Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 59

• 56 817
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
  • Deutschland
И аз имам такова чъби на ГР. Дали се подостря? Извинявам се за тъпия въпрос, но много ми харесва, а тук няма откъде да го подновя

# 571
Можете ли да ми препоръчате добър дневен крем с висок слънцезащитен фактор, дори и да е една идея по-скъп Simple Smile
Аз съм доволна от Виши идеал солей 50 фактор- попива добре и не ми лепне. От бюджетните имам зимния слънцезащитен на ДМ, той също не е лош като за цената си,  но ми стои една идея по-мазно на кожата.

Да похваля нощния крем на Биотен Хиалуроник голд- попива много добре, има деликатен аромат, но според мен няма да е подходящ за много сухи кожи, моята буквално го изпи и нанесох още веднъж.

# 572
И аз имам такова чъби на ГР. Дали се подостря? Извинявам се за тъпия въпрос, но много ми харесва, а тук няма откъде да го подновя
Не се подостря,то е си е червило във вид на молив,въртиш от долу и си излиза.
Още един цвят ще взема даже,повечето червила ми изсушават и нацепват устните,това и още едно на ГР пак ми действат най-добре.

# 573
Фрау,има бе,как да няма Wink https://makeupstore.de/brand/349421/#o[2245][]=322099
Има и други сайтове,но не знам точно какво търсиш

# 574
  • Deutschland
Ванеса, много ти благодаря 😍

Бобчита, моя е ей такъв и не можах да го подостря

# 575
Golden rose имат острилка точно за тези моливи червила.

# 576
  • София
Тези се острят. Защо не си могла?
Показаните в предния пост са друга серия, те си си имат механизъм.

# 577
Фрау,друг е моя.Автоматичен е

и е овлажняващ.

# 578
  • Deutschland
Благодаря, момичета. Ще търся острилка тук, подходяща за молива

# 579
  • София
Моята е такава https://www.dodis.bg/essence-dvoina-ostrilka.html , от едната страна е за тънки, от другата за дебели моливи.

# 580
На мен слънцезащитните на Авен не ми харесват. Тези за плаж специално. Детето си поизгоря, въпреки, че мажех често.
И на мен - също. Но посоченият Avene b protect купувам за n-ти път. Нещо, което не се е случвало досега, а съм купувала слънцезащни кремове за лице на почти всички марки. От 10 до 100+ лв.

# 581
Наистина ли Avene b  изравнява тена?Така пише в описанието.
И аз бих го пробвала,звучи ми идеален за моята кожа...

# 582
Наистина ли Avene b  изравнява тена?Така пише в описанието.
И аз бих го пробвала,звучи ми идеален за моята кожа...
Не прикрива пъпки, зачервявания и пр. Изравнява тена - точно. Има лек цвят, който се адаптира към цвета на кожата. Не оксидира. Не омазнява, но в същото време кожата изглежда сочна. Перфектен ми е и в студа, и в жегите. Ползвам го от миналата пролет и на този етап не бих си помислила да го сменям. Кожата ми е чувствителна, в студа - суха.

# 583
Благодаря Di,включих го в списъка:)
Да похваля Балеа серума с вит.С,започнах го като вечерна грижа след почистване от грим и след тониране с Pixi vitamin C tonic/от Сефора/.

# 584
В близкия ми филиал на ДМ стоеше само етикета му, пфууу, а така го искам. За утеха си купих балейски крем с витамин С и витамин Е и един на Дева с вит. С и вит. А (про ретинол), богата формула. После съм планирала на Арома Лабора и серията с хайвер. Харесах и едни кремчето на Агива, ама да видим.

Пп Снощи пробвах този на Дева, на първо четене много приятен. Има една такава пухкава консистенция. Определено богатата формула е подходяща за засушаващи се кожи. После ще пиша подробен отзив, нека първо да видим как се отразява във времето.

Общи условия

Активация на акаунт