаво и хвалено в темата. В момента е на промоция в Лили.

# 441
  • Deutschland
Олиото на Нивеа, да. В момента ползвам Glow пяната им, но не чисти кой знае колко. Чакам да заредят оризовия пилинг, интересен продукт ми се струва

# 442
За кое олио на Нивеа става въпрос? Разгледах каталога на Лили, но видях олио на Нивеа...Worried

# 443
# 444
  • София
Аз пробвах олиото на Нивеа във варианта за чувствителна кожа и останах доста недоволна. Страшно трудно се отмива при мен, някой друг има ли такъв проблем? Да не би да съм взела от кофти партида.. За сравнение съм използвала това на Палмърс, Дъглас, DHC и още няколко корейски.

# 445
Aз взех олиото за чувствителна кожа. При мен е ок, става млечна консистенция и се отмива добре.
Винаги обаче ползвам и измиваща пяна/гел след олио.

# 446
И аз нямам проблем с отмиването на олиото. Повече харесвам варианта за нормална кожа(ползвала съм и за чувствителна)

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 16:55 от mama galka23

# 447

Тази маска е много освежаваща,днес взех и от двойните 1+1захарен скраб,дето е с плодчета ,и още няколко,но белия шоколад беше свършил,както и златното мляко.
И аз съм от доволните от Лореал фреш уеър,а цвета е точно моя,хубав ФДТ е,не тежък и не ми мазнее лицето от него.
Фрау Скитница,какъв е тоя оризов пилинг,не съм чувала?Дали и тук ще го има?
Ще взема да пробвам розова вода и аз.
Много ме заинтригува и био олиото на Гарниер,сега е намалено в Лили и ДМ.

# 448
Това е оризовият пилинг на Nivea: https://remedium.bg/product/150872/nivea-glow-orizov-piling-za-i … alini-h75-ml.html Има и още 1 вид и са заредени в Remedium, май ги бях виждала и в Lilly и DM. Маската „златно мляко” я има зареда във филиала на DM в Сухата река, доста бройки имаше. А захарният скраб с чия го има в DM на Пиротска. Някой беше казал, че е лимитиран, но на моята опаковка не пише такова нещо, май си е постоянна серия.

# 449
Захарния скраб не е лимитиран . Само маската златно мляко и бял шоколад . Днес попаднах и на още един вид лимитиран със брокатени частици е май.

Общи условия

Активация на акаунт