Децата просто обожават кученцата, които пазят Адвенчър Бей от всякакви опасности. Още от пускането на телевизионния анимационен сериал през 2013 се оформи огромна база от фенове сред хлапетата. Сериалът беше последван от серия играчки Пес Патрул, които биват пускани всяка година и които са предпочитани не само от децата, но и от техните родители, които искат да зарадват малчуганите си.

Какво е Пес Патрул?

За родителите, които не знаят за какво става дума, "Пес Патрул" е анимационен сериал, който разказва историята на шест кученца спасители, които се отзовават веднага, когато техните съседи имат нужда от помощ. Чейси, Маршъл, Роки, Ръбъл, Зума и Скай са много смели кученца, а всеки има специфични умения и задачи, когато ситуацията стане напечена. Групата се ръководи от техния приятел – момчето Райдър, което подава сигнали и ги вика за помощ посредством комуникатор, закачен за ръката му, и така събира екипа в базата, където изготвят план на спасителните операции.

Какво научават децата от Пес Патрул?

Родителите трябва да знаят, че "Пес Патрул" учи децата им на гражданска отговорност и разрешаване на проблеми с помощта на кученца спасители, които се събират в група, за да помогнат на съседите си в разрешаването на различни проблеми.

Историята показва на децата начина, по който различни типове хора и способности се координират, за да изпълнят дадена задача. Също така анимацията засяга и по-широки теми като уважението и отношението към хора от различни среди.

Всяка история започва с дете или животно в затруднение, но винаги има щастлив край поради смелостта и грижите на кученцата.

Играчките Пес Патрул

Използвайки тренда, наложен от сериала "Пес патрул", създателите му пуснаха и серия играчки Пес патрул, за радост на всички деца. Комплектите Пес Патрул включват дълъг списък с играчки като фигурки Пес Патрул, камиончета с играчки Пес Патрул, играчки за кучета Пес Патрул, състезателни колички Пес Патрул и много други.

С толкова много възможности може би не е никак лесно да запомниш кои са най-хубавите играчки Пес Патрул. За да улесним нещата за Вас, ще Ви кажем накратко кои са най-добрите играчки Пес Патрул за 2019 година:

Pushpin Paw Patrol Sea Patrol – играчка лодка Пес Патрул: тази играчка представлява превозно средство, предвидено за изпълнение на всякакви спасителни мисии по суша и море. Тя се продава на достъпна цена и има няколко много интересни характеристики, които ще развият у детето Ви въображение и смелост.Pushpin Paw Patrol My Size Lookout Tower – играчка наблюдателна кула Пес Патрул: едва ли може да съществува по-яка играчка за деца от тази. Paw Patrol My Size Lookout Tower е с височина от почти един метър и е създадена така, че да изглежда почти като истинска. Тази играчка създава страхотна емоция сред всички деца.

Pushpin Paw Patrol Figure Set 6 Piece – комплект от 6 фигурки: всеки, който следи сериала „Пес Патрул“, ще се радва да притежава този комплект от фигурки с кученцата от екипа на Пес Патрул.

Последна редакция: сб, 25 яну 2020, 10:23 от Редактор***