Баба Марта ще се появи, с бебенца ще ни дари

• 34 372
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз съм за вариант 3.Simple Smile

Иначе аз съм родена 10 дни след термин. 4300 г, естествено раждане, горката ми майчица!

# 511
Третото много ми хареса!
Имам чувството,че момента при мен е много близо 🙄.Ако устискам,другата седмица понеделник/вторник съм на консултация.

# 512
  • София
ей мамита, минавам само да се похваля - в понеделник 10/02 в 13:31 със спешно секцио се роди моята малка Лора! Бебенце се роди в 36+1 тежаща едва 1950гр. и висока 45см. До вчера Лори беше в кувьоз, но си диша сама. Изплака веднага след като я извадиха! Днес вече е в термолегло, храни се и се чувства добре! Стискайте палци скоро да се приберем заедно вкъщи!

# 513
luminous_hazelnut честито! Innocent Живо и здраво да е бебчето и бързо да ви изписват, за да се гушкате вкъщи Revolving Hearts

# 514
luminous_hazelnut.. Честито, мила! Да ви е живо и здраво и да ви изпълва с много усмивки и радост. Simple Smile

# 515
Luminous_hazelnut Честита бебка! ❤️Да е здрава и много да ви радва! По въпроса за заглавията ми допада 1 и3. Аз е трябвало да се родя на 14.06 , родила съм се на 23.03. - 900 грама. 😋

# 516
Честито и от мен. Желая ви скоро да ви изпишат, радвам се, че сте добре.
 Аз искам да ви попитам как стоят нещата при вас с половия контакт?
Ние не правим нищо от втори месец когато имах зацапване. В четвърти месец имах огромно желание, само за това мислих, хормоните си оказаха влиябие , но не посмяхме. И сега отново започна, чудя се дали е добра идея да опитаме. Как луи ще се отрази след такава пауза. В 37 седмица съм

# 517
Ей, че хубава новина! Честито luminous_hazelnut! Пожелавам ти бързо възстановяване! Бъдете здрави и щастливи! Hug

Мамчета, май започнахме 1 по 1 да окапваме. Grinning

# 518
luminious_hazelnut честито бебче! ❤️ Прекрасно име сте избрали! Да ви е жива и здрава Лора, и винаги щастлива!

# 519
luminious_hazelnut, честито! Щом Лора сама диша, значи всичко е наред и скоро ще сте си вкъщи. И много да яде, за да порасне голяма. Simple Smile

Сложила съм анкета, можем вече да гласуваме за ново заглавие. Simple Smile

DimitrovaGraciela, и нашият полов контакт е спрян, все още не съм влязла в деветия месец, но мисля да го подновим тогава.

# 520
ей мамита, минавам само да се похваля - в понеделник 10/02 в 13:31 със спешно секцио се роди моята малка Лора! Бебенце се роди в 36+1 тежаща едва 1950гр. и висока 45см. До вчера Лори беше в кувьоз, но си диша сама. Изплака веднага след като я извадиха! Днес вече е в термолегло, храни се и се чувства добре! Стискайте палци скоро да се приберем заедно вкъщи!

Честита да е Лора! ❤ Да сте здрави и бързо да ви изпишат!

# 521
Добре дошла на бебе Лора! Бързо да наддава и лека адаптация!

Имам следния въпрос: Следях се при един акушер-гинеколог, но от утре съм на тонове в болницата където ще раждам. Та, днес трябваше да си получа всичките документи от проследяването на бременността и да се разделим със следящата, НО тя каза, че трябвало да ходя при нея на консултации до раждането ?!?! И ми даде само част от документите... без феталните. Звъннах на доктора, който ще ме изражда и каза, че не е коректно... особено, че те са си частни изследвания. Аз не знам какви консултации ще продължи да ми прави следящата - може би само кръвно и кантар... защото аз не смятам да й плащам за преглед, който искам друг да ми прави.
Абсурдна ли е ситуацията или такава е практиката?

# 522
Честито бебе Лора! Да е здрава, скоро с мама и тате вкъщи! 💕❤️ Минавай да кажеш как е!

На нас секса също ни беше забранен от 25г.с до скоро..докато влязохме в 36та, доктора каза, че може вече 😄 не сме в риск

Според мен е длъжна да ти даде всички документи. Ако са останали само морфологиите, може да си вземеш документ от клиниката където си ходила. Аз не бих ходила вече при нея, все пак е важно с лекарят, който ще те изражда да изградите връзка. 😊

# 523
Честита Лора! Да е много здрава и щастлива!

И аз днес бях на тонове и преглед, рано сутринта имах менструални болки и си показа много контракции. Пуснаха ме само, защото шийката била "бетон", а лекарката беше много учудена и каза, че е странно. В къщи сега продължават стягане и болки ниско, но сутринта съм отново на тонове. 36 +4 съм.

# 524
и аз днес бях на преглед (аз - 36+3, бебе - 37) ... бяха ми и първите тонове, докторът не хареса, че има контракции, но не са ли нормални все пак, не ме болят, само леко втвърдяване (прилагам снимка - нормалните трябвало да бъдат като жълтата черта с маркера, вижда се до къде стигат моите контракции и с химикал - до къде стигат при раждане
Скрит текст:
сестрата щеше да ми издава направление за раждане (мислех, че се взима от личната, хмм) и забрави, но съм на преглед на 18ти пак ...
щяха да ме подготвят за раждане и започна да ме гледа с вагиналния ехограф, докато обясняваше за естественото раждане, за главичката ииии ами не се видя главичка, а дупе ... още не се е обърнал, така че нямаше смисъл да продължим с подготовката ... шансът да се обърне бил 2%, обяснява ми, че повечето майки, за да са по-спокойни сами насрочват дата за секцио, най-благоприятен бил периодът 38-39 г.с, най-хубави били бебетата (каквото и да значи това) ... това за мен винаги е било ужасно, ти да определиш кога да се роди (не трябва да е мое решение, не съм Бог, не съм и бебето) ... питах дали може да се чака докато то не реши да излиза или е рисково, за сега не било рисково, но някои жени раждали лесно и бързо, без големи болки и бебето можело да тръгне с краче докато стигна болница и щяло да бъде по-голям шок за мен (какъвто съм карък ще вземе и това да ми се случи), но за сега не искам дата, вече май и надежди нямам да се обърне ... нямала съм особености на матката и АГ не може да разбере защо не се обръща 😕
кървенето е било точно подготвително на матката, а и бебето тежи, шийката е наред, водите са наред, бебето също ... станало е 3027 грама ...
трябва да ходя на консултация с анестезиолог, дадоха ми направления зо изследвания, за да са готови, ако почна да раждам ...
АГ почти не обърна внимание на високото ми тсх, пролича си, че се притесни защо не се е обърнало бебето и заради контракциите и все едно всеки момент мога да почна да раждам ... все си мислех, че ще раждам нормално и 1 ред не съм прочела за секцио ... тсх не само ще ми е високо ами и в космоса ще иде от притеснение ...
изобщо не разбирам от тонове, затова ви питам наистина ли са толкова зле? и някой знае ли защо бебето може да не се обръща?

Общи условия

Активация на акаунт