Окръжна болница Варна - тема 9

• 36 631
  • 471
  •   1
Отговори
# 405
Прекрасни хора и професионалисти работят там❤️
Дано все повече майчета да им се доверят. Няма да сгрешите!!!
Толкова мили хора, те просто са си на мястото!
И с екип и без екип съм раждала там!
Разлика няма❤️

# 406
  • Варна
Уникален екип на родилно отделение, всеотдайни, отдадени и пълни професионалисти. Раждах секцио, поради плацента превия тоталис, нито за миг не се усъмних в екипа и невероятния професор Славчев.
Страхотно спретнато отделение с невероятни специалисти . Най - доброто решение, което взех за себе си и бебо.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 20:47 от _sealight_

# 407
Уникален екип на родилно отделение, всеотдайни, отдадени и пълни професионалисти. Раждах секцио, поради плацента превия тоталис, нито за миг не се усъмних в екипа и невероятния професор Славчев.
Страхотно спретнато отделение със невероятни специалисти . Най - доброто решение, което взех за себе си и бебо.
Само че Славчев не съм сигурна дали изражда към момента, някой знае ли дали се провеждат отворени врати?

# 408
Здравейте,

Някой има ли впечатления и снимки от ‘вип’ стаите в окръжна? Също така кога носят бебетата при естествено раждане и колко дълго стоят при вас.

# 409
Здравейте,

Някой има ли впечатления и снимки от ‘вип’ стаите в окръжна? Също така кога носят бебетата при естествено раждане и колко дълго стоят при вас.

За ВИП стаите не мога да дам информация.
Бебетата ги носят около 4 часа след раждането и стоят постоянно при майките освен от 07:00-09:00 и 19:00-21:00, когато е визитацията за тях.

# 410
  • Varna
Само че Славчев не съм сигурна дали изражда към момента, някой знае ли дали се провеждат отворени врати?

Според сайта на болницата, денят на отворените врати е последната сряда на месеца... т.е. днес. Не съм се обаждала да питам, не знам дали е необходима предварителна уговорка или простоотиваш в съответния ден и час.

Интересува ме как стоят нещата с присъствието на бащата по време на раждане. Възможно ли е изобщо (другите болници си го имат в ценоразписа, тук не видях да се споменава).
Също ме вълнува дали дават бебето непосредствено след раждането и как се случват грижите за него през следващите дни до изписване. Ще се радвам някоя "прясно" родила са сподели.

# 411
За бащата не мога да кажа, мисля че присъстваше в ценоразписа, но декември като раждах нямаше татковци , присъствали на раждане. Бебето го дават непосредствено след раждането, за да засуче.
Грижите са че предимно ти си го обгрижваш, взимат го сутрин в 7 за къпане и прегледи(до 9) , после отново го взимат в 19, за преглед. Ако се наложи лечение срещу жълтеница, ги взимат в отделението като на 3 часа ги водят при майката за хранене.
Към 16 ч. идва педиатър, да даде информация за бебето

# 412
В момента е обявена грипна епидемия във Варна, няма как да има ден на отворените врати.

# 413
Здравейте, предстои ми раждане в ОБ Варна, исках да попитам има ли свиждания и бебета при майките в стаите ли стоят?

# 414
  • Варна
Бебенцата си стоят при майките, взимат ги сутрин и вечер за прегледи. Визитации има по обяд, но във ВИП стаите може да ви посещават по всяко време. Нашият татко си беше при нас през целия ден.
Пускам и снимка на ВИП стаята, в която бях.

# 415
Много благодаря за информацията, първото ми раждане беше март 2020г точно в КОВИД вълната и нито бебета бяха при нас , нито имаше свиждания 😔 и затова се чудех сега как е , но това което ми споделихте е супер 😍

# 416
  • Варна
Моля Simple Smile
Леко раждане Ви пожелавам. Ако мога да бъда полезна с нещо, питайте.

# 417
Моля Simple Smile
Леко раждане Ви пожелавам. Ако мога да бъда полезна с нещо, питайте.

Здравей,

Исках да попитам как става резервирането на вип стая? В деня на раждането или преди това се обсъжда?
Също така не виждам да има бебешка кошара, после ли я носят?

Благодаря!

# 418
Моята информация е отпреди 6г., но тогава, а доколкото знам и сега ВИП стая не може да се заявява предварително. Ако има свободна при постъпването казвате, че ще я ползвате. При мен ВИП стая се освободи на 2-рия ден и тогава се преместих, преди това бях в стая с още две майки. Кошари няма в нито една стая, бебетата са в едни легла с колелца, независимо дали са при майката или в Неонатология.

# 419
  • Варна
Била съм и във ВИП и в не ВИП стая при двете ми раждания там. Да, бебетата са в преместваеми легълца, с които ги вземат в бокса, не дават да се разнасят бебета на ръце между бокса и стаята и с право. Изобщо да не ви пука, ако нямате свободна самостоятелна стая, всякак се оцелява 3 или 5 дни, а и там много се съобразяват кой с кой събират. Аз не търпя много хора и шумове, а пък с майките вторият път изкарах съвсем нормално в неВИПа.

Общи условия

Активация на акаунт