Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 958 317
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 4 725
То преди 3 дни имаше 1000 италианци от Милано на мач в Разград.. ти за един колега се кахъриш..

# 4 726
В Разград според мен дали е активирана бомбата която ще стартира прогресията в България ще се разбере най рано след 2 седмици. Дано вече не е активирана.

# 4 727
Всеки си знае за себе си, просто казвам да си пестите нервите и да не призовавате хората да се притесняват също. Може някой да чете темата и да се побърка от притеснение и да търчи да купува храна и лекарства за половин година напред... чакайки Апокалипсиса.

# 4 728
Най-щастлив е най-глупавият, ама благодаря. Предпочитам да мисля. Умният предвижда един ход напред, в това е разликата.

# 4 729
  • София
А нашите власти предприемат ли нещо спрямо пътникопотока от Северна Италия? Само за утре има 3 полета от Милано и един от Тревизо.
Kaкво да предприемат? Да спрат полети от държава в ЕС??? Няма как да стане. Едва ли и ще помогне за нещо. Вирусът по един или друг начин ще влезе в България- няма как живота да спре заради нещо, което в крайна сметка не е бубонна чума, ебола или марбург. Така или иначе сигурно вече е проникнал в страната този вирус. Просто още не се е появил случай на тежка пневмония.

# 4 730
Всеки си знае за себе си, просто казвам да си пестите нервите и да не призовавате хората да се притесняват също. Може някой да чете темата и да се побърка от притеснение и да търчи да купува храна и лекарства за половин година напред... чакайки Апокалипсиса.

Храна едва ли, но лекарства ще си взема.. не ми се виси по опашки с други болни хора, когато стане напечено..

https://www.zerohedge.com/geopolitical/coronavirus-panic-goes-gl … rantines-12-towns

# 4 731
Цитат
Ами който го е направил в Италия, в момента е много доволен че е мислил от рано. С това не призовавам никой да прави каквото и да е. Всички са големи хора, и всеки има свободата да прави каквото намери за добре.

# 4 732
Останалите пътници в автобуса са пуснати да продължат до Галаци. Жената е настанена в болница и е изолирана от останалите пациенти.
Scream Как са ги пуснали?!

# 4 733
Хора, няма как да се затвори ЕС, Вие чувате ли се какво говорите?! Все едно щатите да се затворят, всеки да си е в неговото гнездо, значи кога меда е сладък сме заедно, а кога е горчив, всеки сам да се спасява, не става това така. Аз ми е въпроса, не защо не се затваря ЕС, ами защо ЕС не си затваря границите, както го прави Израел? Разберете, че тоя съюз ни обединява и няма как всеки да си действа както си иска, това са му основните правила.

# 4 734
  • София
То преди 3 дни имаше 1000 италианци от Милано на мач в Разград.. ти за един колега се кахъриш..
Италианците не са имали особен досег с българи- в ограден сектор за гости, охранявани от полиция извън оградата и после са си заминали с автобусите с които са дошли за летището в Букурещ.

# 4 735
  • София

Храна едва ли, но лекарства ще си взема.. не ми се виси по опашки с други болни хора, когато стане напечено..

https://www.zerohedge.com/geopolitical/coronavirus-panic-goes-gl … rantines-12-towns

Какви лекарства ше си вземеш?
Има ли изобщо лекарства с/у корона вирус и продават ли ги по нашите аптеки?

# 4 736
Купих си нужните ни лекарства още преди 10-на дни. Температуропонижаващи и болкоуспокояващи. Четох, че основните им съставки се внасят от Китай. Производството им е свързано със значително  замърсяване на околната среда, недопустимо по европейските стандарти. Утре може да изчезнат от аптеките, знам ли.  Аз съм с три деца и не мога да си позволя да нямам в наличност.

С храна няма да се запасявам.

За маските - ако  се налага ще си сложа и с клапа да са. Изобщо не ме интересува кой как ще ме гледа и какво ще си помисли.

# 4 737
  • Варна
Италианците не са имали особен досег с българи- в ограден сектор за гости, охранявани от полиция извън оградата и после са си заминали с автобусите с които са дошли за летището в Букурещ.
И не са пили кафе и бира по заведенията и не са си купили вода на стадиона? Не вярвам.

# 4 738
  • на пистата
Аз този апокалипсис го чакам от 2012г ама на..все ве идва и не идва 😁

# 4 739
  • София
Всяка една държава продължава да е суверенна, майната му на съюза. Или да се заразяваме солидарно?

Локализирането на гнездата и борбата на всички там, би била в пъти по ефективна от - всеки се оправя сам.

Общи условия

Активация на акаунт