Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 59

• 56 877
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Момичета от Варна ,от утре до 8.02 новия ДМ ще е с -15% на всичко,извън намаленото.

# 466
Аз съм с нормална към мазна кожа и ползвам детокс серията на simple,много съм доволна,нямам с нея нито една пъпка.

Освен този матиращ лосион,имам и измиващ гел от същата серия.
Не знам обаче дали се предлагат в Бг,много хубава дрогерийна марка са.

# 467
Момичета от Варна ,от утре до 8.02 новия ДМ ще е с -15% на всичко,извън намаленото.

Благодаря Бобчита! Smiley Момичета какво ще купувате утре Smiley  Нямах ДМ  наблизо под ръка, вече ще имам Smiley

# 468

Благодаря Бобчита! Smiley Момичета какво ще купувате утре Smiley  Нямах ДМ  наблизо под ръка, вече ще имам Smiley
Аз няма да купувам нищичко!Ако дойда ще си тръгна с не знам колко неща😁.
Днес влязох за мокри кърпи и излязох с 10 маски ,мерси.Ама да кажете как е било после и какви са вашите покупки,който ходи де.
Под ръка имам 2 ДМ и 2 Лили,мина замина и забърсвам нещо 😁😁

# 469
  • Пловдив
Скрит текст:

Благодаря Бобчита! Smiley Момичета какво ще купувате утре Smiley  Нямах ДМ  наблизо под ръка, вече ще имам Smiley

Аз ще взема от капсулите на Балеа задължително - сините и околоочните и ако намеря случайно с витамин С. Смятам и серума It's skin да взема, за да пробвам.

# 470
Я споделете хубав околоочен крем, който осезаемо "светва" и освежава погледа  🤔

# 471
Знаете ли нещо за вежди с такъв цвят?

И от кремовете на Биотен кой най действа? Чудя се между дневния, нощния и серума, сега са малко намалени в Лили.

# 472
Знаете ли нещо за вежди с такъв цвят?

И от кремовете на Биотен кой най действа? Чудя се между дневния, нощния и серума, сега са малко намалени в Лили.
На лореал гела за вежди, върти ми се нюанс brown, мисля той е 1:1.
Парадайс на Лореал 😉

# 473
Моливът на Мейбълин темптейшън в цвят dark brown. Много лесно се работи с него и ми е любим.

# 474
Изглежда съм избързала с купуването на капсулките, щом ще са намалени от утре.
Надявам се най-после да заредят тези с Витамин "С". Много искам да ги пробвам.

Видях маската с Витамин "С", но струва близо 4 лв и ми се вижда доста скъпа.
За същата цена или по-скоро малко по-ниска, бих препоръчала маската с вит С - портокал на Апивита. Продават се в аптеки, които предлагат марката. Вървят по 2 в комплект и струват 6 и нещо. Лично аз съм много доволна. Хидратират и озаряват много хубаво. Винаги ги поддържам в наличност и ползвам след ексфолиране обикновено.

# 475
А кои дрогерийни бюти блендери бяха хубави? Не съм пробвала до сега и искам да си взема. Нещо от Лили май беше похвалено?

# 476
А кои дрогерийни бюти блендери бяха хубави? Не съм пробвала до сега и искам да си взема. Нещо от Лили май беше похвалено?
На “Реал Техникс” са много добри, но само на промоция ги купувам. Излизат бюджетно. Ако не си взимам на “Екотулс” голямата гъба или скоро взех една от “Елитис” на “Руби Роуз” и се доближава много до тази на “Реал Техникс” , а цената ѝ беше 2,50лв. От “ДМ” също бях доволна на тяхната марка от една гъбичка, но беше много отдавна и не се сещам коя точно...

# 477
В момента съм с един от Елитис,но не се сещам на каква марка е,4.60 струваше в прозрачна опаковка.

# 478
  • Пловдив
Блендера на Аура също е много харесван.

# 479
  • Deutschland
Някой беше писал в темите за оризовия пилинг, има го в България, но не знам къде. Тук все още не е зареден, или поне до онзи ден не беше.

Общи условия

Активация на акаунт