Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 957 930
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 5 025
Без антиваксърите няма как. Мислех, че поне сега ще се покрият някъде, но не, продължават с глупостите дори когато е очеизвадно вече, че сме в процес на пандемия, която уж нямаше как да се случи, защото всички вируси сме ги преборили вече само с витамини, сапун и хомеопатия.

В Италия 26 нови случая, общо 219 и общо 5 смъртни случая

# 5 026
  • Варна
Няма новини за починали в Банско, нали на обяд щеше да илезнат резултатите, междувременно Бойко свиква съвет. Случайност?
.... Ооооф, превърти няколко страници назад и прочети

# 5 027
Няма новини за починали в Банско, нали на обяд щеше да илезнат резултатите, междувременно Бойко свиква съвет. Случайност?

Китаецът в Банско е починал от инфаркт пробата му за корона е отрицателна. Още сутринта излезна като информация.

# 5 028
.... Ооооф, прочети няколко страници назад и прочети
Кое? Че аутопсията показва сърце и бял дроб, но изследванията ще са готови на обяд?

# 5 029
  • Русе

Кое? Че аутопсията показва сърце и бял дроб, но изследванията ще са готови на обяд?
 Резултатите за коронавирус са отрицателни.
https://news.bg/bulgaria/pochinaliyat-kitaets-v-bansko-nyama-koronavirus.html

# 5 030
Тя хомеопатията нас безсмъртни ще ни направи, ако питате бизнеса.
Петата жертва пише ли на каква възраст е?

# 5 031
  • Terra incognita
Тя хомеопатията нас безсмъртни ще ни направи, ако питате бизнеса.
Петата жертва пише ли на каква възраст е?
88год

# 5 032
Все възрастни значи, вероятно при тях може би се развива много по-бързо, иначе как да си обясни човек изведнъж почнаха да изникват починали, които вчера са изследвани.

# 5 033

В заглавието пише едно, в статията друго. Дано да на е корона вирус

# 5 034

В заглавието пише едно, в статията друго. Дано да на е корона вирус

Е как ще пише друго, аз я прочетох и си пише ясно,че няма коронавирус.

"Резултатите за коронавирус са отрицателни. Това съобщи здравният министър Кирил Ананиев във връзка с починалия 55-годишен британец от китайски произход в Банско."

Установено е, че е получил инфаркт, като причина вероятно използването на сауна през деня.

# 5 035
  • София
Вече почвам да си докарвам припадък всеки път, когато някой паникьосан нов потребител влезе в темата и тресне някое шокирано/шокиращо изказване/статия за добър ден....

# 5 036
Много е притеснително, че вируса може да разболява повторно. Очаквам статистиката да покаже как го карат повторно заразените. Надявам се да го карат по-леко от първия път.

Аз също си мисля, че това припокриване с грипните симптоми точно в този грипен сезон доста затруднява идентифицирането на вируса.
Със сигурност го има и на други места, но още не е "хванат".

Интересно ми е какви мерки ще измъдрят утре на съвета. Дано да е нещо умно най-накрая!
Това "препоръчване" на гражданите да не пътуват в критичните райони на Италия хич не ме успокоява.

От това, което беше изнесено  и тук в темата, става ясно ,че го карат по-тежко, говореше се за починал след повторно заразяване. Просто вирусът нанася тежки поражения на белите дробове, предизвиква сраствания и при повторна атака те просто не издържат. Звучи ми като нещо от Апокалипсиса, но се опитвам да не мисля, че ще продължи толкова дълго без да намерят лекарство, че и да повтаря....

# 5 037
СЗО няма да обябяват пандемия. Вече не използвали такава категория.

https://www.channelnewsasia.com/news/world/world-health-organiza … tm_medium=twitter

# 5 038
Ън, май права ще излезеш с твоите прогнози за % смъртност.

# 5 039
  • София
Ън, май права ще излезеш с твоите прогнози за % смъртност.

Ън имаше версия със 100% смъртност, ако това имаш предвид.

Общи условия

Активация на акаунт