Частни училища - информативно-дискусионна тема 34

• 24 911
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
410 и 412 постове
Има и доста деца от ПЧМГ без подготовка.

# 421
  • Отвъд алеята зад шкафа
Питайте ме мен за подготовката за НВО, имам 7-класничка в момента. Много ме е яд на МОН!

# 422
  • София

Те ви 410 от моя компютър... Успях да прикача нещо

# 423
Еми има си го текста. Последния абзац за децата на Она и Санака.

# 424
  • София
Питам. Интересува ме, защото се старая да съм в час с нещата.

Вижте, за уроците е като за всяко друго нещо - човек вярва в това, в което иска да повярва, дава ухо на това, което му е по-близко като възгледи.

# 425
  • София
Темата все още е за ЧУ, нали? На гадамер детето не е ли в ДУ?

# 426
  • София
Засилили са се към АК след 7 клас.

# 427
В ПЧМГ ходят на курсове/уроци по БЕЛ. Някой и от 6-ти клас.Организират такива и към самото училище извън официалната програма до колкото знам.

# 428

Успех тогава. За какъв зор НБО-то?

Шарки, моята матура беше по същата тема като твоята след УПК-то😀

Последна редакция: вт, 28 яну 2020, 20:56 от Notaris

# 429
  • София
План Б.

Подозирах, че сме връстници.

# 430
  • София
Хубаво де, ще му стискаме палци, ама сега не е ли в ДУ? Т.е. как да направим изводи за необходимостта от частни уроци в ЧУ, като детето е в ДУ.

# 431
В ПЧМГ ходят на курсове/уроци по БЕЛ. Някой и от 6-ти клас.Организират такива и към самото училище извън официалната програма до колкото знам.

Възможно е. Но вие явно не разбрахте въпроса. А той беше, дали знаем за деца от ЧУ изкарали топ резултати без уроци. Е да, освен посочените имена, аз знам и за конкретни деца от ПЧМГ. Кое беше неясно, че беше нужно да ме опровергавате?

# 432
  • София
Gadamer, а ходи ли детето на школа за АК? Ако да, коя избрахте? По мое време сякаш 3/4 от випуска беше от Василеви, а сега разбрах, че Шели Барух е отворила също...

И мен силно ме интересуват немските и училища и гимназии. Мисля, че английски до 7ми клас и немски (или друг) основен език в гимназия е оптимален вариант.

# 433
Оптимален за какво?

# 434
  • София
За изучаване на добро ниво на 2 чужди езика. И за деца без афинитет към нещо, или поне към нещо, което се изучава в училище.
Според мен вторият език в гимназията често не се изучава достатъчно (не основният, а този от 9ти клас), а английският е добър първи език като по-лесен, по-разпространен и по-лесен за поддържане.

Общи условия

Активация на акаунт