Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 934 058
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 12 270
  • В.Търново
Вярно, отчели са и в Словакия.Значи останахме Албания, България, Малта, Черна гора.

# 12 271
  • София
Вярно, отчели са и в Словакия.Значи останахме Албания, България, Малта.
Албания, Косово, Турция, Кипър, Малта, Молдова, България.
 Малта има голям поток туристи и връзки с Италия, защо нямат случаи не е ясно. Турция пък съвсем не е ясно защо, ама можем да се досетим ...
 Ама наистина за пореден път ще се докаже, че сме най-слабо свързаната държава в Европа.

Някакви тайванци твърдят, че коронавируса бил с произход САЩ:
https://www.globalresearch.ca/china-coronavirus-shocking-update/5705196
 не можеше ли веднъж и ние да сме дали нещо на света ....

# 12 272
Вярно, отчели са и в Словакия.Значи останахме Албания, България, Малта.

Ние вярно се оказахме много зле. Все си мислех, че няма да останем последни, ама ето на. Малта ги махаме, те с техния островен климат са по-съмнителни дали ще има там.  Останахме си с албанците, срам срам срам.

# 12 273
Продължаваме да сме остров в морето, нямаме и днес Innocent

# 12 274
В една малка Швейцария днес има 94 нови случая до този момент. Май периметърът на Милано се разширява.

# 12 275
Излагаме се страшно в момента. Не мисля,че крием , а просто некадърно или недостатъчно тестваме.

# 12 276
А бе нямаме, всички тия къде се тестваха и после не се споменаваха, какво стана с тях? Изпариха се нещо. До преди някой ден и аз мислех, че няма. Ама да имат всички,а ние не, направо е нещо невероятно.

П.П. Другият вариянт е наистина ракията да помага. И турците я обичат.

# 12 277
А бе нямаме, всички тия къде се тестваха и после не се споменаваха, какво стана с тях? Изпариха се нещо. До преди някой ден и аз мислех, че няма. Ама да имат всички,а ние не, направо е нещо невероятно.

И аз това казвам.

# 12 278
  • Street of Dreams
Нужно ли е да споменавам и обяснявам какво представляват ваксините и защо могат да доведат до смърт?

Да, определено. На мен ще ми е интересно да науча нещо ново.

Моля да го обсъдите в друга тема. Тази и без такава дискусия е невъзможна за следене.

# 12 279
  • София
Имам чувството, че сме сме на принципа - като нема лечение кво да шашкаме народа излишно:) не дай боже некой бунт, въстание.  Все пак Баце се е учил от Бай Тошо, та....

# 12 280
  • София
Излагаме се страшно в момента. Не мисля,че крием , а просто некадърно или недостатъчно тестваме.
Абе ако разделим тестове на глава от населението, тестваме доста повече от Турция, че и от САЩ и Великобритания ...
 Просто сме държава със слаба свързаност и ниска интензивност на пътуване.
 Освен ако ... вируса не е тръгнал от тук и не иска да се връща по никакъв повод Simple Smile

# 12 281
Аз се радвам, че няма. Но лекарите, поне според мен, също са подозрителни.
Кога съобщават? Знам сутрин към 8.А следобед?
По въпроса с пътуването. Продължават. Поне познатите ми.

# 12 282
  • София
Съобщават, по нареждане на Вожда, в 08.00 ч. и в 17 ч.
А вчера в сайта на МЗ се появи инфо към 22 ч. че и въпросните 83 проби са отрицателни.
Искам линк, че нямаме и днес, в сайта на МЗ не го откривам.

# 12 283
Някой знае ли какво стана с мъжете от Добрич? Вчера трябваше да излезе резултата на единия, а на другия днес, но не намирам никаква информация. 🧐

# 12 284
Сега в 17, ама аз вече не слушам. Чувам само "За момента няма потвърден, ще изледваме този и онзи, ако има потвърден, този и онзи ще се изпарят, а ние ще Ви съобщим, че на всички останали е отрицателен. Благодаря."

Някой знае ли какво стана с мъжете от Добрич? Вчера трябваше да излезе резултата на единия, а на другия днес, но не намирам никаква информация. 🧐

Същия въпрос си задавам аз от няколко дни за семейството, приело гости от Италия. Направо изчезнаха много бързо от новините тези хора.

Общи условия

Активация на акаунт