Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 59

• 56 855
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
А имате ли отзиви за шампоана и маската от тази серия на Глис. Косата ми е тънка, права, без обем и бързоомазняваща се.

# 511
Ползвала съм шампоана и балсама и също ми харесаха, но моята коса е по скоро нормална и не се омазнява бързо. За такава коса по подходяща би била серията на Elseve с глина. Балсама от серията е мноого добър и ароматът остава с дни в косата.

# 512
Аз харесвам черния спрей на Глис,  спомага много и за разресването.

# 513
А имате ли отзиви за шампоана и маската от тази серия на Глис. Косата ми е тънка, права, без обем и бързоомазняваща се.
Ползвах шампоана. Същата коса като твоята. Омазняването беше една идея по-бързо, но ми харесваше на дължините (моите са малко сухи).

# 514
https://apteka.framar.bg/30064524/%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%B0 … 8-38-%D0%B3%D1%80
Много ефикасен балсам за устни , на цена около 2 лв.

# 515
  • Deutschland
Аз си взех бустъра на Глис, беше намален на 1.70€, а редовната му цена е 4.99. Бяха останали само repair, но ме устройва. Трябва да измисля с кой шампоан да го ползвам и ще видя какъв ефект ще има.

# 516
Някое да е пробвал бустър за коса? Като серум ли се слага или се сипва в шампоан/маска?

И ако може какво му е действието.

Добавят се няколко капки към маска/балсам за коса. Аз пробвах варианта за блясък, но не забелязах никаква разлика с бустъра или без него. Доизползвах го, за да не го хвърля, не бих купила втори път и не бих го препоръчала.

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 09:08 от Lady_Gorgeous

# 517
Трябва да измисля с кой шампоан да го ползвам и ще видя какъв ефект ще има.
Repair след протеинов шампоан или балансиран с превес на протеин.Можеш да смесваш с шампоан или балсам,аз бих го смесила обаче с маска.След него задъллжително хидратиращ балсам да запечаташ влагата

# 518
  • Ланкър, планините Овнерог
Вече месец ползвам крема за лице на Биеленда с камелия. Не ми харесва, лицето ми става като намазано с восък, лъщи много.
За балсам за устни. Случайно се сдобих с такъв на Форевър Ливинг - е, много е добър. За първи път балсам, който да държи на студ и климатик и да не ми пресъхват и да се напукват устните ми. Иначе имам на Нукс, но с него не е така.

# 519
Аз си взех бустъра на Глис, беше намален на 1.70€, а редовната му цена е 4.99. Бяха останали само repair, но ме устройва. Трябва да измисля с кой шампоан да го ползвам и ще видя какъв ефект ще има.

Фрау ,би ли споделила после какъв е ефекта Smiley

# 520
  • при моите деца .....
Някои ползвал ли е пяните за измиване на лице на Revuele?
Ако може да сподели отзиви.
Предварително благодаря

# 521
Устните ми бяха брутално напукани преди няколко дни, доизхабявах зеления балсам на Хималая. Почнах пак техния с какао и ми ги оправи за един ден. Препоръчвам!!!
Пробвах хидративащия серум Марин Хиалуроникс на ТО и съм доста доволна. Имах сухи участъци след дерматита, който ми се появи на лицето и след серума се оправиха. Бих купила отново. Около 13лв е.

# 522
Някои ползвал ли е пяните за измиване на лице на Revuele?
Ако може да сподели отзиви.
Предварително благодаря
Аз. Хубави са, нежни, не премиват. Имам три вида и трите са добри. Много подходящи за сутрешно измиване или за вечерно финално такова.

# 523
http://www.sistema.bg/product/1415/serum-za-litse-rose-sensation … mstsena-30ml.html Някой пробвал ли е продукти на тази марка - Елфея? Попаднах на техни продукти и им се чудя.

# 524
чудесен е, аз го ползвам винаги, когато го намеря, има го и тук http://pesteliv.com/product/19876/bio-balm-balsam-za-ustni-bio-s-mandarina.html

Общи условия

Активация на акаунт