Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 59

• 56 865
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
А кои дрогерийни бюти блендери бяха хубави? Не съм пробвала до сега и искам да си взема. Нещо от Лили май беше похвалено?
В ДМ на марката им Еbelin

# 481
На Аура и РТ са ми любимите блендери.

# 482
И аз препоръчвам Ebelin на DM, мноого е хубав!

# 483
Преди малко бях в новия ДМ до Чаталджа във Варна. Голям и просторен, че и нямаше много хора Heart Eyes
Няма ги капсулите с вит. ц, а така да ми се иска да ги пробвам. Взех си от другите им капсулки сини и зелени, розовата измивна пяна на Балеа презаредих, шийт маски разни и други, по-безинтересни неща. Имаше зареден серума с вит. ц и доста му се чудих, но в крайна сметка реших да заложа на някои корейски продукти, пак с вит. ц, които съм набелязала.

# 484
Аз също минах през новия ДМ и успях да взема капсулките с Вит Ц , беше в 9 сутринта и съм много радостна Simple Smile .

# 485
Smiley
Момичета от Варна ,от утре до 8.02 новия ДМ ще е с -15% на всичко,извън намаленото.

Благодаря Бобчита! Smiley Момичета какво ще купувате утре Smiley  Нямах ДМ  наблизо под ръка, вече ще имам Smiley
Аз няма да купувам нищичко!Ако дойда ще си тръгна с не знам колко неща😁.
Днес влязох за мокри кърпи и излязох с 10 маски ,мерси.Ама да кажете как е било после и какви са вашите покупки,който ходи де.
Под ръка имам 2 ДМ и 2 Лили,мина замина и забърсвам нещо 😁😁

мислех да ходя,но днес времето е ужаааснооо във Варна , едва отидодох на тренировка....на няколко пъти вятъра щеше да ме отнесе!Някакъв Ужас е !Няма да стане за ДМ днес,имам кола ,но не я карам.
Ами следващите дни/ако се оправи времето де Simple Smile /

И за да не е спам,аз искам да похваля два продукта - на Ревюел малка синя тубичка,около 2-3 лева,със салицилова киселина,за черните точки я взех и мисля че действа.Доволна съм ,мажа си от няколко седмици на Т зоната и черните точки намаляха.И една пилинг маска с ензими на Здраве, за мазна и акнеична кожа се води,но аз си я взех ,за да  си правя ензимен пилен с нея,еми мисля че и тя е хубава,пощипва и мисля че ексфолира клетките.Даже сега се намазах с нея.

deliberation радвам се, че просторен! Smiley Този Дм ми е квартален,за което много се радвам защото нямах ДМ наблизо.
Значи все пак са заредили капсулите с вит С Smiley Smiley

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 11:20 от (Sana)

# 486
Sana,може ли снимка на синята тубичка на Ревюел?
И мен времето ме спря,иначе съм в центъра и до Чаталджа ми е 10 мин ,но не мърдам.

# 487
Оризовият пилинг на Нивеа е много приятен. Имам този с малина. За тези от София-купих го от магазин Хит в Младост. Много е нежен, а кожата става мека и гладка след него.

# 488
За малко съм ги изтървала, значи. Хубаво си мислех преди работа да отида Grin Ами в такъв случай, който е наоколо и ги види капсулите, да ги изкупува, пък после ще ги делим Smile

# 489
Ами лошото е , че нямаше много бройки , беше само 1 и се радвам, че ще ги пробвам . Някой явно по-рано ги е изкупил ...

# 490
Момичета, препоръчайте ми хубав балсам за устни. Заглеждам един на Eucerin, който е на промоция. Някой има ли отзиви?

# 491
Балсама на Блистекс с трите масла е страхотен, намален е в Лили този месец, ако не се лъжа.
Скрит текст:

# 492
Момичета, препоръчайте ми хубав балсам за устни. Заглеждам един на Eucerin, който е на промоция. Някой има ли отзиви?
Препоръчвам го. И преди съм го хвалила. Изхабих 1 опаковка и купих втора. Имам гадния навик като имам кожички на устните и да ги беля. Вечерта мажа с Юсеринчето и на сутринта са мекички и без рани.

# 493
Юсерин и на мен ми е любимият балсам. Ползвам си го целогодишно.

Когато положението е много зле, се мажа обилно с меден вазелин вечер преди лягане.

# 494
А кои дрогерийни бюти блендери бяха хубави? Не съм пробвала до сега и искам да си взема. Нещо от Лили май беше похвалено?
На Аура ползвам и харесвам аз. Много мек, блендва хубаво и не попива много продукт.
Миналия февруари си взех на промоция от ДМ на Парса бюти 2 на цената на 1 - няма такова дърво. Колкото и да го мокрех, не омекваше и стоеше твърд, съответно трябваше повече работа, за да блендне ФДТ. Така и стои втората гъбка неразопакована. Взех си на Аура и се родих.
Редакция - Дървеният блендер е на Парса бюти, а не на Ебелин, както написах първоначално. Извинявам се за грешката, надявам се, че не съм подвела някого неволно. И двете марки се продават в ДМ и затова се обърках.

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 14:49 от kati_v

Общи условия

Активация на акаунт