Идва зима мразовита, всяка плетките заплита! - тема 98

• 50 725
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
https://alexanderyarn.com/produkt/%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d0%b7%d0%b5 … e-burcum-klassik/
Не знам дали успях с линка, през телефона.

# 286
Благодаря за предложението, въпреки че ми се искаше да е памук. А колко гранки ви бяха достатъчни?

# 287
Зависи от плетката. Плетох на една кука, обемна плетка - тип бобчета, за да е еднаква от двете страни. Като размер мисля 1м. на 1м. беше. Разход, 5 или 6 кълбета.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 18:03 от MilaMira

# 288
100% акрил е масов избор за бебешки плетива, заради цената и дългия метраж.  Акрила е изкуственяк, запарва. По-добре за бебе поне 50% естествена нишка, памук най-добре. Толкова добри мерсеризирани  100% памучни прежди има и не скъпи. Крайното изделие също има по-добър вид като е от памук, в сравнение с акрил.

# 289
Май ще взема Джинс, с него съм плела разни шапки и шалове и да ми е мирна главата.

Благодаря ви!

# 290
  • на малък остров в океана
Cotton Merino на Дропс е идеално за одеало и в момента е с 30 % намаление.
50 на 50 памук и вълна.

# 291
Току що поръчах Джинса преди да видя поста ви. Еми здраве да е, следващият път от Дропса.

Благодаря!

# 292
Няма защо, аз поръчах от него и плета черна котка за дъщеря ми. Тя е фен на Стидио Гибли и филмите им и съм решила да я изненадам в петък с Джиджи от Доставките на Кики. Остава ми само опашката и ако стане сполучлива, ще се похваля.

# 293
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на колко е? Simple Smile
на един акъл са с Горинич Wink но той не се е сетил да иска да му плета героите.
иначе и той си умира за студио Гибли и Хаяо Миядзаки - купили сме всички филми. Simple Smile

# 294
Аз плета чанта Хари Потър Simple Smile , а съм взела цветове после к за одеяло с цветовете на всички домове от Хари Потър
А пък Хари Стайлс е бил с някаква жилетка и сега гледам американските баби плетат и псуват верно грозничка си е Simple Smile

# 295
Ооо и тя не се е сетила. Но е луда на тема котки, така че реших да изненадам.
Тя е голяма, на 13, но тази е тип window cat, в смисъл не за игра, а за украса, или поне такава е моята идея.
http://sincerelylouise.blogspot.com/2014/08/jiji-cat-free-knitti … -pattern.html?m=1
Ето я ако ти се занимава.

# 296
хахаха, и наборче даже!
Simple Smile
ако го оставя да си избере, няма да е Джиджи, а ще е Тоторо
или онези ... еноти май... забравих какви животинки бяха, които се променяха и спасяваха природата. Simple Smile

# 297
  • Балчик
Аз плета чанта Хари Потър Simple Smile , а съм взела цветове после к за одеяло с цветовете на всички домове от Хари Потър
А пък Хари Стайлс е бил с някаква жилетка и сега гледам американските баби плетат и псуват верно грозничка си е Simple Smile
Хари има и други плетачески " извращения " , аз пък му хресвам показаната жилетка.

# 298
хахаха, и наборче даже!
Simple Smile
ако го оставя да си избере, няма да е Джиджи, а ще е Тоторо
или онези ... еноти май... забравих какви животинки бяха, които се променяха и спасяваха природата. Simple Smile
Тоторо й плетох преди 5-6 години. От тогава сменихме 3 държави и все си е с нея.

# 299
може да потърся някое малко тоторче, да си го сложи на ключа. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт