Частни училища - информативно-дискусионна тема 34

• 24 856
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Не е имало подбор на родители миналата година.

# 496
  • София
Титина, дано ви хареса в ААУ и детето да е щастливо. Винаги се радвам на хора готови да плащат по 20К+ за година. Пожелавам с новата директорка нещата да са ОК. Ти как го чувстваш?

Миналата година беше 2 кръга, но пъвия беше с децата. Попълвали са някакви тестове, за които не можах да разбера много от детето ми. Кръг 2 (държах на него, въпреки че получихме писмо, че е вече приета) е било с психоложка. Играли заедно групови игри.

Тъй като кръгът за родителите е от Прогресивното, може някой родител с дете там, да сподели какво е било.

# 497
  • София
Мои приятели с първокласник в Българско школо не са ми споделяли тях да са ги "препитавали" каквото и да е. Детето е било на изпит от два етапа, като на втория са канени само децата, успешно издържали първия. Оставам с впечатлението, че "изпитът за родители" е тазгодишно нововъведение.

# 498
  • София
Училището е тяхно и те рвшават.
Пак се сетих за един филм, който даваха по НВО Kid like Jake. Там родителите първо трябваше да пишат есе при подаването на документите и бяхя много стресирани как ще се представят.

# 499
  • София
За българските стипендианти за ААУ само малкия писа есе преди 4 г., аз не съм и не са ми искали. Но пък не го допуснаха до изпит, така че не знам, може тогава да е бил моментът за есе от родителите.

# 500
Мецане, аз планирам другата седмица да имам само еврови депозити. Това мисля. И ми идва една дебела попръжня да изпльоскам тук, но ще ме баннат. А с този профил съм още девствена откъм бан. Wink За разлика от стария.

# 501
Престанете с тия неща, това не е клюкарски форум.

Шарки, не си загубила според мен; щеше да ти е трудно да намираш майки на съученици тъдява😀

# 502
Не знам кого имаш предвид, но за мен мнението на Фенси е много ценно и се лаская от това, че съвпада с моето. Щото не бях сигурен дали съм още в час, е, съм.
Благодаря, че отговори, Фенси!
А това с изпитите за родителите, есета и въпросници е нелепо. Нямаше такова нещо в Питагор преди две години, а сега не знам. То не стига, че вдигат поголовно таксите, Ами и всякакви нови безумия ако въвеждат, не знам какво още предстои. Щастливи са тези с деца 12 клас, които скоро ще се отърват от системата. Ама наистина всяка година става все по-зле и по-безумно.

# 503
Като стигнеш 12 клас, ще имаш по-големи проблеми😀
Поне в България читави и образовани хора явно не достигат, сега разгледах обявите за юристи, което не съм правил от поне 3 години. Голямо търсене има на умни хора с отличен английски, което е поне 3000 лева начална заплата според мен. За новозавършили.

# 504
Като стигнеш 12 клас, ще имаш по-големи проблеми😀
Поне в България читави и образовани хора явно не достигат, сега разгледах обявите за юристи, което не съм правил от поне 3 години. Голямо търсене има на умни хора с отличен английски, което е поне 3000 лева начална заплата според мен. За новозавършили.
Добре, че не ти се налага да си търсиш работа като току що завършил юрист.

# 505
  • София

Шарки, не си загубила според мен; щеше да ти е трудно да намираш майки на съученици тъдява😀
Майките "тъдява"  са ми съседки. Буквално.

# 506
Мецане, аз планирам другата седмица да имам само еврови депозити. Това мисля. И ми идва една дебела попръжня да изпльоскам тук, но ще ме баннат.

Fancy, какво точно ще постигнеш?
само 20 млрд е резерва...
Депозита, бил той левов, евров в долари или в тугрици е само запис в счетоводната система.

Мисли просто...
по-широко от валутния курс.
Стив Ханке...

# 507
Титина, дано ви хареса в ААУ и детето да е щастливо. Винаги се радвам на хора готови да плащат по 20К+ за година. Пожелавам с новата директорка нещата да са ОК. Ти как го чувстваш?
На нас специално ни хареса ( някой сме имали 2 тура из училището), на ученика също му хареса ( което беше много важно). Имат много добра база, срещнахме се с учителите, които ще му преподават на него. Аз като човек учил за учител, си бях подготвила набор от въпроси, и отговорите и на учителите и на административният персонал ме удовлетворяват.

# 508
Стефан, аз мисля на дребно. Wink Пък, който гледа резерва си има причини. Аз 1996 г. съм я преживяла, че и дипломна работа писала по темата.

# 509

Майките "тъдява"  са ми съседки. Буквално.

Не където живееш, във форума имах предвид😀

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 00:09 от Notaris

Общи условия

Активация на акаунт