Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 931 395
  • 21 677
  •   2
Отговори
# 8 085
  • Варна
Не мога да разбера що се излагат по телевизията така..
Направиха тестове на футболния отбор, нали тестовете не хващаха ако няма симптоми?
Нали тестовете бяха малко, що ги хабят зарди нещо което не е от национално значение в момента. Ми боли ме мен....., че на някой му се играе мач, или е вложил много пари в него

# 8 086
Канада съобщава нов случай от Египет.

Франция мисля, че също съобщи за 6 случая от Египет.

Няколко нови случая в САЩ в Орегон, Вашингтон, Калифорния

Египет нали имаха уж само един случай, който после оздравял? За да пристигат вече случаи от там в други държави, вероятно имат голямо огнище. Иранската история се повтаря.

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 08:14 от LillyM

# 8 087
Да и хората си пътуват и не им дреме. Само истерия било. Само от моето обкръжение 5-6човека тръгват по екскурзии за Турция, Италия и Гърция. Никой не смята да се подлага и на карантина.

# 8 088
Да и хората си пътуват и не им дреме. Само истерия било. Само от моето обкръжение 5-6човека тръгват по екскурзии за Турция, Италия и Гърция. Никой не смята да се подлага и на карантина.
Разбира се, че ще пътуват. Няма причини животът да спира. Просто се грижете за себе си по добрия стар начин с нормална хигиена и повече време, прекарано навън сред природата.

# 8 089

Ами безотговорни олигофрени бих казала аз.
Точно сега ли трябва да ходят на екскурзии? Или просто трябва да се покажат, че имат пари и не им пука?

# 8 090
Имаше ли пресконференция в 8?

# 8 091
"Ще мине и ще отмине, това ми го казват всички доктори“, смята Борисов.

# 8 092
  • София
Имаше ли пресконференция в 8?
До момента няма положителна проба.

# 8 093
"Няма скрито-покрито, създава се истерия", ядоса се Борисов. И даде думата на шефа на кризисния щаб ген. Мутафчийски, който е начело на ВМА, със заръката: "Истината и само истината!".

Laughing

Каза Борисов и на следващия ден свали от самолета кашлица журналистка.

А италианците яко са се подигравали на футболистите от Лудогорец. Слезли са с маски и са избягали от журналистите. Все едно е Втората световна война и около тях падат бомби.

# 8 094
Относно онази статия. Има скийн-шотове на мнения на Тесла,  Ели- Мели, aneliya_pan , A-L-I-N-A( нейно мнение не е цитирано, но се вижда името и аватара.)
Писах да ги питам защо така тенденциозно цитират. После ги разгледах във фейсбук. Някаква трагедия са, уж сериозно издание, а са по-жълти от китаец със жълтеница. Смешници.
Междудругото в статията е цитиран и сложен скрийн на една от най-откровените шеги във фейса.

# 8 095
Някой срещал ли е информация дали инфектиран веднага става заразен или е нужно да мине някакъв период, например половин-един ден? Питам, понеже на мен ми е логично да има нужда от някакво време докато вируса се размножи в организма на заразения, а сега по ТВ Мангъров се изказа как едва ли не заразяват те в самолета, слизаш и почваш и ти да сееш в метрото докато се прибереш...

# 8 096
"Няма скрито-покрито, създава се истерия", ядоса се Борисов. И даде думата на шефа на кризисния щаб ген. Мутафчийски, който е начело на ВМА, със заръката: "Истината и само истината!".

Laughing

Каза Борисов и на следващия ден свали от самолета кашлица журналистка.

А италианците яко са се подигравали на футболистите от Лудогорец. Слезли са с маски и са избягали от журналистите. Все едно е Втората световна война и около тях падат бомби.
Италианците вместо да се подиграват, да кажат защо не преместиха мача на неутрален терен, а задължиха нашите да отидат точно в Милано. Или когато парите са над всичко.

# 8 097
Не мога да разбера що се излагат по телевизията така..
Направиха тестове на футболния отбор, нали тестовете не хващаха ако няма симптоми?
Нали тестовете бяха малко, що ги хабят зарди нещо което не е от национално значение в момента. Ми боли ме мен....., че на някой му се играе мач, или е вложил много пари в него
От Лудогорец съобщиха още при тръгването за Милано, че са си закупили собствени тестове. Не разчитат на тези, които осигурява държавата. Ще тестват по два пъти - след завръщането и няколко дни след това пак.
Заявиха и, че тестовете които им останат,явно са купили повечко, ще ги дарят на държавата.

Май нейм, поне до момента информацията е, че вируса има два дни латентен период през, който не си заразоносител. Такъв ставаш през инкубационния период, който варира от 3 до 14, а в редки случаи и до 27 дни.

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 08:46 от 42

# 8 098
Чудя се дали от нашата държава пращат проби в някаква международна лаборатория - пак за контрола и проверка...

# 8 099
Гледах температурите - в Ухан си е по-топло, средно 8градуса януари, а в момента са си направо нашите априлски температури 13-19 градуса. Дано времето помага да спре разпространението на вируса - в момента са овладяли положението.
По студените страни да му мислят.

Общи условия

Активация на акаунт