Окръжна болница Варна - тема 9

• 36 629
  • 471
  •   1
Отговори
# 435
Там остават само бебешкото олио, душ гела и пелените, които искат да са нови. Памперси, дрехи и т.н. си носите и си ползвате за вашето бебе.

# 436
Каква е общата цена ако родиш със секцио ?

# 437
Каква е общата цена ако родиш със секцио ?
Без избор на екип и без ВИП стая е 0лв.

# 438
Здравейте следя се другаде но искам да раждам секцио в окръжна трябва ли да си платя за екип не става ли само да си платя за избор на лекар ?

# 439
Можете само за лекар, може и за екип.
Отидете на място и се уточнете със специалистите.
Здравейте следя се другаде но искам да раждам секцио в окръжна трябва ли да си платя за екип не става ли само да си платя за избор на лекар ?

# 440
Знаете ли дали някои от докторите израждат по метода Щарк ?

# 441
Здравейте! Тези които сте раждали скоро в окръжна, бихте ли ми казали дали Др Папазов е все още там?

# 442
Здравей. Не, доктор Папазов вече не работи там. Доктор Евгения Георгиева е ръководител на отделението.

Здравейте! Тези които сте раждали скоро в окръжна, бихте ли ми казали дали Др Папазов е все още там?

# 443
Понеже на страницата на болницата не са написали всички доктори, някой знаели кои от тях правят секцио?

# 444
Мисля, че всички правят секцио. Напълно сигурна съм за д-р Евгения Георгиева, защото родих при нея и обсъждахме и секцио в определена ситуация. Родих нормално при нея в крайна сметка. Доц.д-р Славчев също. Моя приятелка ще ражда при него секцио този месец. За д-р Стефанова и д-р Люцов само предполагам.

# 445
Предстои ми раждане. Услушвам се за мнения, в коя болница да родя. Виждам, че има само позитивни коментари за окръжна.
Бяхме ходили да питаме за цени и условия. Едно младо момиче дойде, влязохме в стаичка и ни обясни всичко с подробности, на спокойствие. Това ни направи страхотно впечатление.
Питали сме основно за естествено раждане, съжалявам не помня много подобности.
 Значи раждането е безплатно. Ако искаш избор на екип е 900лв.
Ако желаеш бащата да присъства, трябва да си избереш екип.
А за присъствието на бащата се доплаща 200лв. Присъствието не е през стъкло, освен ако не е секцио.
За епидорална упойка казаха, че е много относително защото човека който ги поставя отговарял за цялата област и не се знаело дали ще бъде тук. Каза ни и минусите на упойката. Иначе предложи друга упойка.
Това е основното което запомних.

Тези дни ще идем пак за уточняващи въпроси и може би ще си изберем екип.
Тук четох че много от вас предлагат доктор Георгиева. Ако можете да кажете вашето мнение, кой лекар ще ми препоръчате?
Прикачам снимка на списъка за болницата който взех.

# 446
Здравей! Който и екип да избереш няма да сгрешиш, всички са много добри и отчтиви, страхотно отношение!
Аз съм раждала и 5 - те си деца там и не съм си мислела да раждам другаде ☺️
Всичко което са ти казали е така, списъкът също.
Пожелавам ти леко раждане! 👶🍀

# 447
За козметиката предпочитат Хип. Тя остава за отделението и се използва за всички бебета, не само за вашето.
За дрехи за бебето препоръчвам да си приготвите повече от 3 комплекта. Аз вече на второто секцио се изхитрих и в най-обикновенни найлонови пликчета бях нагласила по 1 кат дрехи, боди, чорапи, ританки и блуза. Сутринта направо хващах едното пликче и не си играех да търся, слагахго в кошчето при бебето и готово. И защото с първото седях 10 дни, а бях нагласила само 4 комплекта, съответно таткото се видя в чудо да носи дрехи, с второто бях нагласила дрехите в пликчета и го бях инструктирала къде са. И пак се наложи да обяснявам, тогава седях 6 дни. Наложи ми се и да преобличам бебето през деня, защото връщаше мляко. С третото, нали вече имам голям опит взех със себе си 8 ката дрехи и те ни изписаха на 5 ден.
И моето впечатление е, че когото да изберете няма да сбъркате. Лично аз съм с 3 секцио там, и 3 са без избор на екип и съм страшно доволна и от отношението и от всичко.

# 448
Понеже на страницата на болницата не са написали всички доктори, някой знаели кои от тях правят секцио?

Доктор Илиян Люцов, аз ще раждам при него естествено, но прави и секцио. Много съм доволна от него като лекар като цяло

# 449
  • Варна
А защо трябва да се “избира “ екип при положение ,че се избира само лекар, а и във вашият случай и вие никой конкретно не познавате и не търсите оттам. Според мен всички лекари са еквивалентни в момента в Окръжна и когото и да “изберете” или да не изберете вниманието ще е все едно. Така в било винаги в Окръжна. За второто си раждане държах да съм с моята лекарка,която вече не работи там, избрах само нея, платих 200 лв с касов бон и това беше. Моят съвет е да не давате излишни пари,услугата ще е една и съща.

Общи условия

Активация на акаунт