Окръжна болница Варна - тема 9

• 37 710
  • 482
  •   2
Отговори
# 480
Здравейте, предстои ми раждане и съм се насочила към Окръжна болница, смятам да е естествено и без избор на екип. Как стоят нещата с предварителна уговорка ли трябва да съм или на терминът направо отивам? Ако може някой да ми разясни целия процес 😊

# 481
Щом е без избор на екип, като настъпи момемента направо отивате. При когото и да попаднете няма да е грешка тъй като всички са много любезни. При постъпване носите багажа си и всички документи от АГ. Имат списък за задължителни неща за вас и бебето.
Леко раждане 😊

# 482
Здравейте, предстои ми раждане и съм се насочила към Окръжна болница, смятам да е естествено и без избор на екип. Как стоят нещата с предварителна уговорка ли трябва да съм или на терминът направо отивам? Ако може някой да ми разясни целия процес 😊
Изберете доктор Люцов, ще останете доволна. Имах 18 шева, човекът ме заши така, че нищо да не разбера нито на следващия ден, нито в дните след това. Можех да си сядам и да посещавам тоалетната преспокойно. За разлика от първото ми раждане, където три лева така ги скалъпиха, че един месец ревах на магаре. Само заради това си заслужават 900-те лева

Общи условия

Активация на акаунт