Окръжна болница Варна - тема 9

• 36 611
  • 471
  •   1
Отговори
# 420
Здравей.
Би ли споделила при кой лекар и акушерка си родила?
Благодаря!
Моля Simple Smile
Леко раждане Ви пожелавам. Ако мога да бъда полезна с нещо, питайте.

# 421
  • Варна
Здравей!
Раждах секцио заради плацента превия, при професор Славчев.

# 422
Здравей!

На каква цена е избор на екип с професора?

# 423
  • Варна
900 лв.

# 424
Родих април месец в Окръжна болница без екип. Първо раждане.
Бяха ми сложили система окситоцин. Всичко е на късмет да Ви кажа.
Мен ме израждаха две акушерки и главната също беше там и помагаше. Мога да кажа, че обърнаха внимание и направиха всичко възможно да родя бързо и всичко да бъде наред.
Има някои санитарки които са криви, но се преживяват.
Единствено не ми хареса, че ни натъпкаха три жени в една малка стая ( 1ва стая) и като ни носеха бебетата ставаше много тясно а имаше други свободни стаи и можеха да ни поразредят според мен.
Иначе от Неонатологията съм супер доволна от лекарите много добре гледат бебчетата.
Леко раждане!
Какво значи, като ви носят бебетата? Те не са ли постоянно с майката?

# 425
С майката са, вземат ги за около час сутрин и вечер за визитация.

# 426
Здравей!

Кога ражда секцио? Анестезиологът кой беше? Катетърът преди или след упойката го слагат?

# 427
Катетъра го слагат преди упойката, но и трите пъти не усетих нищо.

# 428
Здравейте, исках да попитам за раждалите планово секцио в Окръжна болница, приемат ви ден по-рано (мен поне ме викат късния неделен следобед) и на другия ден към колко часа ви бяха операциите?

# 429
Зависи коя подред сте. И мен ме викат в неделя и ми казаха, че ще съм първа на следващия ден. Това значи май към 8 ч. До обяд трябва всички по план да са оперирани.

# 430
Здравейте, исках да попитам за раждалите планово секцио в Окръжна болница, приемат ви ден по-рано (мен поне ме викат късния неделен следобед) и на другия ден към колко часа ви бяха операциите?

Кога ще раждате секцио?

# 431
Здравейте, някой дали може да сподели скорошен опит за естествено раждане в Окръжна болница и при кой лекар. С избор на екип ли е било, как е протекла уговорката с лекаря? И също така ме интересува, ако някой е бил без избор на екип, какви впечатления има, при кой се е паднал и как са се отнесли. Бих се радвала и ако споделите опит за д-р Евгения Георгиева, някой бил ли е скоро при нея за  естествено раждане.

# 432
Здравейте, някой дали може да сподели скорошен опит за естествено раждане в Окръжна болница и при кой лекар. С избор на екип ли е било, как е протекла уговорката с лекаря? И също така ме интересува, ако някой е бил без избор на екип, какви впечатления има, при кой се е паднал и как са се отнесли. Бих се радвала и ако споделите опит за д-р Евгения Георгиева, някой бил ли е скоро при нея за  естествено раждане.

Ако Декември се води скоро мога да помогна. Точно при нея се падна раждането ми, естествено, трето раждане. Изключително съм доволна и благодарна на д-р Георгиева, направи всичко възможно бебка да се роди нормално, погрижи се и за мен, а си имах усложнения по време и след раждането. Не бях с избор на екип, но всички лекари са добри. Отношението е на ниво, акушерките също са добри, има няколко стари, новичките са мили. Ако те интересува нещо пиши ми, насреща съм да помогна и с наблюдения, че изкарах един ден там, преди госпожицата   да реши да излиза. Simple Smile

# 433
  • Варна
няколко страници по-назад Теди беше писала за естествено и без избор на екип. Върнете се да прочетете.

# 434
Някой има ли актуален списък какво трябва да се носи в болницата за естествено раждане?
Също така там ли остават нещата, които сме взели за бебето?

Общи условия

Активация на акаунт