Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 952 117
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 6 090
Вчера гледах колко са обеднели заради вируса Зукърбърг, собственикът на Зара и Амазон. Някой ще ми обясни ли каква е връзката между двете неща?

# 6 091
Някой ме попита за дезинфекция на ръцете, използват се същите дез средства както и при др., антибактериални кърпички с алкохол, гелове, при миене ръцете се мият до китката, нищо по-различно.

# 6 092
Вчера гледах колко са обеднели заради вируса Зукърбърг, собственикът на Зара и Амазон. Някой ще ми обясни ли каква е връзката между двете неща?

Акциите на Амазон й Фейсбук паднаха с над 10% заради притеснението от коронавируса.

# 6 093
  • София
Томислав Дончев по Нова ТВ

# 6 094
https://nova.bg/news/view/2020/02/26/279239/още-трима-заразени-с-коронавирус-в-блокирания-в-тенерифе-хотел/
https://nova.bg/news/view/2020/02/26/279242/българката-блокирана-в-хотел-в-тенерифе-седим-заключени-и-чакаме-информация/

# 6 095
Спад на акциите и потърпевши няма да са само те. Цената на крипто валутите най- вероятно и тя ще спадне, и ще има мн загубили.

# 6 096
Според нашата съгражданка в хотела в Тенерифе  цари хаос и дори нямат маски.
Ще изтърват яко положението там:(

https://www.vesti.bg/bulgaria/bylgarka-ot-hotela-v-tenerife-za-n … cari-haos-6106195

В статията пише, че карантината ще е за сметка на рабитника... Няма смисъл даже да обсъждаме дали и колко ще се спазва.

Снощи ми се обади приятелка, има агенция за туристически услуги, обадили и се от министерството на туризма да отиде да даде справка колоо клиенти има в чужбина и къде.
Беше след 18 часа ваше време.
Не знам какво са говорили....

Ня няколко места чета, че Короната не е устойчива на високи температури. Дано скоро се затопли и в България и да отмине останалата грипна вълна поне, първо за да не се паникьосват хората със симптоми на обикновен грип и да няма струпвания при Джи Пи тата, второ за да не е отслабен имунитета от боледуване.

# 6 097
Томислав Дончев по Нова ТВ

Изключително малоумно политическо говорене! Драйфа ми се от тия...
В момента имаме нужда от конкретни мерки и решения, не 'ако искате да си останете вкъщи никой няма да ви пречи'...което не е и вярно, не всеки работодател е готов да остане без даден служител за 2 седмици ...

# 6 098
Ани, я кажи като биолог затоплянето ще помогне ли както всички се надяват. Питам не само за да те накарам да пишеш информативни постове а и защото живо ме интересува. От това основно зависи дали епидемията ще бъде овладяна или ще има тежки последици за света.

# 6 099
# 6 100
  • София
Какви ги говорите, че вирусите не повтаряли? Ами скарлатината?

Стига глупости, скарлатината е бактерия!

# 6 101
Ох,направо съм ужасена.
С приятелят ми планирахме с месеци пътуването си във Виена.Платили сме самолетни билети,престой в airbnb и карти и прочие....Наплашени сме,както и нашите близки.Пътуването ни трябва да е от 01.03 до 05.03.След обявеният случай и в Австрия в Тирол,просто сме много притеснени.Има вероятност,ако толкова бързо се разнася ,за седмица да стане страшно,да затворят границите с нас там...и т.н.
Виждам,че са започнали някои компании да връщат средства за Италия,но за нашите...едва ли.....

# 6 102
Ох,направо съм ужасена.
С приятелят ми планирахме с месеци пътуването си във Виена.Платили сме самолетни билети,престой в airbnb и карти и прочие....Наплашени сме,както и нашите близки.Пътуването ни трябва да е от 01.03 до 05.03.След обявеният случай и в Австрия в Тирол,просто сме много притеснени.Има вероятност,ако толкова бързо се разнася ,за седмица да стане страшно,да затворят границите с нас там...и т.н.
Виждам,че са започнали някои компании да връщат средства за Италия,но за нашите...едва ли.....
Сериозно ли някой обмисля още пътуване?!!!
Аман вече!

# 6 103
Защо не цъкнеш на онлайн линковете и да видиш, дали ще можеш да си купиш? Че и от Германия? Коя Германия?
Когато питам по дрогериите, вдигат рамене, че няма от седмици.

Цъкнах. Само трябва да ги платя. На второто пише, че се доставя за един работен ден.

# 6 104
  • на пистата
Спокойно,Томислав Дончев каза,че не се предава през телевизора или интернет.

Общи условия

Активация на акаунт