Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 932 310
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 7 350
Тия са откачили, препоръчват на хората да си вземат дори свещи и фенерчета, както и резервни батерии.И храна за 10 дена хаха..Все едно ядрена война се задава
Има си паника, да. Може да е, защото съм много близо до "огнището" в NRW, но примерно в клиниката ни голямо дезинфекциране пада- на входа се дезинфекцираме, като влезем по залите пак, носим маски, всеки те гледа все едно вече си болен, всички малко или много са психясали.

# 7 351
Отделно се препоръчва да не се купуват замразени продукти, защото има възможност да има спиране на ток и ще се развалят. Препоръчват се храни, които не се готвят много или не е нужна примерно печка, за да се сготвят. Общо взето е това.
П.С Видях, че е качен вече линк.
това е интересна препоръка - няма да има ток за замразените продукти, но ще има за другите Smiley
Е, то сега така или иначе е студено- вадим млякото, яйцата и месото навън на снега и това е. Grinning

# 7 352
От последния линк излиза, че има доста с положителен тест и без симптоми. Интересно как така агресивна и опасна болест може да протича така, че да не разбереш, че си болен.

# 7 353
Не е лош списъкът, само трябва да се направи за 30 дни, не за 10.

# 7 354
  • гр. София
Италия променя методите на броене на заразените с коронавируса.

https://dariknews.bg/novini/sviat/italiia-promenia-metodite-na-b … onavirusa-2214141
На предишната страница е споделено.

# 7 355
в Иран ще станат стотици вери суун.

В Иран са хиляди от много време насам.
245+106 засега.

Тези данни не са достоверни, дори СЗО  каза днес, че епидемията там е много по-голяма. Иран имат вече експортирани случаи в десетина държави около тях, буквално в целия близък изток, чак в Канада и на много други места, почти цялото им правителство е болно, отделно техният здравен министър преди време призна, че вирусът се е разпространил навсякъде в Иран и т.н.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 20:39 от LillyM

# 7 356
  • софия
В Миланското метро.  Хареса ми коментара под снимката
"Coronavirus не ме е страх от теб!
В момент на чиста лудост за града, усмивка, която да повдигне духовете.
В очакване на спокойствието да се върне ✨"

Много бих желал всички смели палячовци да ги тръшне короната.
Народът е казал "не предизвиквай съдбата"
Как да обясниш на пубер , че е опасно. Имам 16 годишно в къщи..

# 7 357
В Миланското метро.  Хареса ми коментара под снимката
"Coronavirus не ме е страх от теб!
В момент на чиста лудост за града, усмивка, която да повдигне духовете.
В очакване на спокойствието да се върне ✨"

Много бих желал всички смели палячовци да ги тръшне короната.
Народът е казал "не предизвиквай съдбата"

Аз това го приех като маска с подръчни средства.

# 7 358
  • на пистата
Камиликкъде то този сняг 😀при нас беше 15 градуса.
Много грозно пожелание прочетох.
Браво на Иракчанина,така се прави.Не кано нашите търгаши тук.Живи  и здрави да са.

# 7 359
Аз мисля, че сега всичко изглежда розово, като при манифестацита след Чернобил, но като започнат да изникват като гъби потвърдените случаи заради всички върнали се от трипче до Милан, кой ще спечели, а?

Тия, които сме се запасили и с продукти и с маски, тия които няма да ходим в супера когато и всички болни ходят там да кихнат, тия, които сме си купили някои и други лекаства за кашлица, температура, витамини от аптеките.

# 7 360
Много грозно пожелание прочетох.
Браво на Иракчанина,така се прави.Не кано нашите търгаши тук.Живи  и здрави да са.
О, тук даже в момента вали. Даже казаха по радиото утре да се внимава много по улиците- очаквало се да има около 5 см. сняг и че снегорините отново не са били подготвени. Малко дежа вю получих и все едно се върнах в България. Обаче в България 5 см. сняг за нищо ги нямаме. Grinning

# 7 361
  • Germany
14 neue Fälle in Heinsberg - за Германия, 14 нови в NRW.
Северен Рейн-Вестфалия докладва,  че още 14 души са заразени с новия вирус.  Районът на Хайнсберг и Министерството на здравеопазването на NRW обявиха, че броят на потвърдените случаи на Covid-19 в област Хайнсберг се е увеличил до 20.  В момента стотици хора са под карантина у дома.

# 7 362
  • тук-там
Много бързо в Италия - 17 вече

https://www.worldometers.info/coronavirus/

# 7 363

И аз съм в NRW и това е от днес следобед след работа.

# 7 364
  • София
Още 2 предполагаеми заразени в Гърция, служители са в Парламента, пътували са в Северна Италия. Давам линк, но е на гръцки - https://www.cnn.gr/news/ellada/story/209238/koronaios-pliroforie … oysmata-sti-voyli
Заразената жена в Атина е банков служител в Пиреос, колегите ѝ са под карантина.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 20:48 от 4μΕ

Общи условия

Активация на акаунт