Окръжна болница Варна - тема 9

• 36 628
  • 471
  •   1
Отговори
# 390
2 раждания имам без екип, предстои и трето.  Нямам оплаквания, помогнаха ми децата да се родят. И двата пъти лекар беше Колев, за съжаление помня само едната акушерка Нина, другата не си я спомням. Зависи и какво Ви интересува, при мен бяха предизвикани раждания с окситоцин, мисля че ми дадоха обезболяващи, ама беше преди 8 и 11 години, позабравила съм 😃
И моето раждане ще е трето❤️ Кой месец ви е термина? Последното раждане преди 9г и ми е мъгла. Раждах с екип, но цъфнах в болницата с 9см разкритие и родих за 10 минути ☺️ Подготвена съм, знам какво ме очаква, но имам леко притеснение, че съм без екип.
Относно  др Колев нямам лични впечатления, само помня като раждах, имаше родилка в стаята с кофти мнение.
Благодаря ви за отговора! Подейства ми успокояващо❤️

# 391
2 раждания имам без екип, предстои и трето.  Нямам оплаквания, помогнаха ми децата да се родят. И двата пъти лекар беше Колев, за съжаление помня само едната акушерка Нина, другата не си я спомням. Зависи и какво Ви интересува, при мен бяха предизвикани раждания с окситоцин, мисля че ми дадоха обезболяващи, ама беше преди 8 и 11 години, позабравила съм 😃
И моето раждане ще е трето❤️ Кой месец ви е термина? Последното раждане преди 9г и ми е мъгла. Раждах с екип, но цъфнах в болницата с 9см разкритие и родих за 10 минути ☺️ Подготвена съм, знам какво ме очаква, но имам леко притеснение, че съм без екип.
Относно  др Колев нямам лични впечатления, само помня като раждах, имаше родилка в стаята с кофти мнение.
Благодаря ви за отговора! Подейства ми успокояващо❤️

Терминът ми е след 13 дни, относно мненията винаги ще ги има и добри и лоши, всеки човек има различни представи и очаквания. Важното е да сме спокойни. Не съм видяла грубо отношение и другите майки, с които бях не са споделяли лоши отзиви. Радвам се, че знаете какво предстои, аз се надявам да не пренося пак, че уж трето, а все едно е първо, да не взема да я изсипя в къщи докато се чудя дали да тръгвам 🤣🤣

# 392
Желая ви леко раждане! Аз съм месец след вас❤️
Радвам се, че има все повече мами с три деца❤️ Живи и здрави Simple Smile

# 393
  • Варна
Извинявам се, че нахлувам в темата, но скоро разбрах, че в окръжна са останали двама лекаря да израждат. И за проф. Славчев, чух че е преживял инцидент, за огромно съжаление. Проверете си нещата, до колко ми е достоверна информацията.
Пожелавам ви успех и леко раждане.

# 394
Абсолютно вярно е, Славчев засега е в болничен.

# 395
Родих април месец в Окръжна болница без екип. Първо раждане.
Бяха ми сложили система окситоцин. Всичко е на късмет да Ви кажа.
Мен ме израждаха две акушерки и главната също беше там и помагаше. Мога да кажа, че обърнаха внимание и направиха всичко възможно да родя бързо и всичко да бъде наред.
Има някои санитарки които са криви, но се преживяват.
Единствено не ми хареса, че ни натъпкаха три жени в една малка стая ( 1ва стая) и като ни носеха бебетата ставаше много тясно а имаше други свободни стаи и можеха да ни поразредят според мен.
Иначе от Неонатологията съм супер доволна от лекарите много добре гледат бебчетата.
Леко раждане!

# 396
Мами раждали скоро имам въпрос Simple Smile
Слагат ли вече вит. К на бебетата(инжекция) в Окръжна?
В АГ и Майчин дом са започнали, предполагам и в Окръжна, но нямам информация.

# 397
Преди 5 години раждах в ОБ и бяха капки вит К - орално, преди 1 година раждах в МД, отново бяха орално капки вит К. Не съм чувала инжекции да слагат. 30 дни след изписването пак се дават капки Simple Smile

# 398
Преди 5 години раждах в ОБ и бяха капки вит К - орално, преди 1 година раждах в МД, отново бяха орално капки вит К. Не съм чувала инжекции да слагат. 30 дни след изписването пак се дават капки Simple Smile
От няма и месец ги слагат в Майчин дом и АГ, инфото трябва да е по-прясно Simple Smile

# 399
Здравейте, имате ли актуална информация кои лекари израждат в Окръжна болница Варна? Д-р Нешев и д-р Стоилов дали още работят там. Предстои ми раждане със секцио началото на март и съм се насочила към окръжна болница

# 400
Здравейте 🙂 За Стоилов, не мога да кажа със сигурност.Обаче Нешев вече не работи там, и не изражда доколкото знам.Влезте в сайта, би трябвало информацията там да е актуална.

# 401
Мами раждали скоро имам въпрос Simple Smile
Слагат ли вече вит. К на бебетата(инжекция) в Окръжна?
В АГ и Майчин дом са започнали, предполагам и в Окръжна, но нямам информация.

Големият ни син е януари 2020, малкият декември 2023 и на двамата са давани капки вит. К в ОБ. На малкия давахме и на 30тия ден при личната лекарка. На големия не помня да сме давали допълнително (а е трябвало вероятно)

# 402
Здравейте, да споделя важна информация: д-р Владимир Нешев и д-р Станислав Стоилов със сигурност вече не работят в окръжна болница.
За д-р Стоилов разбрах, че от 2 месеца работи в Майчин дом - Варна.
А д-р Станислав Славчев е в дългосрочен болничен и също в момента не работи и не изражда в окръжна болница.

# 403
Давам прясна информация за Окръжна болница! Родих на 06.01.❤️ в Окръжна болница без екип и не съжалявам! Ако живот и здраве имам още деца със сигурност ще са родени там!
Понеже съм раждала и 2015г в Окръжна мога и да сравня! Неонатологията е с обновенни млади кадри, уникални, отзивчиви и усмихнати! Родилно отделние ❤️❤️❤️ с тъга го напуснах, всички лекари са страхотни❤️ акушерки❤️ всички ❤️.
Няма 2ма лекаря не се притеснявайте има си достатъчно и са перфектни😁
Ако имате въпроси съм насреща.
П. П Февруари професор Славчев се завръща!

# 404
Имам 3 секцио в Окръжна, 2015г, 2019г, 2022г. И трите пъти бях без избор на екип, отношението винаги е било много добро. Там не се делят пациентите на такива с избор и без избор на екип. И трите пъти съм била в стая с друга майка, която е била с избор на екип и отношението винаги е било еднакво към двете ни. 2022г като бях беше забранено да излизаме от отделението заради Ковид. Но още с влизането ме предупредиха, но и казаха, че ако искам кафе от кафе машината долу да се им казвам и все ще се намери кой да ми вземе. И наистина имаше майки, на които са вземали.

Общи условия

Активация на акаунт